Съвет - директен телескоп 8м до 200 лева
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Съвет - директен телескоп 8м до 200 лева
Бихте ли ми препоръчали нещо свястно за тези пари?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
- научил се да хвърля
Докторе,зависи какво искаш да ловиш....!!!Аз минах по твоя път и първия ми беше Фокус-че,лекичко но с жило и за дребосък се убива -180лв.Сега съм с Фишерман клуб 340гр.-кух връх,но пак съм в размизли(виж темата "дайте акъл").Имаше и някакава марка в магазина "никулден" пак под 200лв.,но забравих името.Тика-та също е вариант за под 200лв.,но е доста крехка(едно изпускане и "пук")
Кажи и до какъв грамаж,щото пазара е пълен с всякакви "тояги"?
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега,помисли какви риби ще ловиш най-често.След това разпъни един добър гол телескоп на 8 метра и един добър whip пак на 8 метра.Освен разликата в теглото(около 100 гр.) има разлика и в баланса.Още нещо - не си струва да махаш като хамалин 8-ца цял ден за малки рибета.Ще се разочароваш много бързо.Имах "безтегловна" седмица,но при усилен риболов на дребосък след 4-5 час ми идва на нагорно.За представа съм разпъвал 8-ца.Леле как тежи,камо ли пък ако не е качествена.Състезателите ловят и с 10 метрови голи телескопи,НО това е състезание за 3 часа,седнали на удобни платформи.Един добър гол телескоп на 8 метра,за дребни риби, тежи около 270-300 гр.По здравите са средна риба са към 350 гр.Това се отнася за много добри модели.Цените са страскащи.На 8-ците цената се доближава до една що годе добра 11м щека,което е за предпочитане.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Моето мнение е - whip. Аз имам директна осмица - Tica Winner. Много е лека и много добра, но за по-дребни рибки. Е, вадил съм максимум 1,2 кг, шаран, ама той явно беше решил да си мре, та не се бори много. Това лято си взех уип на Midi, много съм доволен. Съчетава в едно няколко телескопа, пък и има резервен топ сет за ластик. По нашия край имаме една приказка - цепи мрака. Та това е. Единственото е, че и двата са над 200 лева. Но ако се решиш, няма да сгрешиш. На слука.
-
- фен клуб-скобар
Re:
хич не е за дребосък ,,фокусчето-финеса,абсолютно е зависи какво ще ловиш -образно казано смело ФОКУС ФИНЕСА 8 М,миварди phenomena 8 M,-здрави и доста прилични тояги борещи силни риби-грамажи от порядъка на 320-335 г и тупна почнаdaiwa написа:Докторе,зависи какво искаш да ловиш....!!!Аз минах по твоя път и първия ми беше Фокус-че,лекичко но с жило и за дребосък се убива -180лв.Сега съм с Фишерман клуб 340гр.-кух връх,но пак съм в размизли(виж темата "дайте акъл").Имаше и някакава марка в магазина "никулден" пак под 200лв.,но забравих името.Тика-та също е вариант за под 200лв.,но е доста крехка(едно изпускане и "пук")

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Re:
Да не си се захванал да четеш форума от създаването муDJONI RINGO написа:хич не е за дребосък ,,фокусчето-финеса,абсолютно е зависи какво ще ловиш -образно казано смело ФОКУС ФИНЕСА 8 М,миварди phenomena 8 M,-здрави и доста прилични тояги борещи силни риби-грамажи от порядъка на 320-335 г и тупна почнаdaiwa написа:Докторе,зависи какво искаш да ловиш....!!!Аз минах по твоя път и първия ми беше Фокус-че,лекичко но с жило и за дребосък се убива -180лв.Сега съм с Фишерман клуб 340гр.-кух връх,но пак съм в размизли(виж темата "дайте акъл").Имаше и някакава марка в магазина "никулден" пак под 200лв.,но забравих името.Тика-та също е вариант за под 200лв.,но е доста крехка(едно изпускане и "пук")

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
Re: Съвет - директен телескоп 8м до 200 лева
абсолютно си го каза правилно

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Re: Съвет - директен телескоп 8м до 200 лева
Така ли се UP-ват стари теми

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ