Крадат ни снимките!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Крадат ни снимките!

Мнение от ribarq »

chapara написа:Прошка няма,да дари за :Дом за сираци,Инак ще има пак начукване на обръчи.
Кърца спри се,всички се кефим относно репортажите ти във форума,но.........има едно голямо НО.Ти си общо приет от всички,но не може да играеш тарикатщини.Все пак имах съмнения,които се потвърдиха.Не ме разбирай погрешно,но така не стават нещата.Видя ли какъв Везувий подкладе?Уважавам те,но не си играй на въже,то може да се скъса и падането е болезнено,играеш много тънка игра,или поне аз така си мисля,а си на ръба.Уважавам журналистическите ти наклонности,но бате не се прави така в цивилизованите страни.Мисля,че с едно :" Извинявай" тоз път ще минеш,но за в бъдеще.............. :axe: :axe: :axe: Признай за всичко писано от теб и може нещата за тоз момент да утихнат,а всичко останало зависи от теб :lol: Малко предателски седиш :roll:
Ти си в голяма грешка бе човек :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Вземи се извини на човека ,където го охлепа така и следващия път като пишеш глупости се допитай до някого преди да ги нахлепаш такива :idea: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: :!: :smt014 :smt014 :smt014
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Тука завре :lol: ама май и никой не знае за какво точно ще се бориме :lol: нема значение , важното е кръв да се лее :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Тука завре ама май и никой не знае за какво точно ще се бориме нема значение , важното е кръв да се лее
Тука е ако мине номера.Някои хора си ползват общата база данни от инфо и снимки на сайта и си докарват хонорарец.Добре ама некой се разбунтува защо така..и стана тя каквато стана...
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

chapara написа:Прошка няма,да дари за :Дом за сираци,Инак ще има пак начукване на обръчи.
Кърца спри се,всички се кефим относно репортажите ти във форума,но.........има едно голямо НО.Ти си общо приет от всички,но не може да играеш тарикатщини.Все пак имах съмнения,които се потвърдиха.Не ме разбирай погрешно,но така не стават нещата.Видя ли какъв Везувий подкладе?Уважавам те,но не си играй на въже,то може да се скъса и падането е болезнено,играеш много тънка игра,или поне аз така си мисля,а си на ръба.Уважавам журналистическите ти наклонности,но бате не се прави така в цивилизованите страни.Мисля,че с едно :" Извинявай" тоз път ще минеш,но за в бъдеще.............. :axe: :axe: :axe: Признай за всичко писано от теб и може нещата за тоз момент да утихнат,а всичко останало зависи от теб :lol: Малко предателски седиш :roll:
Много груби и незаслужени обиди към един от най-достойните съфорумци :!: :evil:
Обръщам внимание, че АВТОР е този, който е снимал, а не този, който е на снимката :!:
Колкото до статиите на Ивака, щото много хора ме питаха кое-как, публично ще кажа, че всички МОИ снимки, които е пуснал съм му предоставил ЛИЧНО НА МЕЙЛА и са публикувани с мое съгласие, което си е най нормалното нещо на света.

П.П. Освен всичко друго, след като ВСИЧКИ нарушават ежедневно чл. 172А, гледайки незаконно DIVX филми /включително риболовни/, слушат музика, ползват кракнати програми и операционни системи и прочее действия за които споменатият г-н Явор Колев зорко следи, ми се струва крайно йезуитски да се разгорещяват страстите по тая материя. ОПОМНЕТЕ СЕ!

За дървените философи прилагам посочения член от НК :arrow:
Раздел VII.
Престъпления против интелектуалната собственост (Загл. изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.)
Чл. 172а. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който записва, възпроизвежда, разпространява, излъчва или предава, или използва по друг начин чужд обект на авторско или сродно на него право, или екземпляри от него, без необходимото по закон съгласие на носителя на съответното право, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба до пет хиляди лева.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който без необходимото по закон съгласие държи материални носители, съдържащи чужд обект на авторско или сродно на него право на стойност в големи размери, или държи матрица за възпроизвеждане на такива носители, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години и глоба от две хиляди до пет хиляди лева.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Ако деянието по ал. 1 и 2 е извършено повторно или са причинени значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода от една до шест години и глоба от три хиляди до десет хиляди лева.
(4) (Нова - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Когато деянието по ал. 2 е в особено големи размери, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева.
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) За маловажни случаи деецът се наказва по административен ред по Закона за авторското право и сродните му права.
(6) (Предишна ал. 5, изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, независимо чия собственост е, и се унищожава.
Всички сме грешни, както и всеки може да потърси правата си, ако ги чувства засегнати, но да се излива помия и да се изкарва, че има световен заговор на журналисти и издатели е смехотворно.
Айде Бай Шиле сега да каже "В Русия съм, в Русия съм..." :mrgreen:
Аватар
Чичо веско
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Пак ме... зарадваха...

Мнение от Чичо веско »

butnik написа: ...Може да се разберем като мъже...
Смешник :ANAL:
butnik написа: ...аз някъде,по някакъв начин да съм те бъзгал....
Аз не те бъзикам, бе "професоре", просто ти направих колегиална забележка, ама то се иска акъл за да я разбереш... :idea:
butnik написа: Не започвай война с мен,загубен си...
Смях в залата :smt038
Дръж се по-сериозно, и нека да не превръщаме темата в простотия, многознайко :!:
colmic.bg

Like Colmic.bg

И утре е ден...но друг!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:shock: епа това е моя снимка от неделя и не е на въча а на искъро и това са мойте хора :lol:

Изображение

Изображение

тия са ебати и ебалниците що лажат хората не ми пука че ми използват снимките ама защо ебават хората .

а това за съд и подобни работи са пълна глупост . в интернет всичко е общо
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Мойто си е мое , чуждото е общо :lol: дайте да се отдадем на бира , па за риба зимата :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

епа това е моя снимка от неделя и не е на въча а на искъро
Егати наглите типове ! Да крадеш снимки и отгоре на всичко да лъжеш хората, че не там, а еди къде си, и да си мислиш че всички са глупаци..НЯМАМ ДУМИ !
Колко трябва да е паднал човек, за да хвърля такива безобразия в лицето на другите, а те са хиляди и хиляди - МНОГО !
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Простаци :wink: Понеже не им чета жалките вестничета освен га съм у кенефо та зимъска реших да прочетим дорде доде музата и попаднах на цел мой репортаж от каналчето при симитли със се снимки :axe: Тотални идиоти...тия вестници живуркат от преводи от чужди списания+двата по големи форума :wink: Дупе човек да си брише с тех :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

venci72 написа::shock: епа това е моя снимка от неделя и не е на въча а на искъро и това са мойте хора :lol:

тия са ебати и ебалниците що лажат хората не ми пука че ми използват снимките ама защо ебават хората .

а това за съд и подобни работи са пълна глупост . в интернет всичко е общо
А сега па на"што место изтипосале..ете сега вече мощ ги съдим да го е*а,там с стартера за малки прасенца храним те у вестници слагат местото :axe: :axe: :axe:
1.3.1.2.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Голям въпрос направихте от няколко снимки, които всъщност се оказаха , че са на автора. :twisted: Нека всеки да си помисли , копвал ли е филми,торенти,снимки, музика и какво ли още не от нета и тогава да хвърли камъка пръв.Гледам едни същи хора чакат само некой да плюнне и започват без да знаят и помислят за какво иде реч.Гледам и Трънския яде пасти, да му напомня само, че си беше сложил аватар на един пич на който по случайност съм му кръсник.Хора сте, не се преевръщайте в стадо подивели кучета :evil: .Пишете повече за риболов , че разни засмърдя от тъпи теми.Скоро май ще яхвам метлата, да поразчистя малко.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Е не е така...
И аз не бих бил съгласен да ме изтипосат в вестник с мои снимки, без мое съгласие...... че и с врели некипели под тях. Затова сме на тоя хал, защото всеки си казва "е това ли е най-големият проблем", "аз ли точно ще я оправям тая държава"....
Вземете мерки и ги "бийте в канчето"....докато им дойде акъла! Майната им на парите, майната му на всичко, обаче подигравката и наглоста се не трае.... :evil:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

barutchiata написа:Гледам и Трънския яде пасти, да му напомня само, че си беше сложил аватар на един пич на който по случайност съм му кръсник..
ФАКТ :wink: А това че се появи там бе случайност но без значение ФАКТ :idea:
1.3.1.2.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Той е ПИРАТСКИЯ РИБАР :lol: А иначе съм твърдо против да се слагат нечий снимки без да се иска съгласието на собственика.Даже наскоро колегата адаш от Перник незнаеше , че е на първа страница , докато не му казах , че случайно видях вестника и го скивах отпред :wink:
TICA FAN
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

TRANSKI RIBAR написа:
barutchiata написа:Гледам и Трънския яде пасти, да му напомня само, че си беше сложил аватар на един пич на който по случайност съм му кръсник..
ФАКТ :wink: А това че се появи там бе случайност но без значение ФАКТ :idea:
Баце това аватарче ти ли си го спретна или го копна от некъде, а може би случайно е попаднало там.
Заключено

Обратно към “Разни”