Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Как е положението на канала (Варна)?
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Как е положението на канала (Варна)?
EU заби ме с този въпрос.Не мога да ти отговоря конкретно.Зависи този който продава / за сега не съм чул за тази марка /,дали я продава със стоянката.Това е много важен момент.Защото само лодката без стоянката е мамата.На този етап е мнооого трудно да се намери стоянка за лодка по варненското крайбрежие.Повече се ликвидират,отколкото да се правят нови,а наплива е жесток.Правят се пристани само за лукс яхти и тем подобни,такива като мен до няколко години,няма да ги има около Варна,Златните та до Бяла може би.
Но ако чуя нещо,ще имаш инфо.
Но ако чуя нещо,ще имаш инфо.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Извинявам се че ви влизам в разговора но в броевете от преди няколко дни на позванете, всичкото това нещо се продаваше, точно лодката облечена сьс стькло, сьс стоянката сьс барачката ,както си му е реда.Ставаше вьпрос за рибарското селище между панорама и кранево, има една междинна стоянка много удобна и с красива природа.Един мои приятел звьнна и му казаха 25 000хил. лева.Доколкото разбрах човечеца починал, и наследниците били момичета и продавли всио.
Кьм всичко останало имало и около 30 мрежи месинени.

- КИРО
- Обратна връзка:
Каракаш,добре е че се намесваш.Знам я тази лодкостоянка,мисля че беше "Френклиман"
Ами да,такава е цената.Там мисля,че няма по-големи лодки от 6-7м,също при лошо време не може да се пусне лодка.Няма буна там,поне преди 3-4г,тогава последно ходих нататък.Но,имат си нотариални актове за бараките и по малко земя около тях.Ток и вода.Ами то си е направо вила до морето,затова е такава и цената.Защото една лодка 5-6м струва 3000-5000лв,зависи от обурудването и състоянието и.
Ами да,такава е цената.Там мисля,че няма по-големи лодки от 6-7м,също при лошо време не може да се пусне лодка.Няма буна там,поне преди 3-4г,тогава последно ходих нататък.Но,имат си нотариални актове за бараките и по малко земя около тях.Ток и вода.Ами то си е направо вила до морето,затова е такава и цената.Защото една лодка 5-6м струва 3000-5000лв,зависи от обурудването и състоянието и.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
ЕХ, то така е, въпреки, че нямаше как да измъкна 25 бона от раз, ипотеки банки и т.н изисква време, а за параход без стоянка даже и мисъл не ми минава, ама Кире,не вярвам да ви разбишкат рибарите, това си е занаят, все едно ако имаш дюкян да ти го вземат
, все ще отделят някъде място за рибарско селище, по езерото места колко щеш, в Казашко например, е много удобно за пристан, аз видях там само една колибка с лодка. Езерото е удобно за влизане дори и при по голям сологан, няма да мислиш как и къде ще излизаш. Аз от Синеморец и даже на юг от Синеморец, с/у Резово бяхме, чак в Царево се наложи да излезем, мамата си трака като те хване време и не сколасаш,
. Затова си мисля, че езерото е удобно в този смисъл.
А за другото благодаря, аз като дойда наесен и аз ще се огледам за теплоход
Дръжте за сега чернокопа и не му давайте да ходи къде си иска
Нямам търпение да дойда да ви помагам
, тук ходя по язовирите, ама не е същото, все ми е тясно все ми липсва морето
........................ Мъртва работа е язовира, живот няма.................................
Айде успехи и връзвайте вече по сериозните чепарета
Леферчо идвааааааааааааааааа

А за другото благодаря, аз като дойда наесен и аз ще се огледам за теплоход

Дръжте за сега чернокопа и не му давайте да ходи къде си иска

Айде успехи и връзвайте вече по сериозните чепарета

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- КИРО
- Обратна връзка:
EU,за да не спамим,ще ти дам отговор в лодкостоянки?????
- turing
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги.преди час се прибрах от канала/плочата под аспарухов мост/. сефте слизам тази година да видя как е че все истории чувам за килограми карагьоз. отидох към 18,30 часа срещнах много познати физиономии, хора не липсваха и от двете страни. водата блуткаво червеникава и едни състезатели с джетове и скутери на по чашка явно щото минаваха от външна страна на бочките и махаха щастливи че вдигнали вълна
риболова бе вял .рибата е рядка и пипа много плахо. резултата до 20,00 часа е шес риби и две истървани.мой приятел излизал с лодката вчера пред траката и за четири часа имал едва двайсетина сафрида.снимка на днежния улов имам в галерията.това от мен, че отивам да уважа рибите на масата 

- КИРО
- Обратна връзка:
Приятел,от днешния улов не виждам нищо в галерията.Провери утре,и наистина ако имаш пусни снимки.
- turing
- вече хвърля и на тежко
вътре е снимката просто нета ми есупер бавен меко казано.
К'во го правите тоя карагьоз.... това е все едно да изядеш на баба иглиницата... с толкова плващи кости и слънчака не може да се похвали
е това не мога да го нареча рибен деликатес

И за мене в личен план ,не ангажирам никого е прехвалена риба, месото и е вкусно но много кокалашки бре и особенно ако сьм 4-5 ракии напред и почвам да го ям с кокалите

- КИРО
- Обратна връзка:
Абе нека да е от 600гр нагоре,на мен кокала не ми пречи,като му знаеш чалъма,няма проблем.Наистина си има чудесен вкус.Е,всеки си има собственно мнение.Мезето му е бяло охладено.
-
- научил се да хвърля
Как е положението ? Има ли смисъл още да се ходи или вече не дава..?

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Винаги има смисъл да се ходи . Това е пасажна риба и ако днес има ,то утре може нищо да не се обади,пък на следващия ден да се пълнят кофи.......и така.......ден с ден не си приличат. Стандартната процедура е , че рибата е вървяла вчера, или пък е на другия бряг. И на мен ми се иска по-често да улучвам "вчера" и "другия бряг" ,но истината е в постоянството.
Успех!
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Имах един приятел, лека му пръст, който казваше: "Искам да съм за риба, ама вчера.". Все му обяснявали как: "вчера много даваше ама ....".
Извинявайте за спама!!!!
Извинявайте за спама!!!!
и най-умния си е малко прост