Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Гарваново-14/07/2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Гарваново-14/07/2008
здравеите колеги? днес бях на Гарваново, просто ми умразна да си губя времето на дъно и бях решил! отивам да начеша крастата макар и със червеноперки, просто незнаех каде другаде да ида и със сигорност да направа риба.просто след забраната в нашия регион нещо куца и ли аз нещо немога да сварша работата като хората.както и да е? трагнах сам никои не пожела да ми удиса на акъла, сички бяха скептично настроени към този гиол.мрежи имало, нещяла рибата.и сам войнанат е войн речено сторено сутринта отпраших към Гарваново сам. водата доста паднала както се вижда на снимките, настаних се на 20метра от кулата понеже на стената много мразя тези каманаци.........кои ли ги обича да???? целия ден бях единствения рибар на язовира,до 16 часа нямаше кои една майна да ми одари
само аз язовира и пазача викам си каква скука ще е тука . но рибата не мислиши така такава озверяла червеноперка не бях хващал??????? на какавида на бял на жито на царевица на каквото пусниш нямаше празно. на царевичката определено излизаше наи едрото пак и си викам можи и нещо друго да се излажи, но уви само перки се едно имаше на язовира..........и се почна една сеч нетие майко работа.13 кила перки за 6 часа риболов като сам редуцирал само едрото.някои ще кажат защо съм зел сичката риба да им одговоря предварително:::::: имам си принцип на платено риба не вращам, стига да не е маломерна. се едно да купиш от магазина шаран и да го пусниш в блиската река,никаква аваянта за арендаторите, те достатачно на скубат през ден.
ето и малко снимки дано са излезнали добре че са от телефон:"""""""
п.п за тези дето обичат бялата риба сутринта вреше по стената,не ми се носиши спининга и умрях от яд.

какво става тука аз слагам едни снимки излизат други снимки, нещо се е багнало ли незнам,и в галериата ми една снимка 2-3 пати се пофтариа

ето и малко снимки дано са излезнали добре че са от телефон:"""""""
п.п за тези дето обичат бялата риба сутринта вреше по стената,не ми се носиши спининга и умрях от яд.

какво става тука аз слагам едни снимки излизат други снимки, нещо се е багнало ли незнам,и в галериата ми една снимка 2-3 пати се пофтариа

Последно промяна от chestarfield на Сря Юли 16, 2008 3:12 pm, променено общо 6 пъти.
-
- разбира нещата
Re: яз.Гарваново-14/07/2008
Добър риболов си направил
На пролет чорбаджийте разпъваха мрежите направо пред плувките на рибарите и затова сега няма вече никой .Просто си улучил ден.
Миналата година по това време се обаждаха и едри каракуди .

На пролет чорбаджийте разпъваха мрежите направо пред плувките на рибарите и затова сега няма вече никой .Просто си улучил ден.
Миналата година по това време се обаждаха и едри каракуди .
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво бе колега, ти буквално си я изтрепал 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
със пазача циал преди обиад мохабед правихме.миналата година на мрежте само 3 шарана са изкарали изучел се е само на дъното седиал и рачета идял. сичко друго толостолоб.сега пак влезнаха със лодката ама да си проверият капаните за раци.6лева килото на рака го продават на едро.по-скапо от кило шаран.варти се много бяла риба и гони дребосака, миналиа ден 6 добри бели на воблер са изкарали а и аз видиах че доста играи бялата.
Страхотен излет си направил!
chestarfield имаш ЛС!
chestarfield имаш ЛС!
- RUZBATA
- ще става разбирач
Колега и аз като тебе преди няколко дена реших да мръдна към Гарваново просто за пробата!!Бях близо до стената и аз като тебе сам самичак на целия язовир.Не направих като теб много перки ,но не че не вървяха ами не търсих тях,а прословутите каракуди
Резултата беше 4-5 каракуди ,много перки, раци и изненада ...едно амурче кум 0,5-0,6 кг
Язовира държи риба ,но и много раци които ти развалят кефа!!А и с това падане на водата е цяло чудо че все пак хванах нещо различно от перките!!!

Абе и ние в неделя изкарахме 4 такива амурчета. Някои колеги ги прибираха в живарника пък не си правят сметка че ако ги оставят да пораснат догодина риболова ще е коренно различен . Асене пак си ги разбил . Другия път за информация вече ще трябва да черпишRUZBATA написа:Колега и аз като тебе преди няколко дена реших да мръдна към Гарваново просто за пробата!!Бях близо до стената и аз като тебе сам самичак на целия язовир.Не направих като теб много перки ,но не че не вървяха ами не търсих тях,а прословутите каракудиРезултата беше 4-5 каракуди ,много перки, раци и изненада ...едно амурче кум 0,5-0,6 кг
![]()
Язовира държи риба ,но и много раци които ти развалят кефа!!А и с това падане на водата е цяло чудо че все пак хванах нещо различно от перките!!!

На какво хванахте амурите-плувка или дъно, и на каква стръв 
А, и дали перките ще взимат на земен чевей, трябва ли захранка за тях и на каква дълбочина да ги ловя при плувката

А, и дали перките ще взимат на земен чевей, трябва ли захранка за тях и на каква дълбочина да ги ловя при плувката

Браво. Като гледам яко си трепал рибата.Той язовира си е известен с това , че държи доста перки.Каракуда също обажда , но доста рядко. 

TICA FAN
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ще черпа кво да права? аз амур не хванах нито каракуда но не сажалявам.то каракуда има насякаде ама такива перки вече са кът.........
-
- ще става разбирач
колега това на снимката с кутията цигари бабушка ли е или червеноперка,нещо ми прилича на баш червеноперка...
За нас си е перкаmilo69 написа:колега това на снимката с кутията цигари бабушка ли е или червеноперка,нещо ми прилича на баш червеноперка...