Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ставрос 13 јули
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ставрос 13 јули
Толко големо желание имах да си половим на морето,но не всеки пат бива как си си замислил.Стигнахме в Аспровалта,и настана првиа и наиголиам проблем.На детето токмо там решиха да му изникват заби(петици).Температура,површтане,абе ниама как да го напуснеш на 5 минути,не пак риболов да стане.Морето едни вални,направо не можеш спокоино да се капеш,не пак риба да ловиш.Аде малко се подоправи малкиа,и право в Ставрос да се расходиме малко и аз да поиспитам пристаништето там,што клве,на какво....От педесет човека(имаше много от Блгариа) никои ни една рибка.
Реших морскиа риболов да остава за следваштото ходене,и земаики в предвид сички положениа отделих само един час на блиската рекичка до Ставрос.
Каракуда колко искаш,за един час хванах 16 бр. (3 в кило) и една водна костенурка
на торен.Ето и снимчици.
На всичко беше направен рилииз,но не ги сабирах рибите а ги пусках веднага след хваштането заштото не ставаше за живарник(водата беше 3-4 метри под мене) а бех сам,та лових, снимах,пусках, всичко сам(и се борих с костенурката
)
п.с
Не знам зашто,но откато е обновен саита на СНИМКА БГ, не мога да си кача снимките,ако успеам,утре ште ги сложа в темата
Реших морскиа риболов да остава за следваштото ходене,и земаики в предвид сички положениа отделих само един час на блиската рекичка до Ставрос.
Каракуда колко искаш,за един час хванах 16 бр. (3 в кило) и една водна костенурка

На всичко беше направен рилииз,но не ги сабирах рибите а ги пусках веднага след хваштането заштото не ставаше за живарник(водата беше 3-4 метри под мене) а бех сам,та лових, снимах,пусках, всичко сам(и се борих с костенурката

п.с
Не знам зашто,но откато е обновен саита на СНИМКА БГ, не мога да си кача снимките,ако успеам,утре ште ги сложа в темата
Последно промяна от Nikola Polizovski на Сря Юли 16, 2008 12:40 am, променено общо 1 път.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- krokibg
- учете се от него
Re: Ставрос 13 јули
Браво Никола
Няма значение количеството а самото удоволствие от риболова и разходката.Другия път повече приятелю !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Браво,Никола 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
На Ставрос на кея е перфектно за ловене ама се оказва, че не е много дащно мястото
а за рекичката мисля, че бяхти казал каракуда колко искаш само да ти се лови

а за рекичката мисля, че бяхти казал каракуда колко искаш само да ти се лови

-
- вече хвърля и на тежко
Браво 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Какво да се прави и на нас са расли зъби и на неговият син ще растат. Е развалил е на татко си риболова, ама да е жив и здрав. Никола има и следващ път бе, ще хванеш и морска риба. Само да е живот и здраве. Чакаме снимките!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво колега 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Ето и снимките,рекичката за разлика от преди,сега беше речиси без вода,аз ловех на наидлабокото место от всички които знам по реката и беше едва ли 50 цм.Има и змиорки,кефали,мрена,штука.Пред мене рипи една штука и това прилична.Плитко е но много обрасло и рибата има каде да се крие.
Macedonia

Браво ПИЧ ,намерил си изход от ситуацията/не се и съмнявам/

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво приятелю
Добре си се представил
Понякога се срешат разни спънки, но както се казва, всяко зло за добро
Желая ти още по-добри успехи в любимото хоби и само късмет

Понякога се срешат разни спънки, но както се казва, всяко зло за добро

Желая ти още по-добри успехи в любимото хоби и само късмет

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Браво, Никола
, следващия път да направиш и един успешен морски 

Добре сте си починали,сред природата,цялото семейство,това е най-важното.
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това с сигурност ште направиаrumci написа:Браво, Никола, следващия път да направиш и един успешен морски

Macedonia