Мнение за Кроа ...

Модератор: sapuna

barabinara
новобранец
новобранец

Мнение за Кроа ...

Мнение от barabinara »

Здравейте колеги,
интересуваме дали някой от вас е ползвал и какви са му впечатленията от това пръчле Avid Spinning Rod AVS86HF2 / http://www.filstar.com/bulgaria/store/3/58/ /. Аз мисля да го ползвам за риболов на сом и се чудя дали ще е подходящо. Също така ме интересува как стои въпроса с доживотната гаранция, в смисал да не е от "ония" гаранции които ги има, но само на хартия ...
Предварително благодаря на отзовалите се!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Мнение за Кроа ...

Мнение от sestrata »

За гаранцията, мисля, че няма да има проблем - филстар са ми сменяли дефектирала пръчка /шимано спийд мастер/. Изключително коректни и любезни са.
Колкото до сомски риболов с кроато... инцидентно за спининг и за малки риби да, но ако смяташ да кльонкаш ще ти е необходим съвършено друг такъм :idea:
barabinara
новобранец
новобранец

Re: Мнение за Кроа ...

Мнение от barabinara »

sestrata написа:Колкото до сомски риболов с кроато... инцидентно за спининг и за малки риби да, но ако смяташ да кльонкаш ще ти е необходим съвършено друг такъм :idea:
Май съм пропуснал да пиша 8) ... ще се ползва само за спинингов риболов на сом от речния бряг. Ся колко ше са големи рибите ... един господ знае :D ... колкото повече, толкова повече ... Примамките които ще използвам са общоизвестните модели на Салмо и Сторм ...
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”