Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Брягово или Езерово , плюсове и минуси
Модератор: sapuna
Брягово или Езерово , плюсове и минуси
Здравейте ,Колеги!!! Дайте ако обичате малко инфо за тия два язовира?Имам един свободен ден неделя (20.07.08г.)
и сме го определили за риболов със сина ми , но се чудя къде да отидем в този регион........Кажете как са таксите , какво излиза (на дъно и на плувка) каква стръв.......Предварително благодаря
и сме го определили за риболов със сина ми , но се чудя къде да отидем в този регион........Кажете как са таксите , какво излиза (на дъно и на плувка) каква стръв.......Предварително благодаря
-
- кандидат преподавател
Re: Брягово или Езерово , плюсове и минуси
За Езерово каракудата и уклея са ти в кърпа вързани ,в тея жеги шарана го търси в дъбоките места 5-6мт.За улов на уклей там поставих рекорд за 20мин 50 бр. на 2мт. от брега на бял червей.
На Брягово-7лв. , на Езерово-11лв. и на двата гарантиран улов на уклей и каракуда .
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Ако е майсторяга може и друго да закачи , !Красимир Кюрпеков написа:На Брягово-7лв. , на Езерово-11лв. и на двата гарантиран улов на уклей и каракуда .
Може, можееXauBaHkO написа:Ако е майсторяга може и друго да закачи , !Красимир Кюрпеков написа:На Брягово-7лв. , на Езерово-11лв. и на двата гарантиран улов на уклей и каракуда .

Благодаря за инфото(може да се желае още)
Например да ми напълните живарника
.Шегичка колеги...Ние ще бъдем 3 дни в с.Тополово , така че Брягово ми е по близо и ще дремна половин час повече.Ако обаче Езерово има много повече плюсове кажете....................
Та да говорим вече за Брягово.........Като няма риба и каракудата е риба
, така че по добре да излиза нещо. Кажете къде да търсим място малко инфо за местата около язовира...........И ДА ПИЕМ ПО БИРА

Та да говорим вече за Брягово.........Като няма риба и каракудата е риба

- Бисо
- сериозен играч
Баси,това таксата за една седмица ли е или се хващат златни рибкиКрасимир Кюрпеков написа:На Брягово-7лв. , на Езерово-11лв. и на двата гарантиран улов на уклей и каракуда .

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Колеги ориентирах се за Брягово , ако може да кажете как с кола да стигна най близо до гьола и да е хубаво място.........
Тръгвам от с.Тополово
Тръгвам от с.Тополово
От Тополово тръгваш за Кърджали . Първото село е Новаково , веднага след него има табела за Искра. Стигнеш ли до там питаш
и си на язовира. Каракуда дава на пружина, фидер и на плувка на едър земен червей. Потърси някъде във форума маналата година го бях обяснил подробно.Наслука 

- krokibg
- учете се от него
На езерово от известно време изобщо не дава.водата падна драстично и ще се опитам да ги накарам поне вечер да я спират.На всичкото отгоре до два-три дни ще вадя толстолоб,каракуда и тн,без шаран.Търсете къде ще ходите за риба за да не ми давате пари напразно.Ако някой се съмнява какво има или няма във язовира,нека да дойде в сряда или четвъртак и да види със очите си какво има в гриба.Просто давам информация от извора,за да няма после спекулаций по въпроса

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Евала, Кроки! Истински пич си!Krokibg написа:На езерово от известно време изобщо не дава.водата падна драстично и ще се опитам да ги накарам поне вечер да я спират.На всичкото отгоре до два-три дни ще вадя толстолоб,каракуда и тн,без шаран.Търсете къде ще ходите за риба за да не ми давате пари напразно.Ако някой се съмнява какво има или няма във язовира,нека да дойде в сряда или четвъртак и да види със очите си какво има в гриба.Просто давам информация от извора,за да няма после спекулаций по въпроса![]()
Сомът обича смелите!
Бат Любо винаги си е бил пич 

-
- новобранец
Точно щях да питам как е водата на любимия ми язовир .... ама все пак е минало време .. ако бат Любо го няма някой друг да каже как е в момента . А за рибата в водоема МНОГО Е преди време присъствах на едно грипчосване (теглих грипа ) по едно време щеше да е хубаво да има трактор
... 

Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
- krokibg
- учете се от него
От няколко дни връщам рибарите които идват да ловят при мен
Има и луди дето се напъват сами да ми дават пари и като много настояват - взимам им ги но в повечето случай ме слушат и тръгват надругаде.Трябва да приключа със риболова до 10-20 дни защото неловя всеки ден.После ме чака зарибяване и ако има хубаво време,в началото на септември и октомври пак ще може да се лови но трябва да извадя толстолоба защото е много голям и иска разреждане.Имайте търпение и доверие.Обещавам да не продам нито един шаран на никой освен ако аз не изям няколко
Връщам всичкия който затворя веднага обратно и до сега ако ви покажа каво съм върнал,ще ви спрат сърцата.Имайте си на предвид,че моите шарани са абсолютни диваци и ако на някой му удари трябва да си навира пръчката някъде защото няма да има вадене

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!