Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Ваглери и чувствителност
Модератор: Paublo_Eskobar
- jdbc
- вече хвърля и на тежко
Re: Ваглери и чувствителност
Хех, ми то освен да взема да пробвам ... аз гледах оня другия с телта.butnik написа:Супер са и тези,малко ще видите зор първоначално,докатосхванете нагласянето на тежеста.Много здрави,летят перфектно,и хващат риба
Все едно де, ще пробваме, пък дано някъде да имат сменяеми антени щот на сайта на Кралусо се рекламират че всичките 20-тина антени били взаимозаменямеи
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пробвай ги, аз ти препоръчвах точно този модел 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И не лъжат,заменяеми са.jdbc написа:Хех, ми то освен да взема да пробвам ... аз гледах оня другия с телта.butnik написа:Супер са и тези,малко ще видите зор първоначално,докатосхванете нагласянето на тежеста.Много здрави,летят перфектно,и хващат риба
Все едно де, ще пробваме, пък дано някъде да имат сменяеми антени щот на сайта на Кралусо се рекламират че всичките 20-тина антени били взаимозаменямеи
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Skorpi
- сериозен играч
Тоя прозрачия много ме кефи ама нещо не мога да го намеря в Ст-Загора 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Здравейте,някой може ли да ми каже колко носи по линията 11-грамовият Cralusso Sensitive (естествено като му махнем утежненията).12-грамовият ROCKET носи около 2,5- 3 грама.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колкото и другите.Недко написа:Здравейте,някой може ли да ми каже колко носи по линията 11-грамовият Cralusso Sensitive (естествено като му махнем утежненията).12-грамовият ROCKET носи около 2,5- 3 грама.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря ти,притеснявах се да не би да носят значително по-малко,нали ги водят по-чувствителни.