Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

завръщането на кормораните
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
легионера неговорим ние тока на кой кво му криво ами за принциип и Гоцов май е рпав те тия наще служби с нищо не се занимават а само детомного персонал държат ама на такива кат тях е такива кат мен им плащат заплаткте дет си плащат данъците от опит глава неболи нека пробват пък да видятдали ще им дадат
я чувствась себя очен хорошо
- legion
- научил се да хвърля
Бъзиках се.Аз голям корморан(предполагам за него става въпрос) не съм виждал през живота си.Ако видя случайно черен щъркел през годината като малко лапе му се радвам
Предполагам че на рибните стопанства корморана нанася някаква вреда и съм съгласен че държавата трябва да изплаща някакви обещетения.Че в България девиза на държавните служители е:'' Кога съм гладен, не ми се работи. Кога се наручам, ми се преспи.''
Съгласен.Че ЕС ни взимат за мезе също.Но така ще е как иначе като сме овци и си избираме овчари за главатари
НО ДА ЗАТРИЕМ КОРМОРАНИТЕ САМО ЗАЩОТО СА ПО-ДОБРИ РИБАРИ ОТ НАС
Уш колеги им се пишем
Извън темата Какво ще кажете за инициативата на Алианц да не изнасилят с гражданската отговорнос?Колко милиона българи ще ги подкрепим
по телефона.Някой от нас да пусне ли тема(анкетка) във форума да видим кой ще ги подкрепи тиа фашисти 

Извън темата Какво ще кажете за инициативата на Алианц да не изнасилят с гражданската отговорнос?Колко милиона българи ще ги подкрепим

Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.

-
- научил се да хвърля
Не ви ли идва наум, че щом са се развъдили много корморани напоследък, значи има и какво да ядат - рибната популация също бележи някакъв подем. Изводът е - не ние да изтребим кормораните, а да им отмъкнем (изловим) максимално от храната - те тогава сами ще си отидат. Вярно е, че те са по-добри рибари от нас, ама трябва да се усъвършенстваме и ние. А птичият грип би трябвало да ги лови - нали предимно по водоплаващи паткоподобни се разнася...Може би трябва и от това да се пазим - не стига, че опоскват рибата, ама току-виж и на нас някой вирус са предали.legion написа:To на калпавия рибар и пилетата му пречат![]()
![]()
А рибите са му виновни
баща на рибарче
-
- научил се да хвърля
Те не са толкова злонамерени - искат да въведат общоприетата по цял свят система bonus-malus - ако не предизвикваш щети, ти правят значителна отстъпка в премията (вноската), а ако нон-стоп правиш ПТП-та и ги караш да плащат наляво и надясно за зулумите ти - вдигат ти мизата, защото си "рисков шофьор". Това вече негласно го има при каското - пробвай да осребриш 5-6 щети, които са по твоя вина, в "Бул Инс" например, в един момент ти отказват плащане, на следващата година отиди в "ДЗИ", но те са си обменили инфо за теб и новият застраховател пак ти отказва плащане и те ебава, защото си мислят, че ги "източваш".legion написа: Извън темата Какво ще кажете за инициативата на Алианц да не изнасилят с гражданската отговорнос?Колко милиона българи ще ги подкрепим по телефона.Някой от нас да пусне ли тема(анкетка) във форума да видим кой ще ги подкрепи тиа фашисти
баща на рибарче