Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Помощ за Черни Осъм
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
Помощ за Черни Осъм
Здравейте на всички.
Първо незнам дали това е мястото за въпроси те ми но ако не емодовете да се погрижат - за което им благодаря.
Та ще ходя на почивка на Черни Осъм и незнам какво да си взема като въдици щото съм с двете деца и няма много място в колата.Моля по - компетентните за съвет - каква риба мога да ловя и на какво , освен на блесни и воблерчета .Какви блесни , воблерчетата колко да са големи и къде да я търся рибата.
Знам че изкам много подробности но като не съм ходил на тази река .
Благодаря предварително на всички отзовали се

Първо незнам дали това е мястото за въпроси те ми но ако не емодовете да се погрижат - за което им благодаря.
Та ще ходя на почивка на Черни Осъм и незнам какво да си взема като въдици щото съм с двете деца и няма много място в колата.Моля по - компетентните за съвет - каква риба мога да ловя и на какво , освен на блесни и воблерчета .Какви блесни , воблерчетата колко да са големи и къде да я търся рибата.
Знам че изкам много подробности но като не съм ходил на тази река .
Благодаря предварително на всички отзовали се

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- cani
- вече хвърля и на тежко
Re: Помощ за Черни Ссъм
Ами попринцип там ловят пъстърва на леко дънце и излизат добри риби един човек беше хванал една над килограм така ма каза вуйчо понеже той ходи там за риба за спининг немога да ти кажа трябва да го питам и мога да ти кажа в Понеделник
.

Лови се основно кефал,мряна и пьстьрва на ручейник.На дьно...само че не с голямо олово.Това мога да ти кажа аз!
Ако говориш за село Черни Осъм ... не е голяма реката , ще трябва да се спуснеш доста надолу по течението , снимката ми е от горната част на селото .ivo75 написа:Та ще ходя на почивка на Черни Осъм

На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
Благодаря за помока но....
но почивката там отпадна ,за което съм бесен ама нищо немога да направя .Собственника на къщичките заебал резервациите и си поканил негови хора.
Сега се ориентирам към Шипково
но почивката там отпадна ,за което съм бесен ама нищо немога да направя .Собственника на къщичките заебал резервациите и си поканил негови хора.
Сега се ориентирам към Шипково
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Re: Помощ за Черни Осъм
Здравей те колеги може ли някой да ме опъти за риболов на р. Черни осъм било с болонеза или спиниг благодаря