Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Доспат
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Язовир Доспат
Здравейте!
Понеделник заминавам за Доспат за минимум 5 дни.Ще наблягам на плевелна риба - уклей,каракуда,бабушка,червеноперка, че и костур ще пробвам.На едната дънна ще сложа царевичка на косъм...
Ще приспивам при някаква къща Зелеви,била на 300 метра от язовира.Та кажете за тая риба на какво да я търся.Чувал съм за кус-кус..Ама вие знаете.Айде мерси предварително!!!
Понеделник заминавам за Доспат за минимум 5 дни.Ще наблягам на плевелна риба - уклей,каракуда,бабушка,червеноперка, че и костур ще пробвам.На едната дънна ще сложа царевичка на косъм...
Ще приспивам при някаква къща Зелеви,била на 300 метра от язовира.Та кажете за тая риба на какво да я търся.Чувал съм за кус-кус..Ама вие знаете.Айде мерси предварително!!!
-
- кандидат преподавател
Re: Язовир Доспат
Много слабо върви,колега,повечето от познатите ми се отказаха от този язовир.Иначе,за рибите които си посочил,основно наблегни на белия и торния червей.
- borislav58
- сериозен играч
Колега,днес се върнах от Широка поляна . Доспат става за почивка,защото и там рибата не хапе. На излизане от язовира-посока Батак,има една чешма и до нея капанче.Там има заливче,може да си пробваш там късмета. Има тревуляк,излиза хубава каракуда, само да уцелиш момента когато кълве.Наслука от мен!!!...............
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
моята рацепта за там е жито,кус-кус,бял и захранка за каракуда...през 4-5 часа захранвам по малкоIvan__Manolov написа:Здравейте!
костур си излиза на рибка
п.п.от понеделник и аз се паркирам на Доспат

-
- новобранец
Окей,мерси за информацията на всички.
Къде се намира този риболовен магазин ''при Царя''.Щото не ми се влачат червеи и т.н от Пловдив...
Колега timo1 къде ще приспивате?
Къде се намира този риболовен магазин ''при Царя''.Щото не ми се влачат червеи и т.н от Пловдив...
Колега timo1 къде ще приспивате?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
магазинчето на царя е близо където правят пазара в Доспат,които и да попиташ ще те опъти
аз съм с палатка,от градчето не в посока Батак,а от другата страна на язовира(пътя за бунгалата на Сомат)
на стената нулираш километража и на 4-ия километър си при мене,може да ударим по една някои ден
аз съм с палатка,от градчето не в посока Батак,а от другата страна на язовира(пътя за бунгалата на Сомат)
на стената нулираш километража и на 4-ия километър си при мене,може да ударим по една някои ден

Ам че ние станахме група! Аз тръгвам утре сутрин, но ще бъда от към Сърница, по-точно срещу нея! Ние сме бая силна група и форумно присъствие. Който обича да заповяда около вила "Романтика", някъде там сме! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- новобранец
Оки.
Казвайте какво ще ловите и на какво.Утре приготвям една манджа и ще варя жито.
Казвайте какво ще ловите и на какво.Утре приготвям една манджа и ще варя жито.
Ами Неделчо лови некви каракуди и костури; тук там някоя червеноперка. Гозбите са стандартните - ароматна захранка, бял, жито и царевица. На слука!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
много лош пътя за колата,но ако намеря познат с лодка може да се видимgogolisec написа:Ам че ние станахме група! Аз тръгвам утре сутрин, но ще бъда от към Сърница, по-точно срещу нея! Ние сме бая силна група и форумно присъствие. Който обича да заповяда около вила "Романтика", някъде там сме!