Далекопровод

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

natrii
разбира нещата
разбира нещата

Далекопровод

Мнение от natrii »

Колеги...намислил съм нещо ама малко ме е страх... Бихте ли ми казали дали е гола жицата на този далекопровод? Смисъл дали ако се пипне ша ти настръхнат косите... пълно е с закачени всякакви такъмчета там...10-12 кордички с какви ли не джунджуриики има и съм намислил как да си ги сваля...само не знам дали ако се докосне тази жица с каквото и да е провеждащо ток ще мине тока? :oops:
Хората дето са оплитали с какви ли не корди и телескопи са живи :mrgreen: Само че...не знам...според вас дали е изолирана жицата? :roll:

Изображение
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Далекопровод

Мнение от Димича »

Амиии,има само един начин да разберем :roll: -спреш ли да пишеш,значи не е била изолирана :idea: :shock: :lol:
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
stoka
новобранец
новобранец

Мнение от stoka »

Що ще сваляш далекопровода бе ква е тъс цигания от тебе? :lol: :smt003
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Мъжки , 2-3 метра преди да си се качил електричестака дъга , няма да ти даде шанс нито да ходиш на горе , нито на долу ... един мангал в наше село преди години решил да реже жицата ... 2 дена го отлепваха от стълба ... преви си изводите :evil:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Няма изолация-гол проводник 20000v :!: В Монтана двама колеги загинаха допирайки жица с карбонов телескоп.Трети познавам лично ,размина се с изгаряне на китката и петата-пак с карбонов прът.
Внимавай много като ловиш там.А за това дето виси ,направо забрави.
Наслука и умната :smt023
Риболовът не е слука,а наука!
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

В Н И М А В А Й! :wink:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Ей малкия,работя с по-голямо напрежение от 20KV-ДАЖЕ И НЕ СИ ГО ПОМИСЛЯЙ!!!!!!!!!!!!!!!
Wild fur Schnuren!!!
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Забравих да ти кажа-виж ако си толкова още любопитен,отдолу онова жълтичкото нещо окачено на 3м височина-и много внимателно го ПРОЧЕТИ!!!!!!!!!!!!
Wild fur Schnuren!!!
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

То ако беше безопасно хората щяха да си свалят такъмите.ма ако искаш да четем за теб по весниците пробвай.Маитап. Ако толккова ти трябват тея такъмчета за 5-6 лева звънни да ти пратя пари . И после да се чуствам добре че съм спасил човешкиживот. И съвет от мен ако пръчката ти е карбо или има карбонови нишки го забрави това място. Виждал съм електическа дъга да на 3 метра от карбона. Бегай че се притесних , за ТВОЯ ЖИВОТ.
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Абе колеги споко бе...само ми беше интересно...нито ще се качвам на далекопровода нито нищо...само оная вечер си мислех как като завържа с метални свиснки опашки(тия яките дето се завиват с отверка)3-4 летви по 2м и накрая сложа бръснарски ножчета за острие...да ги отрежа кордите и да ги фана с кепче долу като паднат...ама знам,че има токове и такива...само си мислех... СПОКО! :mrgreen: :oops:

п.п. Много е изкушаващо...има към 2-3 тежести за дъно,2 пружини май...има и воблер(рибката не знам каква е но е хубава)...много други дреболии...изкушаващо,но ся...стопаните на гиола не са свалили...стопаните на такъмите не са...аз па точно ша ги сваля...
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

natrii написа:п.п. Много е изкушаващо...има към 2-3 тежести за дъно,2 пружини май...има и воблер(рибката не знам каква е но е хубава)...много други дреболии...изкушаващо,
Много изкушаващо ,няма що,колко един човешки живот :shock: Това го има и на Герман ,забрави :!:
natrii написа:само оная вечер си мислех как като завържа с метални свиснки опашки(тия яките дето се завиват с отверка)3-4 летви по 2м и накрая сложа бръснарски ножчета за острие...да ги отрежа кордите и да ги фана с кепче долу като паднат...ама знам,че има токове и такива...само си мислех... СПОКО
Иначе за технологията "6",но не си заслужава .Споко ти ,и ние покрай тебе. :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

natrii написа:Колеги...намислил съм нещо ама малко ме е страх... Бихте ли ми казали дали е гола жицата на този далекопровод? Смисъл дали ако се пипне ша ти настръхнат косите... пълно е с закачени всякакви такъмчета там...10-12 кордички с какви ли не джунджуриики има и съм намислил как да си ги сваля...само не знам дали ако се докосне тази жица с каквото и да е провеждащо ток ще мине тока? :oops:
Хората дето са оплитали с какви ли не корди и телескопи са живи :mrgreen: Само че...не знам...според вас дали е изолирана жицата? :roll:

Изображение
Абе колеги споко бе...само ми беше интересно...нито ще се качвам на далекопровода нито нищо...само оная вечер си мислех как като завържа с метални свиснки опашки(тия яките дето се завиват с отверка)3-4 летви по 2м и накрая сложа бръснарски ножчета за острие...да ги отрежа кордите и да ги фана с кепче долу като паднат...ама знам,че има токове и такива...само си мислех... СПОКО!

п.п. Много е изкушаващо...има към 2-3 тежести за дъно,2 пружини май...има и воблер(рибката не знам каква е но е хубава)...много други дреболии...изкушаващо,но ся...стопаните на гиола не са свалили...стопаните на такъмите не са...аз па точно ша ги сваля...http://www.bgribolov.com/petition :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!:

:shock: Малък ама умен !!!!!!!! Направо ФАКИР.........Българин
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Ще заприличаш на учител по високоволтова електротехника в главата
.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Dimich написа:Амиии,има само един начин да разберем :roll: -спреш ли да пишеш,значи не е била изолирана :idea: :shock: :lol:
:lol: :lol: :lol: :wink:
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Абе пич нямаш ли си пате да си играеш :wink: :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”