Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на бързо-Оризари
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
на бързо-Оризари
Вчера с Жорката Петров се разбрахме да идем на Оризари да видим как е костура и перката.Взехме симеони,и днес сутринта рано бяхме на водоема.Приготвих три въдици,две за костур и една за перки.За костура едната беше на леко дънце ,а другата с подвижно перо.С болото ловях пред носа ми на 5м .дълбочина.
Подхраних малко и се започна.
после пак
и
и накрая
оставих Жорката да лови,аз се прибрах,че трябваше да ми оправят климатика.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
Re: на бързо-Оризари

-
- ще става разбирач
Разбираш ги тея работи.На другата среща(ако има такава) първо на теб щи стисна ръката,щот си мастър.
И сега последно не разбрах на Оризаре с кой билет може да се лови.защото аз има от филстар и незнам дали няма да ме опукат един фиш?
И сега последно не разбрах на Оризаре с кой билет може да се лови.защото аз има от филстар и незнам дали няма да ме опукат един фиш?
Меко казано перфектно 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Няма кой да дойде на проверка,имаш ли си редовен билет няма да имаш ядове.fizika01 написа:Разбираш ги тея работи.На другата среща(ако има такава) първо на теб щи стисна ръката,щот си мастър.
Браво бе, тези не са като моите - 10 евро бройката

Браво. Ква марка ти е макарата на първият прът?! GLOBE да не е с 8 лагера и заден аванст?! 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На мача-Техниум 4.20 съм с AWA-SHIMA а на болото с Шимано GTM-RB.Swordfish92 написа:Браво. Ква марка ти е макарата на първият прът?! GLOBE да не е с 8 лагера и заден аванст?!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета
,хубав риболов.
Е сега не искам да ти правиа спамове по хубавата тема,но ште те помолиа да се сетиш колко пукаше по мене на темата Грцки костури(които иска да провери
)Или ти немаш твое Аз,или аз сам се убркал....
Ето некои от мнениата ти......
-------------Ами то си е истина,е...и и дребния костур.И вие в Македония ли нямате какво да ядете,че опряхте до византийските костури.Не ви прави чест-----------------
---------------Само,че такива като мене дават по 50лв на риболов за стръв и захранки и си купуваме рибата от магазина,а не консумираме дреболия.Или да не се минете,да избиете разходите.Големи герои,браво само така!------------------
-------------Явно по-голяма част от вас стоят пред компа.Какво геройство имаме да ловиш маломерен костур,техника ли какво.Там ми беше нападката.Браво на всички,подкрепяйте,утре ще си чоплим носа само в България.Значи ако имаме окървавена риба -нападка,кофи с костур-браво.В Испания блек-баса да не би да е унищожил рибните запаси,или в която и да е държава.При нас популацията му превишава поради друга причина,унощожава се масово мирната риба.Разочарован съм за някои от вас.И това не е завист,аз съм се доказал където трябва колко мога да ловя и какво правя с ......------------------------------
--------------Ти си ми ясен като рибар.Достатъчно ,че си снимал въдици от битака.И да не продължавам със друг тон,само ще пиша,че си добре дошъл Пуми.За всички дето събират дребна риба каквато и да е си имам мнение и точка.Много сте далеч от всички.Айде,че ми дойдфе до гуша.На успешни споделяйте и тактики за риболов а не снимки сд риби които моят внук ги хваща гол след гол.------------
Ето и моита снимка (кофа и при мен,кофа и при тебе),коиато кажи в какво се различава от твоита освен по подребните рибки при теб--

Коментара се помислих дали да го написам ,но просто нека видат сафорумците как пробва да ме очерниш, и колко си човек от дума.....

Е сега не искам да ти правиа спамове по хубавата тема,но ште те помолиа да се сетиш колко пукаше по мене на темата Грцки костури(които иска да провери

-------------Ами то си е истина,е...и и дребния костур.И вие в Македония ли нямате какво да ядете,че опряхте до византийските костури.Не ви прави чест-----------------
---------------Само,че такива като мене дават по 50лв на риболов за стръв и захранки и си купуваме рибата от магазина,а не консумираме дреболия.Или да не се минете,да избиете разходите.Големи герои,браво само така!------------------
-------------Явно по-голяма част от вас стоят пред компа.Какво геройство имаме да ловиш маломерен костур,техника ли какво.Там ми беше нападката.Браво на всички,подкрепяйте,утре ще си чоплим носа само в България.Значи ако имаме окървавена риба -нападка,кофи с костур-браво.В Испания блек-баса да не би да е унищожил рибните запаси,или в която и да е държава.При нас популацията му превишава поради друга причина,унощожава се масово мирната риба.Разочарован съм за някои от вас.И това не е завист,аз съм се доказал където трябва колко мога да ловя и какво правя с ......------------------------------
--------------Ти си ми ясен като рибар.Достатъчно ,че си снимал въдици от битака.И да не продължавам със друг тон,само ще пиша,че си добре дошъл Пуми.За всички дето събират дребна риба каквато и да е си имам мнение и точка.Много сте далеч от всички.Айде,че ми дойдфе до гуша.На успешни споделяйте и тактики за риболов а не снимки сд риби които моят внук ги хваща гол след гол.------------
Ето и моита снимка (кофа и при мен,кофа и при тебе),коиато кажи в какво се различава от твоита освен по подребните рибки при теб--

Коментара се помислих дали да го написам ,но просто нека видат сафорумците как пробва да ме очерниш, и колко си човек от дума.....
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
-
Последно промяна от butnik на Вто Юли 22, 2008 4:34 am, променено общо 2 пъти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Lepomis Gebomis-това на филиики да не се мачка,а за костурите вижда се че плуват,но в кофатаbutnik написа:Македонче,моите костури си плуват отново,пък като си голям майстор ела се пробвай у нас на Оризари.Единствено Lepomis Gebomis-a го хвърлям на сухо,ако знаеш какво е това.

Macedonia

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
-
Последно промяна от butnik на Вто Юли 22, 2008 4:34 am, променено общо 1 път.
и жената е имала занимавка,да ги изчисти тези чудовища.