Защо е платена Овчарица?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Пухчо
новобранец
новобранец

Защо е платена Овчарица?

Мнение от Пухчо »

Здравейте всички,днес бяхме за пореден път(трети) на Овчарица и очудването ни беше голямо,когато до нас спря джип с един младеж и ни заяви ,че трябва да платим 10лв. за 24 часа престой и 3 въдици на човек- и всичко това за спортен риболов.Никъде около водоема няма табели ,че е платен и другият въпрос е ,защо не е упоменат в платените водоеми? Ако някой има информация по въпроса и законно ли е всичко това ,нека да бъде така любезен и да даде инфо.Благадяря и на слука на всички колеги!!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Защо е платена Овчарица?

Мнение от MITKO70 »

Така е колега от както съществува .Има и по високи такси ,зависи къде си бил.Водоема е частен,собственост на Номиком,Нончо, и т.н. от много време.Не си се интересувал,там е и един от най-голямите водоеми за риборазвъждане в България.Всичко е законно.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Пухчо
новобранец
новобранец

Мнение от Пухчо »

Благодаря за отговора :) Вярно,никъде по сайтовете за риболов и формите не съм попадал на инфо за това ,че Овчарица е платен .Е,сега вече знам! :D
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Пухчо написа:Благодаря за отговора :) Вярно,никъде по сайтовете за риболов и формите не съм попадал на инфо за това ,че Овчарица е платен .Е,сега вече знам! :D
Във почти всички риболовни сайтове си пише че Овчарица е под аренда и се плаща такса-ровни малко....
Я елате рибенца при батко...
Пухчо
новобранец
новобранец

Мнение от Пухчо »

Пухчо написа:
Благодаря за отговора Вярно,никъде по сайтовете за риболов и формите не съм попадал на инфо за това ,че Овчарица е платен .Е,сега вече знам!

Във почти всички риболовни сайтове си пише че Овчарица е под аренда и се плаща такса-ровни малко....

http://www.hvanah.com/?page=locations Ето едно линкче ,по мое мнение с най-пълния списък с водоемите в България и подробности за тях.Там ,както сами ще се убедите срещу платените водоеми е отбелязано-платен.За Овчарица няма такова инфо... :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”