Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

гледайте момчета..за това в българия само можем да мечтаем
Модератор: dantho.mihov
гледайте момчета..за това в българия само можем да мечтаем
Ток и вода прости няма...минават си по най-лесния път
- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Re: гледайте момчета..за това в българия само можем да мечтаем
Пожелавам си на мен и на вас колеги да изпитаме тръпката от борбата и удовлетворението да издърпаш такова животно в лодката. Дано и в България след време да има добри запаси от такива екземпляри ако не за нас то поне за идните поколения.Наслука на всички.
Нека само да вметнем , че България се пише с главна буква.
Тъй , че ако може да смениш заглавието няма да е лошо 

TICA FAN
- morriddin
- научил се да хвърля
Колега,
Такива риби има и у нас, обаче са по-малко, защото белите хора хванат ли риба - пускат я. А ние гледаме да напълним хладилници и фризери. Да не говорим, че нашата риба масово се унищожава: я с мрежи, я с ток, я с взривни материали.
Като ни намалеят бракониерите, ще ни се увеличи рибата. Повече риба - повече удоволствие. Пък, ако хванеш две риби, пусни едната - не я давай на ближния! Така ще има и във водоемите, и на масата.
От мен НАСЛУКА!
Такива риби има и у нас, обаче са по-малко, защото белите хора хванат ли риба - пускат я. А ние гледаме да напълним хладилници и фризери. Да не говорим, че нашата риба масово се унищожава: я с мрежи, я с ток, я с взривни материали.

Като ни намалеят бракониерите, ще ни се увеличи рибата. Повече риба - повече удоволствие. Пък, ако хванеш две риби, пусни едната - не я давай на ближния! Така ще има и във водоемите, и на масата.

От мен НАСЛУКА!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
morriddin написа:Колега,
Такива риби има и у нас, обаче са по-малко, защото белите хора хванат ли риба - пускат я. А ние гледаме да напълним хладилници и фризери. Да не говорим, че нашата риба масово се унищожава: я с мрежи, я с ток, я с взривни материали.![]()
Като ни намалеят бракониерите, ще ни се увеличи рибата. Повече риба - повече удоволствие. Пък, ако хванеш две риби, пусни едната - не я давай на ближния! Така ще има и във водоемите, и на масата.![]()
От мен НАСЛУКА!

Точно.
-
- ще става разбирач
И аз като гледах всичкия добитък го пуснаха. Така че гледайте и се учете.
прав си братле,благодаря за забележката...искрено ти пожелавам някой ден да хванеш такъв рибок пък и в държава с малка букваSONY написа:Нека само да вметнем , че България се пише с главна буква.Тъй , че ако може да смениш заглавието няма да е лошо
Ток и вода прости няма...минават си по най-лесния път
- malkia_joro
- разбира нещата
Красотата на живота е в това,че продължава.