Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз,брягово-19-20-21.07.2007
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз,брягово-19-20-21.07.2007
След много чудене каде да скасаме синджира за 3 дена. и понеже нямахме много голям избор във околието решихме да се паркираме пак на яз.Брягово. независимо че отзивите бяха много керетични то и миналата седмица за Гарваново бяха такива ама 13 кила риба направих там. както и да е??? Сабрахме катуна доста силна група бяхме общо 6 души със ремаркетата"жени и деца". и се паркирахме на каваците,поне сянката ни беше гарантирана.Подготовката ни беше подобаваща както за дънен риболов така и за леко.тежката артелерия ни се състоеше във 20дънни а леката в 3 пера 2 фидера.
впечатляващо нали? във Петък следобяд разпаване на палатки,шатри дъни, захранване, следобеда си мина в обши линии във подготовка.на перото излезнаха 3-4 кила прлични каракуди и интересно обаждане на шаранчета в порядака на 700-800г.около 10 бройя.и много дребна каракуда на моменти.100-150г.Вечерта и ние клавнахме подобаващо, във закани за Съботния риболовен ден
.сутринта ставане във 05 часа презреждане и секи по работното си място. колегата от форума със ник "ицо-каракудата" пазеше дънните пак ние със дядото се концетрирахме на перото, и се почна един кеч и релизинг?? каракуда в порядака 200-300 до 600-700г и шаранчета в поредака на 500-600 до 1.100кила на перо немаше лабаво,дето се вика като аз имах много сериозно касане на директния и зех да се замислям вече за ластична система.......на дъно 3 шаранчета по кило. и 20тина каракуди 800-1.00кило до нас колегите одариха 7 амура от поредака на 2-3-4 кила.но ние нямахме този касмет.във Неделя сутринта аз трябваше да ходя на кращенка на братовчеда и напуснах фронта отпочинал, зареден със приатни емоции, и онадежден че не сичко е загубенно по нашите гиолове.сажалявам само че неможахме да одарим нещо по голямо, но надеждата умира последна и утри е ден..............
п.п ето и снимков материал от джиесема са но са прилични?
изглед на язовира

тука се вижда тешката артелериа???

а пак тука гарсонерата лукс

тука колегата се чуди каква тактика да приложи на проклетите амури да доидат при нас
но

тука и жена му му помага в мисленето

това ми е моито работно място

абе имахме си помощници за сичко кои със кепа.................................

те така се кепчосва които незнае.

тука помпим лодката и чат пат устата.

улова от парвиа ден замина по направление фризера на село.

улова от 2 ден по направление каима от каракуди .

3 ден за текуща консумация

много приатно си изкарахме като се има предвид че преди един месец язовира беше изтровен,лечеше си че рибата се вазтоновява нямаше и толкова червенка каракудата а и едрото се активира за 3 дена доста риба даде язовира.това е от мен колеги надявам се че съм бил полезен и успех на сички тази седмица хващаите и за мен че аз съм ангажиран наи много един ден на яз.Бодрово да оделя но това са само планове.лека???

п.п ето и снимков материал от джиесема са но са прилични?
изглед на язовира

тука се вижда тешката артелериа???

а пак тука гарсонерата лукс

тука колегата се чуди каква тактика да приложи на проклетите амури да доидат при нас

тука и жена му му помага в мисленето

това ми е моито работно място

абе имахме си помощници за сичко кои със кепа.................................

те така се кепчосва които незнае.

тука помпим лодката и чат пат устата.

улова от парвиа ден замина по направление фризера на село.

улова от 2 ден по направление каима от каракуди .

3 ден за текуща консумация

много приатно си изкарахме като се има предвид че преди един месец язовира беше изтровен,лечеше си че рибата се вазтоновява нямаше и толкова червенка каракудата а и едрото се активира за 3 дена доста риба даде язовира.това е от мен колеги надявам се че съм бил полезен и успех на сички тази седмица хващаите и за мен че аз съм ангажиран наи много един ден на яз.Бодрово да оделя но това са само планове.лека???
Последно промяна от chestarfield на Пон Юли 21, 2008 1:00 am, променено общо 1 път.
- dobromir_bo
- новобранец
Re: яз,брягово-19-20-21.07.2007
Е твае почивка и емоции !На слука и следващия път!
Хареса ми. Много добър излет! Поздравления.
Майко мила , от кога не съм ял каракудени кюфтета

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- zapalen_92
- разбира нещата
Ауууу мамка му мн каракуда ее??? 

- dunedanetz
- научил се да хвърля
На какво разстояние разпъвахте? Не удари ли нещо по-едро?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
хварляхме на 80-100 метра, като имахме две разпанати на 150.но нъцки.колегите до нас ги капотираха амурите на 60-70 метра.пробвахме сякакви монтажи сякакви видове царевица но освен 3 шаранчета по 1,200 и 20 каракуди едри нищо друго.dunedanetz написа:На какво разстояние разпъвахте? Не удари ли нещо по-едро?
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Ами така е , като не се обаждате като ходите ...... знаеш нататък , Ицо ми яде попарата!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти бре уж на Леново ,пък посли изведнаж на Тракиец, зе да ме самняваш нещоXauBaHkO написа:Ами така е , като не се обаждате като ходите ...... знаеш нататък , Ицо ми яде попарата!

карък такъв отиваме ли някаде изключваме телефоните вече.

и ти изяди едни????????като гледам са хванали

Колега на косъм пробвахте ли ?chestarfield написа:хварляхме на 80-100 метра, като имахме две разпанати на 150.но нъцки.колегите до нас ги капотираха амурите на 60-70 метра.пробвахме сякакви монтажи сякакви видове царевица но освен 3 шаранчета по 1,200 и 20 каракуди едри нищо друго.dunedanetz написа:На какво разстояние разпъвахте? Не удари ли нещо по-едро?
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да ти кажа под секрет пробвахме и на косъм ама нашти риби тва нещо него искатqcarp написа:Колега на косъм пробвахте ли ?chestarfield написа:хварляхме на 80-100 метра, като имахме две разпанати на 150.но нъцки.колегите до нас ги капотираха амурите на 60-70 метра.пробвахме сякакви монтажи сякакви видове царевица но освен 3 шаранчета по 1,200 и 20 каракуди едри нищо друго.dunedanetz написа:На какво разстояние разпъвахте? Не удари ли нещо по-едро?

то нашта риба е от старата генерация. оловцито от доло и две кукчки одгоре само на това калвеше.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Малий от Брягово ли е това чудо ? Уж не давал язовира - браво!
Верния път е най-къс!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Ми как няма да хванеш толкова риба, нали имаш кой да ти кепчосва. Айде да расте по-бързо , та да помага в разпъването и навиването!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- новобранец
Последните снимки са просто прекрасни,рибните кюфтета са много мазни и блажни,ох как ми се яде и на мен