Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да организирам състезание?
Модератор: dantho.mihov
Как да организирам състезание?
Работя в Бургас, но фирмата има 12 филиала в цяла България. Всяка година се събираме с цел обмяна на опит със спортен мотив.
Играхме волейбол - много малко хора играят.
Играхме футбол - изпочупихме си краката ама имаше публика!
Сега съм решил да се съберем на състезание по риболов - барбекюто е на място - кибици бол - което извадим и на скарата. проблема е че част от участниците нямат риболовни билети, а и незнам къде и какво трябва да се заплати - на аквакултури ли?, на горското ли? Как да организирам мероприятието законово?
за язовир сме избрали "Мандра" - на дигата, където всяка година е състезанието.
Мерси за информация предварително!
Играхме волейбол - много малко хора играят.
Играхме футбол - изпочупихме си краката ама имаше публика!
Сега съм решил да се съберем на състезание по риболов - барбекюто е на място - кибици бол - което извадим и на скарата. проблема е че част от участниците нямат риболовни билети, а и незнам къде и какво трябва да се заплати - на аквакултури ли?, на горското ли? Как да организирам мероприятието законово?
за язовир сме избрали "Мандра" - на дигата, където всяка година е състезанието.
Мерси за информация предварително!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
За аватара и отровите
Какво не ти харесва толкова, да не е лоша рибата?????
Дано ти даде господ да идеш там дето аз съм ходил и да хванеш такова нещо!!!!!!!!!!!!
Дотук с БОКЛУКА!
Тази година наистина имаше големи води, но за отрова не съм чувал, почти цялото лято съм на "Мандра". Това дето се скъса язовир "Раков дол" и отнесе амониевата селитра до "Мандра" беше преди около 10 тина години. Лошото е че "Аквакултури" са издали една камара разрешителни за риболов с мрежи и язовира се "Изпразни" тотално. Дава само в сазовете и там където има заляти дървета та не пускат мрежи, ама много трудно се риболува - само на плувка и ако удари едро трудно се вади - уплита се.
Аз питах за друго ама нейсе.
Дано ти даде господ да идеш там дето аз съм ходил и да хванеш такова нещо!!!!!!!!!!!!
Дотук с БОКЛУКА!
Тази година наистина имаше големи води, но за отрова не съм чувал, почти цялото лято съм на "Мандра". Това дето се скъса язовир "Раков дол" и отнесе амониевата селитра до "Мандра" беше преди около 10 тина години. Лошото е че "Аквакултури" са издали една камара разрешителни за риболов с мрежи и язовира се "Изпразни" тотално. Дава само в сазовете и там където има заляти дървета та не пускат мрежи, ама много трудно се риболува - само на плувка и ако удари едро трудно се вади - уплита се.
Аз питах за друго ама нейсе.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!