На Промет без късмет...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

На Промет без късмет...

Мнение от batmilen »

В събота ейни с Киро на язовир Промет.Такса вход 5 кинта и пръчките във водата.Като за първи ден отидохме с блесни и воблери да го "поизтарашим" за хищници.Имаше дваисетина коли , като половината бяха на стената.

Изображение

Другите колеги ловяха бряни и таранки.Имаше и двама литовци баща и син за костур, които бе докарал Слави Косара. Литовците хванаха добри костури, като таткото се отличи с няколко мутанта.

Изображение

Изображение

Киро хвата на тапа 1 костур, аз се отчетох с 1 удар на блесна ...но го изтървах.
После взехме да слънчасваме и...се ометохме в посока моста на с.Новоселци.Там пробвахме...но без успех.Имаше някакви софиянци, които преди няколко дни напълнили кофите...но за нас ядец.
Следващата спирка бе помпената станция в Меден рудник...пак нищо.Накрая се назобихме с пресни къпини...е с по някой паяк между тях за мезе.

В неделя рано-рано бях на канала Славянка.Налових си малки таранчици и отпраших за Промета...в бързината си забравих кепчето.Звъннах на Киро да одиде да го прибере...но от кепа бе останал само спомена за него. Сръчковци го приватизирали...отиде на пусто хубавия кеп.
По-нататък деня ми бе крив и провален.Хванах няколко костура колкото да подразня Джерито дето бе до мен и да подвикна на Бай Иван Чакала ...дали не е видял.
После костура излезе червив...а бряната миризлива.
Така е на Илинден трябваше да си седя в къщи...повече на Промет...на есен за сулки.
snegk
и господ не е толокова добър

Re: На Промет без късмет...

Мнение от snegk »

Не си търсел правилната риба.Аз хванах над 20 амурчета и една таранка,колегите хващаха и платики,таранки,сулка костури изобщо много риба :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Миналата неделя хванах 12 добри костура на бяла MEPPS AGLIA №2.Всички риби бяха уловени до тръстиката която е на първата снимка.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

snegk написа:Не си търсел правилната риба.Аз хванах над 20 амурчета и една таранка,колегите хващаха и платики,таранки,сулка костури изобщо много риба :wink:
Амурчетата са забранени за улов и...трябва да се връщат обратно!Така че защо да ги ловя? :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

vvveessoo написа:Миналата неделя хванах 12 добри костура на бяла MEPPS AGLIA №2.Всички риби бяха уловени до тръстиката която е на първата снимка.
В събота пробвах и там...но хванах само едри комари по ръцете и лицето. :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Забранени са за консумация,не за ловене :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

snegk написа:Забранени са за консумация,не за ловене :lol: :lol: :lol: :lol:
Не виждам смисъл да ги стресирам тия бебета... :lol: да ги хващам, целувам и пускам обратно...е целувките не са задъжителни! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”