моля за съвет

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

peichev
новобранец
новобранец

моля за съвет

Мнение от peichev »

Днес видях тази лодка http://mobile.bg/pcgi/main.cgi и моля за мнението Ви.Идеята е лодката да се ползва за сафрид (пролет/есен) и 2-3 пъти в годината на някой по-големичък язовир.Моля за съвет и за двигател
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Re: моля за съвет

Мнение от Румбата »

Братчето ми , тук има едно японче на висока цена и нищо повече ! Дай да видим лодката и ще ти кажем !!! Копирай снимката и я сложи тука - пък мнения ще чуеш ! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

да ама като незнам как да ги кача снимките :oops:
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

http://mobile.bg/photos/a/big/a1216667273614055_1.pic
http://mobile.bg/photos/a/big/a1216667273614055_2.pic
http://mobile.bg/photos/a/big/a1216667273614055_3.pic
надявам се по този начин да можете да ги видите.
А ето и рекламния коментар на продавача
ЛОДКАТА Е ПРОИЗВЕДЕНА КИТАЙ ОТ ВИСОКО КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И ПРИТЕЖАВА СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО ISO: 6185-2 РАЗМЕРИТЕ НА ЛОДКАТАСА: Вътрешни размери : 3. 60м вътрешна дължина и 70 см вътрешна широчина : Външни размери : 5. 10 външна дължина и 160 см външна широчина ПАСАЖЕРИ НА БОРДА 6+1 МАКСИМАЛНА ТОВАРОПОНОСИМОСТ: ЕКИПАЖ, ДВИГАТЕЛ И БАГАЖ 680КГ Разделена е на 4-ри камери, Дъното е твърдо от алуминии МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ ДВИГАТЕЛ ДО 18 К. С В комплекта са включени 2 гребла и 1 пейка както и резервни материали Лодките се предлагат и в други размери: 2. 70 метра-1200лв 4 метра -2300лв Подробна информация за тези модели на място или на тел. 0878716664 Предлагаме и няколко вида двигадели: TAHATSU-9. 8к. с-Я 9. 8 к. с -Японски 3800лв YAMAHA-15 к. с -Японски 4980лв TAHATSU-18к. с- 18 к. с -Японски 4160лв Двигателите са двутактови ЛОДКИТЕ И ДВИГАТЕЛИТЕ ИМАТ 1 ГОДИНА ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ : 0878716664 ИЛИ НА МЯСТО В СКЛАДА ; гр. Пловдив С/У входа на мега марина на гара Филипово
и накрая- извинения за незнанието ми
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

peichev написа:Идеята е лодката да се ползва за сафрид (пролет/есен) и 2-3 пъти в годината на някой по-големичък язовир.Моля за съвет и за двигател
:shock: :shock:
Питал ли си Кроки,дали има при него от тази стока / сафрида де /.Марко преди месец на Искъра извади към две кила. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Marco Polo написа:Стига бе, Киро... :lol: Човекът иска да прави съчетано плуване - 2 Х 100, без салатка... ;) :lol: Кеф ти море, кеф ти язовир... ;)
Да де,и тъй може........ :D :smt023
Изображение

peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

КИРО написа:
peichev написа:Идеята е лодката да се ползва за сафрид (пролет/есен) и 2-3 пъти в годината на някой по-големичък язовир.Моля за съвет и за двигател
:shock: :shock:
Питал ли си Кроки,дали има при него от тази стока / сафрида де /.Марко преди месец на Искъра извади към две кила. :D
Мнооооооооооого оригинално..........ти тая снимка с чепарето на искъра ли я прави?аз лично не виждам защо реши че ще ловя сафрида по язовирите след като съм написал пределно ясно "И" между сафрид и язовир но :drinkers:
Само ще посоча следното: сравнително нов съм както в форума така и в в рибарлъка, поради което и повече чета отколкото пиша.Неприятно впечатление прави факта, че когато някой като мен зададе въпрос , като с това цели да получи помощ и съответно да се пообразова малко започвате да вадите черешевото топче срещу умряло куче.
С горното искам да кажа че ако човек влезе за първи път в форума за да потърси помощ и вместо това му се отговори в стил аре бегай - тука всички сме рибари-великани, то този човек може повече и да не посети сайта
Айде :drinkers: и на слука
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

peichev,Май захапа стръвта,а добре дошъл.Пък лично аз,въобще не се смятам за великан в морския,защото познавам доста такива.Много има да ги гоня.
Щом съм те обидил,Моля за извинение,нямал съм такива намерения. :drinkers:
Изображение

peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

аз не се чувствам обиден и няма нужда от извинения тъй като както казах чета повечето теми и горе долу познавам "задочно" повечето от Вас ....въпросът е че тези, които влизат за първи път и търсят помощ могат да "захапят" и да Ви теглят една майна като зачеркнат този сайт........а струва ми се целта на сайта освен взаимопомоощ и споделяне на инфо за водоеми, монтажи и т.н. е и да създава култура у риболовеца чрез прокламирането на простите правила в риболова касаещи популацията на рибите, опазването на природата и съответно насладата от риболова. айде пак наздраве :drinkers:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Пейчев,сега след като е приключила официалната част,да мина на въпроса ти.
Лодката е добра и за морето,с 10-15 к.с. ще се чувстваш добре.Но сам разбираш,че има моменти когато няма да можеш да излизаш.Голяма вълна и умерен до силен вятър.Но мисля,че 2-3 бала няма да те бъркат.Но и не повече от 800-1000м навътре.Задължително е да имаш хубава котва и поне 30м въже за нея / 6мм ще ти свършат работа/
И от мен наздраве.
Сафрида на аватара е от язовир Варна.
Изображение

Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

И на мен ми допадна лодката,ще има да те гоня с моя Айгул :lol: Че Според мен варианта за лодка е това,да е що годе сигурен в морето,да се пренася лесно но 100 км.,да се пуска от места до които автомобил не стига.Тази лодка е такава.Другия вариянт е по-големичък скутер с колесар и т.н.,но местата за пускане ще стават все по-малко.
А сега де? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”