Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Извинение
Модератор: dantho.mihov
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Re: Извинение
Човек разумен , трябва да признава грешки и да прощава такива
.Никой нее безгрешен 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ште направиа усилиа да доидаgrandal_331 написа:Признат грях не е гряхНикола,не знам какво сте се опитали да делите,ама май си е струвало дрънкането!Айде да дойдеш на НС-4,и ако призналия греха си е там да си кажете едно голямо НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ
Как мислиш?

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- gorkata_petrov
- разбира нещата
- krokibg
- учете се от него
Евала и на двамата.Думите са излишни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Изобщо няма да сбъркаш.Вярвай миnikola polizovski написа:Ште направиа усилиа да доидаgrandal_331 написа:Признат грях не е гряхНикола,не знам какво сте се опитали да делите,ама май си е струвало дрънкането!Айде да дойдеш на НС-4,и ако призналия греха си е там да си кажете едно голямо НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ
Как мислиш?

- barutchiata ©
- Администратор
Бате стана още по голям в моите очи!Свалям ти шапка.butnik написа:Искам пред целият форум да се извиня на македонският ни колега Никола Полизовски.Никола,извинявай за написаното от мен,срамувамсе от това което съм писъл.Не знам кое ме е накарало да го напиша,но факта е факт.Приеми искренните ми извинения.
- dimitar_
- сериозен играч
И аз няма да коментирам нищо , и на мен ми се е случвало да бързам с изводи за нещо , като краставо муле пред майка си , но после не ме е срам да си призная грешката и да се извиня , и ако трябва да съм коректен , чест прави на колегите , че имат широко сърце и умеят да прощават ... !!!
Пък и , каквито и кусури да имаме , сме си земни хора , сигурен съм , че винаги ще имаме сили , да се чукнем за здраве с чашите , когато застанем един срещу друг !
Поздрави на всички !!!
Пък и , каквито и кусури да имаме , сме си земни хора , сигурен съм , че винаги ще имаме сили , да се чукнем за здраве с чашите , когато застанем един срещу друг !
Поздрави на всички !!!
- Skorpi
- сериозен играч
Евала момчета няма смисъл от излишни дрязги в форума
butnik свалям ти шапка за думите малко са хората които публично се извиняват за грешките си

butnik свалям ти шапка за думите малко са хората които публично се извиняват за грешките си

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- сериозен играч
евала ,пич си .barutchiata написа:Бате стана още по голям в моите очи!Свалям ти шапка.butnik написа:Искам пред целият форум да се извиня на македонският ни колега Никола Полизовски.Никола,извинявай за написаното от мен,срамувамсе от това което съм писъл.Не знам кое ме е накарало да го напиша,но факта е факт.Приеми искренните ми извинения.