Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

МЪЛЧАЛИВ ПРОТЕСТ !
Модератор: sapuna
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
МЪЛЧАЛИВ ПРОТЕСТ !
КАКВО СТАВА ТУКА !
Защо заключихте темите ?
Това е цензура !
Не съм написал нищо обиждащо или злепоставящо някой от форума !
Някаква интрига подозирам тука.
Ако някой модератор е влязъл в съдружие с дявола .Да ми хакне БАННА
Това е недопустимо да се заключват теми така.

Защо заключихте темите ?
Това е цензура !

Последно промяна от d_bozhkov на Нед Юли 27, 2008 4:37 pm, променено общо 2 пъти.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Re: ИСКАМ БАННН !
Божков , мисля ,че основание е заключена темата.Погледни внимателно другите теми за жени - та те са си чисто досущ като спам темата.Истината е , че всеки започна да пуска в раздел " Разни " теми за щяло и нещяло.Затова предлагам да се сложи опция чат на форума , така няма да се пренатрупват темите и всеки ще може да изказва по простичките неща в чата.Нека това бъде и моя лична молба към Барутчията.
И смени заглавието на темата.Ние нещем да те банват.Поздрави 

TICA FAN
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пуснал съм темата в разни .
Тук всеки може да си пуска на воля каквото си иска.
Ако се поразгледа по надолу в "Разни" има много по подлежащи на заключване теми.
Нека заключилия темата да обоснове причината за това .
Има си комисия да реши спора дали е бил прав.
Тук всеки може да си пуска на воля каквото си иска.
Ако се поразгледа по надолу в "Разни" има много по подлежащи на заключване теми.
Нека заключилия темата да обоснове причината за това .
Има си комисия да реши спора дали е бил прав.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- ще става разбирач
Аз пък не видях твоя заключена тема в модераторско кошче. Поясни да сме наясно. Инъче ти си як фен и не мога да не те подкрепя за каквото и да е.
Съгласен съм , че има доста теми , които подлежат на ключ ( възможно е да има и мои такива ) затова не искам да обвинявам никой.Чата би било идеално решение за неща от сорта на " Здрасти , как си " и т.н ".Незнам , но мисля , че трябва да се помисли над такава идея , ако не е направено вече де.
Най-малко искаме да напускаш сайта! 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
СЕга видях тема за Елеонора.Мойте извинения.МИсля че няма повод за за заключване.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако не си разбрал още форума е без администратор.
Фиксера отдавна го е зае..л има си други дела човека.
Евала на многобройните модератори,които раздвижват и съфорумници ,които пишат за да бъде сайта така посещаван.
Преди няколко месеца се направи някакво подновяване на сайта,но останаха много проблеми за решаване,някои от тях оправени в последствие , а за други все още чакаме .
Многобройно съм давал сигнали за неуредиците в форума , но Фиксера дори не ми отговаря на лични.
Модераторите се оправдават , че нямат права за повечето неща.
Ето аз например продължавам да не мога да качвам снимки в галерията си...
Не ми харесва че не се отваря и нов прозорец при кликване върху нов линк и още много други неизправности,които обещаха , че ще бъдат оправени , но така и остаахме в очакване.
Не мога да се сърдя на никой от модераторите за това , защото не е тяхна работа.
Но....
Фиксера отдавна го е зае..л има си други дела човека.
Евала на многобройните модератори,които раздвижват и съфорумници ,които пишат за да бъде сайта така посещаван.
Преди няколко месеца се направи някакво подновяване на сайта,но останаха много проблеми за решаване,някои от тях оправени в последствие , а за други все още чакаме .
Многобройно съм давал сигнали за неуредиците в форума , но Фиксера дори не ми отговаря на лични.
Модераторите се оправдават , че нямат права за повечето неща.
Ето аз например продължавам да не мога да качвам снимки в галерията си...
Не ми харесва че не се отваря и нов прозорец при кликване върху нов линк и още много други неизправности,които обещаха , че ще бъдат оправени , но така и остаахме в очакване.
Не мога да се сърдя на никой от модераторите за това , защото не е тяхна работа.
Но....

-
- ще става разбирач
Аз си качвам снимки и няма проблеми. А за нов прозорец още от както съмегистриран е винаги тага,затова десен бутон Open New Windows i sym gotw . Нима е толкова сложно зада останем без такъв капацитет като теб .Мисля че не е нужно.Чакам нови репортажи.
-
- учете се от него
Бре Божков , всяка една заключена тема, от тоя тип, в "Разни" повишава качеството на Форума в "пъти". Какво толкова се е случило... Аз като отворя " Разни" и ми се изтипосат спамерски теми със стотици страници и ми призлява... За мен "Разни" означава теми които са "по специалноста" , но не се вместват в другите подфоруми. Аз даже се замислям дали да не взема да понацвъкам някоя и друга тема , че да се кефя като ми я заключват ( става дума в "Разни"- иначе не ми е кеф и е много кофти.) И що пък си се затръшкал за БАНН , за какво ти е
То в "Разни" само дето още няма теми с графици за месечни цикли. Точно по тези поводи бях възроптал по отношение на най-четената тема в един друг форум( по едно стечение на обстоятелствата имената на темите съвпадат и броя на страниците почти) и все едно че грабнах близалката на на някое невръстно детенце- уааа.... , уееее.... и т.н.
Броя на страниците на темите -"бестселъри" в Разни е правопропорционален на броя на разните натрупани напрежения , а от друга страна все още има достатъчно водоеми , достатъчно риба , достатъчно подфоруми и нормални теми , достатъчно алкохол и мезета и достатъчно катеричи опашки за разчесване.... Къф е точно проблема , беш ли мааму

Броя на страниците на темите -"бестселъри" в Разни е правопропорционален на броя на разните натрупани напрежения , а от друга страна все още има достатъчно водоеми , достатъчно риба , достатъчно подфоруми и нормални теми , достатъчно алкохол и мезета и достатъчно катеричи опашки за разчесване.... Къф е точно проблема , беш ли мааму

-
- и господ не е толокова добър
Аз мисля,че като има една спам тема е достатъчно да се пишат вътре всякъкви глупости.В разни трябва да се пишат неща за които няма точно определен подфорум.С две думи по сериозни неща 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Rapala_Team
- разбира нещата
леле Ида ти винаги ли си така изчерпателен бе ДедоIDA написа:Бре Божков , всяка една заключена тема, от тоя тип, в "Разни" повишава качеството на Форума в "пъти". Какво толкова се е случило... Аз като отворя " Разни" и ми се изтипосат спамерски теми със стотици страници и ми призлява... За мен "Разни" означава теми които са "по специалноста" , но не се вместват в другите подфоруми. Аз даже се замислям дали да не взема да понацвъкам някоя и друга тема , че да се кефя като ми я заключват ( става дума в "Разни"- иначе не ми е кеф и е много кофти.) И що пък си се затръшкал за БАНН , за какво ти еТо в "Разни" само дето още няма теми с графици за месечни цикли. Точно по тези поводи бях възроптал по отношение на най-четената тема в един друг форум( по едно стечение на обстоятелствата имената на темите съвпадат и броя на страниците почти) и все едно че грабнах близалката на на някое невръстно детенце- уааа.... , уееее.... и т.н.
Броя на страниците на темите -"бестселъри" в Разни е правопропорционален на броя на разните натрупани напрежения , а от друга страна все още има достатъчно водоеми , достатъчно риба , достатъчно подфоруми и нормални теми , достатъчно алкохол и мезета и достатъчно катеричи опашки за разчесване.... Къф е точно проблема , беш ли мааму![]()
![]()

CARP FISHING 

- barutchiata ©
- Администратор
d_bozhkov написа:КАКВО СТАВА ТУКА !
Защо заключихте темите ?
Това е цензура !
![]()
![]()
Баце, разни се напълни с повтарящи се тъпи теми.Амарена,Иванка,Станка и нам кво си, децки игрички и други.Трябва ли да напомням,че форума е за риболовци. А ако някой иска толкова много банн да ми пусне едно ЛС и го уреждам .
-
- вече хвърля и на тежко
Няма лошо че си заключил темата, но е хубаво да се уведомяват съфорумниците защо ще се заключи или за предупреждение за бан и тъй нататък, а не да се чуди човек каде е сгрешил и то трябва да е публично, че да се вземе поука и от останалите. Поздрави.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
- Николай Неделков
- учете се от него
Снощи видях темата за незнам си коя нова колежка и направо ми дойде до х*я . Спрях да пиша в СПАМ темата и темата за Амарена , защото се почувствах леко изпростял на последък и започнах да ходя малко по-често за риба , повярвайте ПО ХУБАВО Е
много се издразних за тази тема и за това , че за всяка нова п*чка във ворума се пуска нова тема - ГЛУПАВО Е. Ако искате напишете в СПАМ-а , че има нова колежка и готово , ама препълването на сайта с простотии е недупостимо според мен. А и още по-лошо е , че го правят хора , които вече са на години , узряли са , постигнали нещо в живота. Вместо да се занимавате с новите колежки , които може би са пикли на 15-16 години , които се хвалят пред приятелките си , че имат регистрации във всички форуми в България или пък са такива дето никой не им обръща внимание в реалния живот и са решили да го търсят тук , защото кога 1000 или повече мъже ще отритнат една жена ... та ХОДЕТЕ ЗА РИБА БЕ , таковайте
си жените , пийте си ракията и запазете nariba.com щото , колкото повече аванта ни отпуска Барута , толкова повече му се качваме на главата ( говоря И за себе си преди известно време ). РАДВАМ СЕ , че идиотските теми са заключени
П.С. - Божков , не ти отива на годините да се занимаваш с такива глупости - говоря и за пускането на безмислени теми и за молбата за БАН. Хората в този форум те уважават достатъчно , не е нужно да привличаш внимание по този начин. Всички те ОБИЧАМЕ , остани и не се сърди за глупости
П.С. 2 - въпреки ,че от начало много се дразнех на IDA и на нещата , които пише , с това си мнение по-горе заслужи мойто уважение

П.С. - Божков , не ти отива на годините да се занимаваш с такива глупости - говоря и за пускането на безмислени теми и за молбата за БАН. Хората в този форум те уважават достатъчно , не е нужно да привличаш внимание по този начин. Всички те ОБИЧАМЕ , остани и не се сърди за глупости

П.С. 2 - въпреки ,че от начало много се дразнех на IDA и на нещата , които пише , с това си мнение по-горе заслужи мойто уважение

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;