МЪЛЧАЛИВ ПРОТЕСТ !

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: ИСКАМ БАННН !

Мнение от GODzillata »

nikejo написа:въпреки ,че от начало много се дразнех на IDA и на нещата , които пише , с това си мнение по-горе заслужи мойто уважение 8)
IDA е недоразбран не само от теб, но мен пък ме кефи, защото има тънко чувство за хумор и т.н., все неща, които на прима виста не могат да се хванат и оценят. :idea:

@Божков, спокич, мен, на НС-4 ще пиеш една рИкия с МОД-а, дето ти е локнал темата и ще оправите нещата, не се връзвай за глупости. :drinkers:

Само за твое успокоение ще кажа, че ELOENA има вече разкритие!
4 см. към момента.
Според Амарена скоро ще има и нов член на форума. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Верно много глупости се изписаха.
Не знам дали да съм горд, :D ,ама нямам едно мнение в темата за Амарена.
Всеки да си знае мястото ,както казва Никейджо и да си такова жената.Не може такива дърти пергиши като мен да разчитат ,че ще намажат кавала :oops: с някоя двадесет годишна колежка :D .
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Темата май ще стане "ЗА или ПРОТИВ Амарена".......,което ще е много тъпо :roll: Не мисля,че Трябва да се прави такава дискусия ..... Кой където иска,там да си пише,а ако се чувстваш горд от това,че нямаш мнение там.....ХУБАВО :) Аз се гордея с далеч по-други и стойностни неща :wink: ....Но ако стане панаир тук и и аз бъда намесена в някаква интрига,ще си изтрия регистрацията ..............

П.с. Лек ден на всички .......
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Искаш банн ,ама нямаааааааа :lol: :lol: :lol:

Амаренче ни мой му обръща внимание на чиляка ,он сигорно му се оди за риба та го избило :lol: :lol:

Но в крайна сметка на всяка жена трябва да се даде заслужено уважение :ANAL:
я чувствась себя очен хорошо
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Амарена няма нищо общо с този дебат- нормално момиче , добре възпитано и със заслужаваща уважение и адмирации професия! За сметка на това , пък всички останали имат нещо общо с този дебат....... :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе , я да поразведря малко обстановката:

http://www.vbox7.com/play:b6cd144d

8) 8) 8) 8) 8)
Изображение
elmur
новобранец
новобранец

Мнение от elmur »

IDA написа:Бе , я да поразведря малко обстановката:

http://www.vbox7.com/play:b6cd144d

8) 8) 8) 8) 8)
там платено ли е? :lol: :lol: :lol:
не ще, не ще па спре
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

МЪЛЧАЛИВ ПРОТЕСТ !

Мнение от d_bozhkov »

Така ,изминаха около 14 часа откакто пуснах темата.
Държа да поясня ,че темата не съм я пуснал в алкохолно опиянение или глад.
Премислих дълбоко нещата отвсякъде.3 пъти препрочитам форумните правила , но никъде не намерих решение къде съм сбъркал.
Продължавам да отстоявам мнението си , че в случая съм прав.
Тъй като според форумните правила нямам право да се оплаквам от модератор или да обсъждам негово решение от днес млъквам т.е. само ще чета мненията , докато спомената тема не бъде отключена.
За мен въпроса е принципен .
Не се заяждам с никого .Имам право на собствено мнение и го изразих ясно.
По същата логика ,поради коята беше заключена моята тема може да се заключат ред друг ( да не споменавам кои ,за да не се обидят някои колеги).
Баруте моите уважения имах възможност да се запозная с теб ,пихме и кафе заедно , но в случая не си прав.
Дано премислиш нещата ,пречупи ги и от моя гледна точка.
И на мен ми е през К.... както се изрази колегата Nikejo за темата ,но съм принципен човек.
А човек не устоява ли принципите си го пиши за никъде..
УСПЕХ на всички колеги ,които ме подрепиха или не в темата .
Това беше от мен !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Ами защо банн,бе,човек,пък ако толкоз искаш-можеш да си прекратиш/изтриеш/регистрацията!Едното е наказание,а другото-вид протест.А по отношение на раздел Разни мисля,че темите там все пак трябва да имат връзка с риболова,и мисля,че няма да е лошо,ако се създаде и един нов раздел,напр.Отвсякъде по нещо,в който да се пускат теми,които нямат връзка с риболова,напр.Честит ми рожд.ден ,или Купих си нови маратонки и т.н. И НЕ СТОЙТЕ МНОГО ПРЕД КОМПЮТРИТЕ,ЩОТ ФАЙДА-ЙОК,АМИ ХОДЕТЕ ЗА РИБА!!! :drinkers: :D
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
dian
разбира нещата
разбира нещата

Re: МЪЛЧАЛИВ ПОТЕСТ !

Мнение от dian »

.Междувпрочем са те подкрепили само Рапалката(твой градски) и физика.
някои може да го е подкрепил и на лични нали?
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Dimich написа:Ами защо банн,бе,човек,пък ако толкоз искаш-можеш да си прекратиш/изтриеш/регистрацията!Едното е наказание,а другото-вид протест.А по отношение на раздел Разни мисля,че темите там все пак трябва да имат връзка с риболова,и мисля,че няма да е лошо,ако се създаде и един нов раздел,напр.Отвсякъде по нещо,в който да се пускат теми,които нямат връзка с риболова,напр.Честит ми рожд.ден ,или Купих си нови маратонки и т.н. И НЕ СТОЙТЕ МНОГО ПРЕД КОМПЮТРИТЕ,ЩОТ ФАЙДА-ЙОК,АМИ ХОДЕТЕ ЗА РИБА!!! :drinkers: :D
Отвсякъде по нещо сега се казва Разни .За мен не е проблем да има много теми,напоследък като вляза в Разни преглеждам 3 теми от 20 с нови мнения и си маркирам всичко ,като прочетено,проблема ще да е при модератора ,че ако се преглежда всичко наред,човека няма да има кога да спи.Явно са си нужни и правила за това какво да се пише в Разни :roll:
А сега де? :roll:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:yawinkle: :yawinkle: :yawinkle: :yawinkle:

Абе Боцкоф, земи се у ръце, кви са тия банове, протести и прочие!? Ти си пич и е убаво, че имаш принципи, ако че леко се вдетеняваш покрай них. Погледни таа снимка, премисли дълбоко нещата отвсякъде още веднъж и пиши едно лично на Барутя да брисне темата!(Това не е съвет, това е заповед! Не ме карай да идвам до Сливен да ти дърпам ушите, че там пием само перлова ракия и то по много.)

Изображение
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Абе то се е видяло, че в БГ всички са каубои ама май съм объркал форума. "На риба" ли беше или? Разни, разни ама колко разни!!!?Не се излагайте.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

chapara написа:
dian написа:.Междувпрочем са те подкрепили само Рапалката(твой градски) и физика.
някои може да го е подкрепил и на лични нали?
Пич не наливай масло в огъня,става въпрос за доста по сложни неща от преброяване.Прочете ли темата 3 пъти за да се включиш????????????????? :mrgreen:
просто си изказах мнението
пс. има кои да брои :D :D :D
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Ще взема отношение, защото проблема с тъпи теми ме засяга!!!

Влизам във форума за да разтоварвам, да прочета нещо положително, да разгледам нещо красиво... абе искам да се заредя позитивно.
НО...... Господа съфорумци, моето ЛИЧНО мнение, че става боклучарник от тъпи теми, със крайно некомпетентни изказвания!!!
Определени раздели започнах да ги избягвам поради задръстване с ненужна и грозна информация, натъпкана на сила от комплексари и риболовци на клавиатура и тн....

Има форуми за коли, за секс, за извратени, за спорт, за каквото ви дойде на ума... моля изживявайте си емоциите там..... Аз искам за чета за риболов, излети, приятелства и всичко свързано с моето хобито.....

Стотици стойностни теми гинат в забрава.... стотици случки и излети си стоят в главите Ви... Напишете нещо красиво, да го почустваме, да се заредим с емоции.... Толкова ли изпростяхме като народ...... :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”