Отпуск

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Отпуск

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Зимъска е нормално човек да се нерви оти по малко оди са риба са летото само комплексарите се нерват :axe: :D Айде приятна вечер аз отивам на работа :drinkers:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

chapara написа:Колеги аз мисля,но не съм решил окончателно,да си взема малко отпуск от Форума....:
Колега , ти си втория потребител който виждам да пише "форума" с голямо "Ф". В тая връзка и насока си мисля че отпускарския сезон още не е в разгара си , пък и ти на аватара не изглеждаш толкова каталясал , че да ти дават отпуска. Вярно- имаш малко поуморен вид , ама то е от обичайната среда около тебе 8)
Поздрави и Успех!!!
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Без да натрапвам мнението си ,но тук заглавието можеше да бъде:"Колко съм популярен?" Ако човек реши да не пише известно време,може просто да го направи , а не да очаква въпроси от типа:"Ама какво? Ама защо? " и т.н.т. Явно нещо витае във форума /гледам и други подобни изявления/ и обстановката някак изглежда напрегната, без да има особени причини за това. Както и да е.... всеки знае себе си.Жив и здрав!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Дам ,кофти е нещо обстановката ,аз също ще се дистанцирам малко от форума :P Пък после ,като се върна от морето.........ще видим :)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Аз пък съм си тука,

Тате, молбата я депозирай в деловодството :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ние, които сме си постоянно на морето... ясно що не се нервим, тук сме си в постоянна отпуска :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Заключено

Обратно към “Разни”