Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за яз."Копринка"
Модератор: sapuna
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
инфо за яз."Копринка"
Колеги може тази събота да прескоча до Копринка и моля за малко информация.Никога не съм ходил там.Затова някой ако знае:места,каква риба се лови сега и на какво и всякаква полезна информация да пише.Предварително благодаря.
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
Re: инфо за яз."Копринка"
Миналата година по това време даваше бяла но сега незнам.
Приготви си воблери.
Приготви си воблери.

колегата от ловеч.и аз съм навитак за копринка ама все не ми остава пусто време
колеги,евала ви за желанието да дойдете на Копринка,аз съм от Казанлък,и всеки уикенд си "шетам" по този язовир,до сега стабилна риба не съм намирал,иначе на блесна дава дребен костур,ама само да си правиш кефа,хващаш - пускаш,сега на Кокпринския ръкав при добра захранка и после подхранване дава добри кефали,обажда се и червеноперката на царевица и жито,а шарко го няма никъв
. Иначе на устието на Лешница клионкаджиите утрепват сома,и то само нощем.А и бяла мн хора търсят,постоянно тролват,може би не е случайно
Моето мнение за този язовир е отрицателно,особено ако идеш събота и неделя минават по 1000 джета и 500 скутера и моторници,освен тролващите :С

Моето мнение за този язовир е отрицателно,особено ако идеш събота и неделя минават по 1000 джета и 500 скутера и моторници,освен тролващите :С
Спининга му е майката
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Не знам как ще се отрази дъждът на язовира и рибата.Да не само да бия път до там и после в НЕУСПЕШНИ. 

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
тва с джетовете е много неприятно.относно шарана-той никаде го няма.незмам от сушата ли е от какво е.дано поне след тези валежи да се сабуди малко