Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Отпуск
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Отпуск
Зимъска е нормално човек да се нерви оти по малко оди са риба са летото само комплексарите се нерват
Айде приятна вечер аз отивам на работа 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- учете се от него
Колега , ти си втория потребител който виждам да пише "форума" с голямо "Ф". В тая връзка и насока си мисля че отпускарския сезон още не е в разгара си , пък и ти на аватара не изглеждаш толкова каталясал , че да ти дават отпуска. Вярно- имаш малко поуморен вид , ама то е от обичайната среда около тебеchapara написа:Колеги аз мисля,но не съм решил окончателно,да си взема малко отпуск от Форума....:

Поздрави и Успех!!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Без да натрапвам мнението си ,но тук заглавието можеше да бъде:"Колко съм популярен?" Ако човек реши да не пише известно време,може просто да го направи , а не да очаква въпроси от типа:"Ама какво? Ама защо? " и т.н.т. Явно нещо витае във форума /гледам и други подобни изявления/ и обстановката някак изглежда напрегната, без да има особени причини за това. Както и да е.... всеки знае себе си.Жив и здрав!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Дам ,кофти е нещо обстановката ,аз също ще се дистанцирам малко от форума
Пък после ,като се върна от морето.........ще видим 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък съм си тука,
Тате, молбата я депозирай в деловодството
Тате, молбата я депозирай в деловодството

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Local
- учете се от него
Ние, които сме си постоянно на морето... ясно що не се нервим, тук сме си в постоянна отпуска

Клавиатура риба не лови!!!