Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слаковци - снощи
Re: Слаковци - снощи
Не знам как можете да пръснете по 400 лева за 4 мършави сома и да го пуснете в успешни
успех следващия път и наздраве
дано другия път хванете 6 и може ж рекордите на гинес да пратите заявка 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Изключителен пост колега!!!!
Вземи се в ръце и спри да пишеш глупости
Вземи се в ръце и спри да пишеш глупости

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
kag1980 написа:Не знам как можете да пръснете по 400 лева за 4 мършави сома и да го пуснете в успешниуспех следващия път и наздраве
дано другия път хванете 6 и може ж рекордите на гинес да пратите заявка
Колега преди около 3 седмици ако не се лъжа за по-малко от 24ч. колеги изкараха 30+ риби. И пратиха във вселенската книга за рекорди заявка ......

А това каде и колко пари даваме .. всеки сам си знае. Риболова е наркотик и дори без 1 ст. да сме тайно ще ловиме зад "строгите" очи на закона.

-
- разбира нещата
Съгласен съм с тебе pp4epp4e написа:kag1980 написа:А това каде и колко пари даваме .. всеки сам си знае. Риболова е наркотик и дори без 1 ст. да сме тайно ще ловиме зад "строгите" очи на закона.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Shankulov написа:Съгласен съм с тебе pp4epp4e написа:kag1980 написа:А това каде и колко пари даваме .. всеки сам си знае. Риболова е наркотик и дори без 1 ст. да сме тайно ще ловиме зад "строгите" очи на закона.Всеки е нарушавал закона само и само да отиде за риба

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...