Слаковци - снощи

Модератори: bobopeli, sapuna

kag1980
новобранец
новобранец

Re: Слаковци - снощи

Мнение от kag1980 »

Не знам как можете да пръснете по 400 лева за 4 мършави сома и да го пуснете в успешни :D успех следващия път и наздраве :D дано другия път хванете 6 и може ж рекордите на гинес да пратите заявка :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Изключителен пост колега!!!!
Вземи се в ръце и спри да пишеш глупости :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
pp4e
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pp4e »

kag1980 написа:Не знам как можете да пръснете по 400 лева за 4 мършави сома и да го пуснете в успешни :D успех следващия път и наздраве :D дано другия път хванете 6 и може ж рекордите на гинес да пратите заявка :D

Колега преди около 3 седмици ако не се лъжа за по-малко от 24ч. колеги изкараха 30+ риби. И пратиха във вселенската книга за рекорди заявка ...... :!:

А това каде и колко пари даваме .. всеки сам си знае. Риболова е наркотик и дори без 1 ст. да сме тайно ще ловиме зад "строгите" очи на закона. 8)
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

pp4e написа:
kag1980 написа:А това каде и колко пари даваме .. всеки сам си знае. Риболова е наркотик и дори без 1 ст. да сме тайно ще ловиме зад "строгите" очи на закона. 8)
Съгласен съм с тебе pp4e :) Всеки е нарушавал закона само и само да отиде за риба :D
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от qcarp »

Shankulov написа:
pp4e написа:
kag1980 написа:А това каде и колко пари даваме .. всеки сам си знае. Риболова е наркотик и дори без 1 ст. да сме тайно ще ловиме зад "строгите" очи на закона. 8)
Съгласен съм с тебе pp4e :) Всеки е нарушавал закона само и само да отиде за риба :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Определено ! :lol: :lol: :lol:
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”