Наделено,Пловдивско<Пяъъчник

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Наделено,Пловдивско<Пяъъчник

Мнение от fizika01 »

Привет и от мен. Вчера ми се случи един страхотен риболв. Не го пускам в Успешни зашото риба хванахме много малко.
И так инфото доиде от един приятел че между Неделено и Царетелево на едно малко каналче са пуснали шаран.Малко ни трябваше на мен и още 3 приятели.Газ и към 2 след невероятен дъж бяхме там. Цирк голям,зареждане със стръв и бира(по голямта част оползотворена по пътя ) бяхме там.Пътя до гьола почти беше непреходим но как минахме с астрата(комби още незнам).После дъжд,после слънце зареждане мятане и кибичене,пак дъжд, бири ,слънце,бири и дъжд. Няколко дребни(изключително дребни).По едно време се яви някакъв образ с бащаси и поиска по 2 лв на пръчка,малко ми остана да не го хвърля във водата
.Пичовете с който бях,са доктори и поставиха на бащаму предварителна диагноза РАК, и го пратиха на преглед .
Баси смотаната работа,колко хора носят някакви болести и не знаят за тях.
Та за риболова, веднага сгънахме от там, и газ към пясъка.
Последва презареждане с МНОГО бира от Неделини и аре пак за риба.
И понеже имаме билети към ЛРС а не към Сокол пропуснахме МИкрото и газ на Пясъка.
Забихме се на стената .Ситен костур калкото малкото пръстче колкоти искаш.Хвърляш вадиш. На жито и царевица червеноперки.
Както и да е яко поркане детски песни и риболов.Някакъв микс от поркани новобранци ,сериозен поркан риболвец и един трезвеник сериозен риболовец.
В обши лини голям смех и лафове и почти никва риба.
Лично аз бях наебания защото бях водача на МПС-то, и не оусетих големия купон.Пробвах се и на спиниг но големите костури не се обадиха.
Важното е че си прекарахме добре.
Другия път повече.
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Наделено,Пловдивско<Пяъъчник

Мнение от Chenko93 »

fizika01 написа:Важното е че си прекарахме добре.
Другия път повече.
Това е най-важното :D
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

приателио секи е имал такива моменти.................. :mrgreen:
но другия ПЪТ като решите да се напивате? го пиши във разни.защото недаваш никаква информациа на колегите просто само % .алкохол.....
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

chestarfield написа:приателио секи е имал такива моменти.................. :mrgreen:
но другия ПЪТ като решите да се напивате? го пиши във разни.защото недаваш никаква информациа на колегите просто само % .алкохол.....
Да благодаря колега за забележката.Сега виждам че съм се увлякал в не важни подробности.
Сбитата информация е На язовирчето след Царетелево риба няма. Дънни,пера на бял червен царевица и бял нищо. На Пясъка на бял само дребни костурчета ,на жито и малки млечни царевици червеноперки,на перо.
На спиних нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”