Мафията настъпва отново - яз.Малко Шарково

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Мафията настъпва отново - яз.Малко Шарково

Мнение от Бачо Илия »

Ми трябва да се разнищи тая работа и то със мощно медийно присъствие , ей сега тука му е мястото на някой вестник да попрепише от Форума!!!!!
Айде Иване (Вулев)- ти си на ход!!!!!!
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Павел Иванов написа:Въх , не я бех чел тая тема и...................
Може би си много прав, но не знам дали си чувал как мутрите гониха обикновените хора-риболовци от яз.Жребчево!!!вероятно и със яз.Малко Шарково ще се разиграе подобен сценарий. Ще бъде ОБЕЗЗАРИБЕН/по един или друг начин/ и срещу прилична такса ще си висим за някоя червеноперка!!! Навярно не очакваш след отдаването на водоема, независимо под каква форма да се ходи нормално за риболов, а още повече да се хваща риба???
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

IDA написа:Ми трябва да се разнищи тая работа и то със мощно медийно присъствие , ей сега тука му е мястото на някой вестник да попрепише от Форума!!!!!
Айде Иване (Вулев)- ти си на ход!!!!!!
:smt023 :smt023 :smt023 Точно за това става въпрос, да се даде колкото може повече гласност за поредната далавера.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Много трудно ще се разиграе сериала Жребчево в случая :wink:
Тъй , никой не може да гарантира че няма да се пускат мрежи то е ясно но пък за сметка на това може да се гарантира че ако този който стопанисва гьола не направи нещо по въпроса да не бъде мрежосван то съответно ще му бъде веднагически отнето правото да го стопанисва :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Павел Иванов написа:Много трудно ще се разиграе сериала Жребчево в случая :wink:
Тъй , никой не може да гарантира че няма да се пускат мрежи то е ясно но пък за сметка на това може да се гарантира че ако този който стопанисва гьола не направи нещо по въпроса да не бъде мрежосван то съответно ще му бъде веднагически отнето правото да го стопанисва :idea:

Павка , гарван на гарван око не вади. Колкото познати ходиха тая година, се оплакват че е бил здраво мрежарен и риболова нямал нищо общо с миналата година тъи че нищо в тая държава няма да ме учуди :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Зависи от гарвана все пак :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега Павел Иванов,

Теоретично ми се струва си много прав. Принципно, имаме си прилична законова уредба, която покрива голяма част от обществените дейности и ги регламентира. Обаче, както винаги има едно ОБАЧЕ, баце. Виждам, че си модератор и едва ли е общоприето да сме опозиция на модовете. Нямам намерение да съм в опозиция на никого, но не ми се слушат (четат тоест) общи приказки! Ако имаш поглед отблизо към язовир Малко Шарково, ще се убедиш САМ, че този язовир вече се съсипва съвсем умишлено - рекордно ниско ниво (умишлено изпускане на водата), съвсем умишлено обезрибяване (цяла зима мрежите БЯХА вътре под прикритието на ИАРА, да, казвам го СЪВСЕМ открито и отговорно) и тотално безхаберие от страна на каквито и да е проверяващи органи. Така че, хич не говори за списъци, за защитени зони и тем подобни хави, колега мод, просто не вървят в този конкретен случай. Много ми се иска това място да се запази като такова - красива природа, добра рибна популация и уникална фауна. Но за съжаление съм наясно кой е Мони Тодоров, знам препрасно, че срещу неговите интереси всевъзможни държавни законови уредби са като използвана тоалетна хартия на зелена поляна - смърдят далече и грозят пейзажа....

Не ми е целта да се дразня с който и да е от форума, още по-малко с мода! Просто фактите са такива в случая с Малко Шарково... за ОГРОМНО мое съжаление!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”