Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Стамболийски-Овчарица-Маца
-
- разбира нещата
Стамболийски-Овчарица-Маца
И така вчера се върнах от рибния маратон който си спретнахме макар и малко на шега.Началото беше дадено в петък сутринта когато потеглихме към яз.Ал. Стамболийски и след доста перипети и пет часа път от които два бяха около язовира (тук искам да изкажа специални благодарности към джордан-фена който подробно ни опъти)най накрая стигнахме до споразумение да се установим на сянка срещу стената. Първия ден дори не си извадих дънните само една плувка а покрай нас направо лунапарк то моторници ли не щеш водни ски ли не караха с джетове ли не си правеха гонки абе все едно съм на морето
както и да е вечерта обаче най накрая се поспряха и започнах да мятам със спининга и нещеш ли хоп една бяла рибка вярно малка но направих сефтето на пръчката имаше и няколко костура за съжаление това и беше на тази пръчка вечерта един приятел в желанието си да хване нещо докато всички спът я прекърши
.Така събота вечер обаче се амбицирах и разпънах "установката" и резултата на другия ден беше и на трите въдици по едно шаранче около кило кило и двеста,но ние за друго бяхме дошли и на обяд тръгнахме към Овчарица.
Пристигнахме на Овчарица към 16:30 часа и благодарение на сапуна (големи благодарности Митак за помоща) си намерихме много добро място на което беше хранено продължително време направо ви казвам крайния резултат : амур един 3-3.5кг, един шаран 2-2.5 още един 2.5-3кг и моя личен рекорд за шаран около 5-6кг който вече е в галерията ми това от петък до сряда не е много но е добре не слагам каракудата и каналчока понеже то не е за хвалене
Завърших маратона на язовира до с.Маца до ТЕЦ-2 там заведох баща си малко да се разтуши с телескопа и племенника доста червеноперки и аз си направих кефа на плувка!
Общо взето прекарах една чудесна седмица сега мисля да поизлезна и аз малко сред хора че заприличах на трапер по тези язовири, пожелавам на всички същите приятни емоции!

Пристигнахме на Овчарица към 16:30 часа и благодарение на сапуна (големи благодарности Митак за помоща) си намерихме много добро място на което беше хранено продължително време направо ви казвам крайния резултат : амур един 3-3.5кг, един шаран 2-2.5 още един 2.5-3кг и моя личен рекорд за шаран около 5-6кг който вече е в галерията ми това от петък до сряда не е много но е добре не слагам каракудата и каналчока понеже то не е за хвалене

Завърших маратона на язовира до с.Маца до ТЕЦ-2 там заведох баща си малко да се разтуши с телескопа и племенника доста червеноперки и аз си направих кефа на плувка!
Общо взето прекарах една чудесна седмица сега мисля да поизлезна и аз малко сред хора че заприличах на трапер по тези язовири, пожелавам на всички същите приятни емоции!

Много ги накъсвам... кордите!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Стамболийски-Овчарица-Маца
Ей, искрено завиждам за прекарана седмица в риболов, колега! А щом е била и с добра слука, просто поклон!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- daniel_g
- разбира нещата
Браво! Наистина добър маратон! И рибки сте хванали. Супер 

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво на момчето !
Айде сеге не било много
) кефа си е кеф ........
Излета си е бил перфектен щом не пишеш за проливни дъждове и закъсвания разни
Айде сеге не било много

-
- вече хвърля и на тежко
Колега,
радвам се че съм бил полезен в упътването и ти благодаря, че ти ми благодариш!
радвам се че съм бил полезен в упътването и ти благодаря, че ти ми благодариш!
Бравос колега,на това му се вика излет!
браво и на колегите който са помогналиPavkata 1977 написа:Бравос колега,на това му се вика излет!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако и следващия път не се похвалиш с 10-ка поне нищо повече няма да ти казвам!
Радвам се за теб Камчо.Аз изчезвам в понеделник сутринта!

Радвам се за теб Камчо.Аз изчезвам в понеделник сутринта!
-
- научил се да хвърля
Браво колега чудесен маратон сте спретнали! А след Овчарица да продължите на Маца си е цяло геройство!
Браво,колега,добър улов
Хубаво е,че има и хора,които са готови да помогнат 

Member of the zapalen_92's Fan Club
-
- разбира нещата
alcora написа:Браво на момчето !
Айде сеге не било много) кефа си е кеф ........
Така е ама и закъсване имаше доста зор видяхме докато изкарам аудито от калта но и това е част от риболова

Много ги накъсвам... кордите!