Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Студена
Модератор: sapuna
- Николай Неделков
- учете се от него
яз.Студена
Много тегава работа. Днес от 11:30 до 13:00 с 500гр захранка хванах 7 уклея и 1 бабушка. Уклеите бяха бая едри , но пък освен тия 8 риби имах само още 2-3 кълванета
Положението като цяло е трагично. Бях на обичайното място - големия ръкав зад къщичката . Около мен имаше 10-тина човека. Тези от дясно ( 4 човека ) за 1 час 4-5 уклейки общо. От ляво 2-3 уклейки и на дъно за бяла риба извадиха един бая едър костур , над половинка. Малко по на там един със 8м директен 3 уклейки и 1 костурче. В малкия ръкав под къщичката положението е още по-трагично. От там дойде един колега и за цяла сутрин само 1 шаранче около 400-500 грама. От другата страна на големия ръкав не се виждаше абсолютно никой да хваща каквото и да било. Хубавото беше , че нямаше кучета във водата и пияни олигофрени , които да се къпят голи. Народ - full яко
Ако не забранят язовира до края на годината , аз го отписвам до септември ( освен ако не застудее малко преди това ) - просто сега е много жега там и рибата е прекалено навътре
Който реши да ходи - УСПЕХ 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: яз.Студена
nikejo написа:Хубавото беше , че нямаше кучета във водата и пияни олигофрени , които да се къпят голи. Народ - full яко Ако не забранят язовира до края на годината , аз го отписвам до септември

Е такава е българската действителност,а за Студена обласния ви управител искаше да го забрани целият и е прав

Всичко може,но не всеки го можe.

- CERRUTI
- сериозен играч
Да не пускам нова тема,ще използвам тази на Ники:
Доволен съм от днешния риболов на Студена....
сутринта в 05:00 бяхме там положението беше като на Витошка през почивен ден....пълно с хора явно от предишния ден все още спящи...пред всяка кола преброих по 5-10въдици а пред един лагер(от бус и кола)преброих 25
абе ужас....интересното че никаде не видях живарник....Както и да е,не бяхме за първи път на язовира и с малко усилия си намерихме чудесно място:

Времето страхотно-лек вятър за по 10мин.през 2-3 часа....добър брой кълване но на 3-4пъти късах докато намеря чист коридор за фидера....
Рибата не беше много но пък разнообразна-костурчета,уклейки,кленчета,червеноперки,каракуди и шаранче....и раци
Пробвах нов метот(по точно монтаж) за който се оказа че работи и е добър за Студена.
Като цяло съм доволен от риболова тествах някои нови неща като захранка и монтаж а и рибка се хвана......
А ето и най- готиния за мен момент от излета-когато се срешнахме с този малък пич(голо шаранче
който след като ми достави удосолствие с борбеноста си отиде да ръсте и да събира сили....за следващата ни среща 

другия т ми улов беше това:

Брат ми и Любо почти идентични резултати,не е много но като знам колегите как се оплакват от язовира а и на връщане никаде не видях някой да е хванал нещо,по точно никаде нямаше живарник в водата.....
си е направо задоволителен!
М/у другото срешнах един познат от селото който ми каза за изкарани 4-5 едри бели риби и 2-3 едри куостура снощи на рибе,ударили в рамките на 2 часи после нищо....
ами това е от мен....
Доволен съм от днешния риболов на Студена....
сутринта в 05:00 бяхме там положението беше като на Витошка през почивен ден....пълно с хора явно от предишния ден все още спящи...пред всяка кола преброих по 5-10въдици а пред един лагер(от бус и кола)преброих 25

Времето страхотно-лек вятър за по 10мин.през 2-3 часа....добър брой кълване но на 3-4пъти късах докато намеря чист коридор за фидера....
Рибата не беше много но пък разнообразна-костурчета,уклейки,кленчета,червеноперки,каракуди и шаранче....и раци

Пробвах нов метот(по точно монтаж) за който се оказа че работи и е добър за Студена.
Като цяло съм доволен от риболова тествах някои нови неща като захранка и монтаж а и рибка се хвана......
А ето и най- готиния за мен момент от излета-когато се срешнахме с този малък пич(голо шаранче

другия т ми улов беше това:

Брат ми и Любо почти идентични резултати,не е много но като знам колегите как се оплакват от язовира а и на връщане никаде не видях някой да е хванал нещо,по точно никаде нямаше живарник в водата.....

М/у другото срешнах един познат от селото който ми каза за изкарани 4-5 едри бели риби и 2-3 едри куостура снощи на рибе,ударили в рамките на 2 часи после нищо....
ами това е от мен....

-
- новобранец
Може ли да попитам нещо?каде се намира този язовир?наслука пожелавам на вси4ки
!!!
Dedy
!!!
Dedy