Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

моля за инфо за Бодрово
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
моля за инфо за Бодрово
здравейте колеги! моля, някой от вас ако е ходил скоро на бодрово да сподели прясно инфо, а също така ще съм благодарен да сподели някое и друго място без закачки, че разбрах че има страшно много. трябва ми някое чисто място на около 50 - 70 м. от брега за да си нахвърлям дънните и да си "льокам" бирата. благодаря предварително и успехи.
TRABUCCO
Re: моля за инфо за Бодрово
Колега единственото такова чисто място е веднага след стената там няма закачки и излизат доста добри рибета ама трябва да се ходи мн рано заради жегите.Иначе излизат добри шарани и още по-добри амури.Таксата е 4лв и шарана и амура са по 5 кинта килото
-
- ще става разбирач
точно там, малко след стенана имах около 16 късания за един ден, така че ме съмнява да има свястно място на тоя иначе на пръв поглед чудесен язовир
,направо ми се скъсаха нервите от връзвания на куки
,направо ми се скъсаха нервите от връзвания на куки
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
редовно ходя там и редовно си оставам 20-на куки вътре......вече претрапнах. но за дъно не се претеснявай зора е 20-30 метра от брега,посли е чисто.но дъното е тинесто и триабва да помислиш как да ти остани страфта одгоре.
-
- научил се да хвърля
chestarfield написа:редовно ходя там и редовно си оставам 20-на куки вътре......вече претрапнах. но за дъно не се претеснявай зора е 20-30 метра от брега,посли е чисто.но дъното е тинесто и триабва да помислиш как да ти остани страфта одгоре.
здр. колега!!! разгледах ти галерията и останових, че днес бяхме един до друг на същото място след стената. ти ги "понадърпа", не колкото предишните пъти (както се вижда от снимките), а аз нямах удър на дънните, а и не бях с правилните хора - единия пиян, а другия винаги оплетен в мойта плувка

дано следващият излет да е по успешен.
п.с. кво е положението с язовир моминско?
TRABUCCO
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
то и аз не бях много за пред хората?? до 5 на масата посли за риба...
по принцип там се ходи през седмицата защото събота и неделя го хранат.за дъно там тая година никои не се е похвалил, трябва да падне водата аз само на перо лова там по-принцип, и сам много доволен 2-3-4 кила шаранчета излизат пък и на леко кефа е по голям.
п.п на Моминско на дъно 120- 130 метра захранване със лодката. такъма ти е добър можиш да си позволиш тази дължина на вкисната царевица и малко търпение 5-6 шаранчета на ден си излизат. 900-1.0 кило. съседа по скоро жена му
одари 4.30 шаран преди 2 седмици там.също и кефали по 700-1.00кило излизат на дъно. на перо нещо неще да дава тая година за това и нехода там.но утри можи и да се разхода защото ми доиди инфо че кустури по 500-600 грама почнали да излизат но незнам.

п.п на Моминско на дъно 120- 130 метра захранване със лодката. такъма ти е добър можиш да си позволиш тази дължина на вкисната царевица и малко търпение 5-6 шаранчета на ден си излизат. 900-1.0 кило. съседа по скоро жена му

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
здравейте!
да не пускам нова тема-някакво ново инфо за този язовир-как е нивото на водата ,кълве ли в момента...закачките по цялото дъно ли са..събота и неделя пренаселен ли е...при несполука кои са близките язовири ...
а ,да-имат ли арендаторите някакви специфични условия(освен парите),че скоро ходих на едно язовирче в хасковско и арендатора вика с плетен живарник не може,без голям кеп не може,с въдици за по-малко от 100 лв бройката не идвайте,поиска и билет(имам),и пинсети за куките(странно ,но имах) .и заради плетен живарник ме изгони...щото рибата умирала-а ясно му казах ,че искам да я купя ...
да не пускам нова тема-някакво ново инфо за този язовир-как е нивото на водата ,кълве ли в момента...закачките по цялото дъно ли са..събота и неделя пренаселен ли е...при несполука кои са близките язовири ...
а ,да-имат ли арендаторите някакви специфични условия(освен парите),че скоро ходих на едно язовирче в хасковско и арендатора вика с плетен живарник не може,без голям кеп не може,с въдици за по-малко от 100 лв бройката не идвайте,поиска и билет(имам),и пинсети за куките(странно ,но имах) .и заради плетен живарник ме изгони...щото рибата умирала-а ясно му казах ,че искам да я купя ...
- joro_tsanev
- новобранец
здравейте преди малко се върнах оттам,много шарани маломерни на перо и дъно,само 3-4 си струваха и си ги взехме за мача довечера.Иначе оставих там 3 пружини,3 пера,5 куки.Кълвеше само на царевица и то розова,обикновената не я бараше.Бяхме точно пред караваната на собственика.Успех