Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Копринка
яз.Копринка
От откриването не бях ходил,ама днес реших да сменя малко обстановката.На фидера излизаха прилични каракуди на дълбочина 7-8м. На същата дълбочина но на плувка вървяха бабушки №42, стръв жито.Излизат и костури 20-25см на рибка и блесна.Аз специално хванах около 20бр. на блесна.Да ви кажа малко съм разочарован,калта беше до глезените,а бреговете и дъното са осеяни със стърчащи магарешки бодили та са простих с няколко блесни и доста куки.

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: яз.Копринка
Добър риболов си направил,това са си стандартните риби там.Каракудата няма грешка.Докато не пробвах от там ,мислех ,че на Искъра е с най-добри вкусови качества.Но там е супер
Водата сигурно пада много вече,но това е нормално за сезона.Може и да го посетя есента,това ми е любимо място.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- фен клуб-скобар
[quote="MITKO70"]
,мислех ,че на Искъра е с най-добри вкусови качества.
Сори за спама.
Най-вкусната каракуда ,която съм ял е от язовира на Кроки.
,мислех ,че на Искъра е с най-добри вкусови качества.
Сори за спама.
Опаааааааа още едно безплатно талончеsaksi написа:MITKO70 написа: ,мислех ,че на Искъра е с най-добри вкусови качества.
Сори за спама.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Шекира,браво за излета,ех тези каракуди,когато приказвате за вкусовите им качества,од долгогодишен опит ви казвам че ако се погоди човека ,които ште ги готви ,каракудите може да излезнат перфектен деликатес,ако сштата каракуда иа подготви некои не толкова опитен,може да ги замразиш за винаги
Ето и аз (отдавна испробвам всичко кулинарно с тиа гадинки
)оште не сам намерил уникалниа начин за да е вкусна като при неколко специалисти тук при нас,които ако ти иа приготват каракудата,ште се мислиш дали е шаран или каракуда
Успехи и за напред и

Ето и аз (отдавна испробвам всичко кулинарно с тиа гадинки

Успехи и за напред и

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Добре си се представил-както обикновенно впрочем
П.П. Не сте яли Домлянска каракуда затова говорите

П.П. Не сте яли Домлянска каракуда затова говорите

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!