Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с.Първенец, платения преди дупките и язовира след Любен
- Liutenicza
- новобранец
Re: с.Първенец, платения преди дупките и язовира след Любен
Здрасти, може да си свалиш от замундата How to Carp Fish with Matt Hayes, доста нагледно показва всичко за монтажа ... също така и поредицата Korda Underwater State of the Art Carpfishing, гуд лък 

-
- новобранец
Liutenicza написа:Опа, "язовирчето" е лесно откриваемо ... като се влезе в първенец, на центъра завиваш надясно, посока Брестовица (има табела), държиш си "главния път" като минаваш през цялата циганска махала. Винаги има някой друг циган по улицата, питаш го коя е пресечката за дупките, пистата или фуражния завод. Пада се надясно от пътя, тръгваш по нея, на 50 метра е фуражния завод, минаваш го и 100 метра по-надолу има табелка Спортен риболов, точно преди едно мостче ... Кълве предимно на царевичка, на нея каракудата не удряше принципно, но последния път не ми оставиха плувката намира, до колкото знам и на бял червей излизал шаран там, на хляб също. Общо 3 пъти съм ходил, като последния забравих захранката и за 2-3 часа имах само един удар
Колкото до домлян .. бях, видях, хванахмалко кефаалчета, повечко костурчета и нищо друго. Колегите, един от които от форума (шекира), ловяха с дългиии директни, доколкото видях, и не им се налагаше да вадят въдиците през 2 мин, поради не много силен вятър и не много силно течение, а аз с мойте малкии въдички, почти не седнах цял ден
А каква е захранката?
Иначе мерси за информацията.Скоро може да го посетя!
- Liutenicza
- новобранец
Ем, аз използвам Ванилия+Коноп, като допълнително слагам малко хляб и царевица.
-
- новобранец
Мерси за информацията.Liutenicza написа:Ем, аз използвам Ванилия+Коноп, като допълнително слагам малко хляб и царевица.
А амур има ли?