Овчарица.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Овчарица.

Мнение от joroNH »

Здравейте колеги :smt006 от четвъртак привечер 24.07 до днес събота 26.07 преди обяд,бях за първи път на митичния яз.Овчарица.За огромно мое съжаление пиша в неуспешни :oops: ,защото рибата за която бяхме отишли бял амур и шаран не кълвеше.Мястото където ловяхме е студеното точно пред портала на ТЕЦ-а,има един понтон,та точно на него се разположихме.Въдиците бяха основно на косъм с царевица и периодично хвърляхме на рибе за хищник.Основно кълването беше на рибе излизаше добър костур и няколко дребни сулки пуснати да растат.Първата нощ около 04.00 часа сигнализатора на едната въдица изпищя последва мощно развиване на аванса и в момента на засичането цялата линия олекна,като извадих от такъма нямаше и помен беше отрязан като с нож,най-вероятно причина за това са мидите :!: Така с надежда започна втория ден,но отново кълвяха основно костури инцидентно каракуди и едно маломерно канално сомче пуснато да расте.През ноща никаква индикация на въдиците за риба :evil: .Около нас имаше доста колеги,но през двата дни никой не хвана никаква едра риба.И така днес сутринта с колегата с който бях,решихме да си тръгнем а имахме планове да стоим до неделя :roll: .Това е от мен,нямам снимки от излета а и то няма какво да се показва :wink:.От към риба не може да се каже,че излета е не успешен,но за мен е не успешен,тъй като рибата за която бяхме там не пожела да кълве :D.Така приключи така бленувания за мен първи излет на яз.Овчарица.Да се надявам,че при следващото посещение от мен там,ще има по-добри резултати :wink: .Успех на всички колеги :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
georgi_gopata

Re: Овчарица.

Мнение от georgi_gopata »

Съжалявам колега. :?

За другия път дресни едно лс на сапуна, да ти разясни повчко. :wink:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Успешен ти е излета разбира се след като ти е за първи път !
Всяко начало е трудно :)))
От години наред имам МИНИМУМ 2 излета в месеца и то поне за 3 дена на теца само, че на топлото !
гамата на уловени амури от 4 до 23 кг съм е повтарял безброй пъти ! но валатите откъм амур и те не са били малко :(
за сажаление нямам по голям от 23 и ще упорствам докарй :))
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Цялата изминала седмица е повече от резултатна!Няма ден,в който да не съм говорил с някой познат/в момента на водоема/.Информацията,ме караше на момента да отпраша.Преди минутка говорих и с брат си-за днес е с две шаранчета по около два килограма и няколко релийза на дребен амур.Подхранва ми мястото за понеделник с две думи! :D

Жоре,дори и хората с карти предпочитат в момента да са на топлото! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

според мен сега амура е по плиткото на яз-ал стамболиски ги ловим на 2-3 метра далбочина :wink: даже след час заминавам
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Всяко начало е трудно,важното е краят да е добър:)
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Ето го и понтона от който ловихме:Изображение
Никога на колене пред когото и да е.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”