Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Засмяно 21.07
Засмяно 21.07
Здравейте колеги пиша малко със закъснение но по добре късно отколкото никога. В неделя направихме един лек излет с цел разпускане и махане от града. Много се чудихме къде да отидем(естествено на платено) и накрая на Засмяно на развъдниците. Жегааа...маата си джасало...локвичката изглежда надеждно намерихме си местенце на сянка и разпънахме циганииката.Аз лових с директен 6м(без ластик) основна 0.18 повод 0.16 плувка 1гр и кука No10 за стръв земен червей. Бях хвърлил и една дънна на косъм със суха царевица но нямах надежда на дъно. Колегата и той така подходи към водоема с разлика че неговата плувка бе 2гр. Отначало пробвахме на бял червей на царевица но йок. Реших да смемя стръвта и тогава дойде едно шаранче. За мен беше повече от доволно защото кълването бе типично... леко леко кръгообразни движения и потъване в страни.. тръпката беше много готина с моите безнадежните такъми но накрая успях да го кепна. И точно когато се зарадвах на него му удари на дънната но тръпката липсваше защото шаранчето беше 1кг все пак с 0.35.... няма какво да сравняваме. Общо взето това беше за деня по нататък имаше откъслечни маломерни шаранчето който директно се връщаха обратно. За мен беше повече от успешен защото успях да си почина като хората на тишина и имаше емоция с този маник 1.400 кг. Ето и малко снимки от мен и

ПП аз съм вдясно:)

ПП аз съм вдясно:)
Последно промяна от ca6kyto на Вто Юли 22, 2008 8:19 pm, променено общо 1 път.
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
Re: Засмяно 21.07
Нещо ги няма снимките
-
- вече хвърля и на тежко
Браво 

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Браво
. Ама да не говориш за засмяново до с. Любен Каравелово?

Точно за там говоря:)
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
На това Засмяново ходих няколко пъти през 2006-та и беше добре (доволно риба и много закачки), ама миналата година не бях никак очарован (малко риба и много закачки)
.

Браво колега само така

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
Това на големия язовир ли дето не се плаща? Ако е там направо сам изненадан. Хваща се някоя друга прилична риба с много стоене и подхранване сас суха царевица. Те го тралят постоянно този хубав иначе водоем