Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щуки от яз. Йовковци
Щуки от яз. Йовковци
Здравейте колеги, бяхме на почивка на с. Шилковци до яз. Йовковци, починахме си доста хубаво, имаше просто уникални места и гледки, абе какво да кажа освен - БЪЛГАРИЯ. Аз не пропуснах да направя няколко излета за 2-3 часа. Практикувах само със спинига и останах предоволен от резултата. На 24.07 отидохме с приятелката ми на язовира към 18:30ч. и яко ни валя на няколко пъти пороен дъжд, но упорство му е майката. Предварително се извинявам за качеството на снимките, но са с телефона.

Отчетох се с 2 щуки. Килограмите с точност не ги знам, но по моя преценка около 2кг. Това е първата и по-малка от двете

а това е втората

и това са двете заедно

Следващият излет беше на 26.07 пак по същото време, но този път без дъжд. Хванах в началото една дребосъчка около 300гр.

после бях сглобил и на малкия си брат един спининг и той се отчете подобаващо с щука окло 2кг.,

На финала и аз изкарах още една в същия калибър.
.
Искам да кажа, че се справих с помоща на приятелката ми, защото тя ми помагаше с кепа
, две от щуките си запазихме, защото това ми бяха първите такива риби, а пък и не съм хапвал такава риба от 12 години.
Ходих и по такива рекички

но освен малки кефалчета и мренки друго не видях. И като завършек иакам да покажа един прекрасен залез от тази красива част на нашата България.

Отчетох се с 2 щуки. Килограмите с точност не ги знам, но по моя преценка около 2кг. Това е първата и по-малка от двете

а това е втората

и това са двете заедно

Следващият излет беше на 26.07 пак по същото време, но този път без дъжд. Хванах в началото една дребосъчка около 300гр.

после бях сглобил и на малкия си брат един спининг и той се отчете подобаващо с щука окло 2кг.,

На финала и аз изкарах още една в същия калибър.

Искам да кажа, че се справих с помоща на приятелката ми, защото тя ми помагаше с кепа

Ходих и по такива рекички

но освен малки кефалчета и мренки друго не видях. И като завършек иакам да покажа един прекрасен залез от тази красива част на нашата България.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Щуки от яз. Йовковци
Браво за штуките.Да хванеш што поскоро и некоиа от 4-5 килограми 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- turing
- вече хвърля и на тежко
браво колега страхотна почивка си направил
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Браво много добри излети си направил.Другия път повече и по големи
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- maranzika
- сериозен играч
Ееее,браво Насо.Аз къде те пращам, пък ти къде ходиш.
Рибата къща няма. А аз вчера обикалях точно под вас на Шилковци и нищо.
Голяма компания бяхте заформили.
Минах точно до вилата на връщане от риболова.

Голяма компания бяхте заформили.

Браво,колега
Добър улов,красива природа.Какво друго да иска човек 

Member of the zapalen_92's Fan Club
-
- ще става разбирач
Браво страхотно си изкарал колега.Просто супер,още веднъж браво.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ей как ми се ходи и на мен именно на Йовковци...Ама не за щуки а за каракуди мутанти...килце ...килце и половина миналата година и толстолобче се отчете ама това лято бачкане няма как ...хорат компании веселби ама аз трябва да бачкам 

- daniel_g
- разбира нещата
Ей на тва му се вика ползотворно прекарана почивка. От всичко по малко 

- nikidilov
- ще става разбирач
Браво !:smt023
Благодаря на всички колеги за добрите отзиви. Желая на всеки успех.
п.с. Много се забавлявах как сте ме прекръстили с Маранзика, на Наско
. Nick-a ми няма нищо общо с името, аз имам презентация в оная тема на съфоромците. Поздрави и наслука.
Марко не е тайна, пробвах всички блесни и виблери, но една блесна се оказа печеливша. Марката е Zebco, номера не и го знам, представлява дълга щукарска блесна с две листа покрити с фосфор, ще я снимам и ще я посна в темата, или ако някой може да намери блесни на Zebco в нета да даде линк и ще я покажа. Днес даже ще ходя да си я търся и да си взема резервни. Блесната е страхотна и най-важното работи, не само щуките я харесват, доста костури налетяха на нея.Marco Polo написа:Браво, Наско, хубави рибоци!
А какви примамки използва, ако не е тайна?
п.с. Много се забавлявах как сте ме прекръстили с Маранзика, на Наско