Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Монтаж от класа... ?
Модератор: sapuna
- GRASSCARPHUNTER
- новобранец
Re: Монтаж от класа... ?
Natrii ,здравей !Виж в Anglers.com -carp rigs .Има повечето видове монтажи за шаран.
Когато видях твоя монтаж ,се сетих за песента на Валентина Хасан ''КЕН ЛИИ'' от ''Мusic Idol'' !!!МНОГО ВЕСЕЛО МИ СТАНА ,НО ОТ СЪРЦЕ ,БЕЗ ЛОШ УМИСЪЛ .Защо ли ?Можеш и сам да си отговориш.
И приеми един добронамерен ,приятелски съвет-когато нещо не знаеш,или не ти е ясно потърси в Internet -там има почти всичко за модерния риболов на шаран.Когато видиш добрите монтажи от Anglers ,ще разбереш ,каква "добра шега" е бил'' монтажът от класа ".ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ !

Ако искаш да си щастлив 6 месеца -купи си нова кола ,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се ,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница...,А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ -СТАНИ РИБАР !
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Мохоловке, значи, не съм голям специалист, но има и очевадни грешки и неточности, които могат да се отчетат от всеки:
1. Косъма ти е много дълъг - най-добрата дължина е между 2 и 10 милиметра от извивката на куката
2. Трябва да имаш клупче на косъма, като нанижеш стръвта, в клупчето се пъха стопер, и хубаво ще е да сложиш и силиконов стопер на косъма откъм куката - така стръвта ще е застопорена отзад от силиконовия стопер, отпред от стопера на клупчето и така няма да изниже от косъма
3. Термошлауха на куката ти е много дълъг - трябва да стига до нивото на острието на куката, а не чак до долу.
На плувка не съм чувал някой да е ловил на косъм. Може и да може, ама аз не мога да говоря за това.
1. Косъма ти е много дълъг - най-добрата дължина е между 2 и 10 милиметра от извивката на куката
2. Трябва да имаш клупче на косъма, като нанижеш стръвта, в клупчето се пъха стопер, и хубаво ще е да сложиш и силиконов стопер на косъма откъм куката - така стръвта ще е застопорена отзад от силиконовия стопер, отпред от стопера на клупчето и така няма да изниже от косъма
3. Термошлауха на куката ти е много дълъг - трябва да стига до нивото на острието на куката, а не чак до долу.
На плувка не съм чувал някой да е ловил на косъм. Може и да може, ама аз не мога да говоря за това.

Виж сега!
Това което си експериментирал не е много исгодно и сега ще ти кажа защо!
Няма смисал от това!
Резултатът ще е същият,като този да пуснеш кукичка .............
............................................................................
-----------------------------------------------
Бракониерските съвети ги остави за себе си! sapuna
Това което си експериментирал не е много исгодно и сега ще ти кажа защо!
Няма смисал от това!
Резултатът ще е същият,като този да пуснеш кукичка .............
............................................................................
-----------------------------------------------
Бракониерските съвети ги остави за себе си! sapuna
Vij vinata purvo v sebe si,a posle v drugite!
-
- и господ не е толокова добър
Що не пробваш с 50 тамън ще имаш по голям шанс.
Вие вместо да се цевилизовате тръгвате в обратна посока 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.