Монтаж от класа... ?

Модератор: sapuna

Аватар
GRASSCARPHUNTER
новобранец
новобранец

Re: Монтаж от класа... ?

Мнение от GRASSCARPHUNTER »

Natrii ,здравей !Виж в Anglers.com -carp rigs .Има повечето видове монтажи за шаран. :lol: :lol: :lol: Когато видях твоя монтаж ,се сетих за песента на Валентина Хасан ''КЕН ЛИИ'' от ''Мusic Idol'' !!!МНОГО ВЕСЕЛО МИ СТАНА ,НО ОТ СЪРЦЕ ,БЕЗ ЛОШ УМИСЪЛ .Защо ли ?Можеш и сам да си отговориш. :lol: :lol: :lol: И приеми един добронамерен ,приятелски съвет-когато нещо не знаеш,или не ти е ясно потърси в Internet -там има почти всичко за модерния риболов на шаран.Когато видиш добрите монтажи от Anglers ,ще разбереш ,каква "добра шега" е бил'' монтажът от класа ".ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ !
Ако искаш да си щастлив 6 месеца -купи си нова кола ,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се ,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница...,А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ -СТАНИ РИБАР !
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Мохоловке, значи, не съм голям специалист, но има и очевадни грешки и неточности, които могат да се отчетат от всеки:

1. Косъма ти е много дълъг - най-добрата дължина е между 2 и 10 милиметра от извивката на куката
2. Трябва да имаш клупче на косъма, като нанижеш стръвта, в клупчето се пъха стопер, и хубаво ще е да сложиш и силиконов стопер на косъма откъм куката - така стръвта ще е застопорена отзад от силиконовия стопер, отпред от стопера на клупчето и така няма да изниже от косъма
3. Термошлауха на куката ти е много дълъг - трябва да стига до нивото на острието на куката, а не чак до долу.

На плувка не съм чувал някой да е ловил на косъм. Може и да може, ама аз не мога да говоря за това. :)
MuTaKa_24
новобранец
новобранец

Мнение от MuTaKa_24 »

Виж сега!
Това което си експериментирал не е много исгодно и сега ще ти кажа защо!
Няма смисал от това!
Резултатът ще е същият,като този да пуснеш кукичка .............
............................................................................

-----------------------------------------------

Бракониерските съвети ги остави за себе си! sapuna
Vij vinata purvo v sebe si,a posle v drugite!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Що не пробваш с 50 тамън ще имаш по голям шанс. :twisted: Вие вместо да се цевилизовате тръгвате в обратна посока :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”