Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма
- Rak1
- научил се да хвърля
Струма
Още в петък към обяд натоварих колата и в 14.00 бях вече на реката.Не я познавам добре реката но това място ми се видя перспективно

След малко се появи и първия рибок

Реших че след като ще стоя 3 дни (до неделя) да си запаза в живарника само няколко по едри мренки и да провера дали мога да ги прекарам със студена биричка в съботния следобяд. Но когато извадих живарника се оказа че съм си имал неканени гости

Семейство видри си бяха направили интимна вечеря, а аз като примерен домакин и петромакса им бях запалил (да не се объркат случайно). Живарника има само 7 прилични дупки, а това което бяха оставили вътре приличаше на дроб-сърма.
Благослових няколко пъти видрите и техните роднини, бирата я измъчих с някое кюфтенце на скарата и риболова продължи в стил "Хвани и пусни"
В Неделя имах страховит удар. Върха на фидера почти опря макарата, аз се разтреперих като циганче пред канцелария и след 20 мин. борба и разхождане из целия вир излезе еднометров чепат клон с найлоново пликче на него.
Въпреки всичко излета беше хубав, полових доволно рибка и си починах сред природата.

След малко се появи и първия рибок

Реших че след като ще стоя 3 дни (до неделя) да си запаза в живарника само няколко по едри мренки и да провера дали мога да ги прекарам със студена биричка в съботния следобяд. Но когато извадих живарника се оказа че съм си имал неканени гости

Семейство видри си бяха направили интимна вечеря, а аз като примерен домакин и петромакса им бях запалил (да не се объркат случайно). Живарника има само 7 прилични дупки, а това което бяха оставили вътре приличаше на дроб-сърма.
Благослових няколко пъти видрите и техните роднини, бирата я измъчих с някое кюфтенце на скарата и риболова продължи в стил "Хвани и пусни"
В Неделя имах страховит удар. Върха на фидера почти опря макарата, аз се разтреперих като циганче пред канцелария и след 20 мин. борба и разхождане из целия вир излезе еднометров чепат клон с найлоново пликче на него.
Въпреки всичко излета беше хубав, полових доволно рибка и си починах сред природата.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Струма

Малко помогнах за снимките. И аз се чудех защо не излизат в реален размер, но скоро открих

Страхотен излет, колега!
Последно промяна от Димо Генчев на Пон Юли 28, 2008 9:00 am, променено общо 1 път.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- Rak1
- научил се да хвърля
Нещо снимките не излезнаха както трябва.
В галерията по добре се виждат
В галерията по добре се виждат
- Rak1
- научил се да хвърля
Мерси Димо!!
аман от тия видри все по малко риба все повече от тая гад а и много папкат доколкото знам те май са под закрила ама трябва май да им се ограничи популацията че ще останем хептем без риба
през отпуската пообиколих мойте места за който естестенно имам нотариални актове ама от година на година все по слабо
е мога да се похваля с няколко добри мрени ама немога да ги кача тук че са наистина големи само в албума ми
ако някой ги качи тук ще съм му много благодарен е така да се пофукам малко
през отпуската пообиколих мойте места за който естестенно имам нотариални актове ама от година на година все по слабо
е мога да се похваля с няколко добри мрени ама немога да ги кача тук че са наистина големи само в албума ми

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ами, като съм почнал да помагам...

Между другото, това на аватара ти Lancia Delta Integrale ли е

Ами, като съм почнал да помагам...
Между другото, това на аватара ти Lancia Delta Integrale ли е

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
мерси колега
да интеграле е май аз съм фен на ланча имам дедра 1.8 16v
да интеграле е май аз съм фен на ланча имам дедра 1.8 16v
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Дааа...и аз съм имал Дедра 2 пъти
И пак бих взел.
Успех!

Успех!