Яз. Батак хубави места за риболов и почивка

Модератор: Кърцата

hunt-fish
новобранец
новобранец

Яз. Батак хубави места за риболов и почивка

Мнение от hunt-fish »

Колеги някой може ли да каже някое хубаво местенце на яз.Батак хем да се лови рибка и да е тихичко и да има някоя хижа прилична. Благодаря предварително.
saksi
фен клуб-скобар

Re: Яз. Батак хубави места за риболов и почивка

Мнение от saksi »

Предлагам ти да идеш на стената,комплекс "Дъното".Много красиво и много по тихо и спокойно ,отколкото на Цигов чарк.
Има 7-8 станции , частни хотелчета и бунгала на прилични цени.
Риба и там и на Цигов чарк ,ще хванеш еднакво.Най вече костур и червеноперка.
Откъм риба си е доста слабо.
dimitarbt
новобранец
новобранец

Мнение от dimitarbt »

отиваш на дъното.там има бунгала много и язовира ти е на най-много 200 метра.Да на батак вече риба-много малко.там освен костур и таранка друго не съм хващал от доста време
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Може да подминеш дъното и като минеш стената има един хотел "Шишарка" аз два пъти съм бил там и е добре, по-натам има още бунгала и хотели, както и един който го откриха тази седмица, но не знам цени иначе е много хубав, но за евтинко шишарката е екстра.
hardcore
новобранец
новобранец

Мнение от hardcore »

Здравейте,колеги!Макар и колеги да не е точното определени,защото съм твърде нов в риболова и има още доста хляб да изям докато ви стана колега!Мислех да отварям тема,но се натъкнах на тази и реших да пиша в нея,тъй като питането ми е свързано имено с язовир Батак.Виждам,че всички сте доста песимистично настроени за там,но аз мисла да отида да вида какво е положението,да си направя една почивка от 4 дена на палатка,пък каквото влезе в живарника е добре дошло.Нека премина вече и към нещата които ме интересуват,бихте ли ми дали някаква актуална информация за язовира,интересуваме място удобно за палатки и риболов.Интересуваме каква риба има и на каква стръв да я търса,на каква дълбочина и евентуално какъв да е монтажа за нея.Благодаря предварително на всички отзовали се на питанията ми и желая НАСЛУКА на целия форум!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”