Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Гърция - капо!
-
- сериозен играч
Гърция - капо!
Значи, решихме и ние да ходиме до гърция ,не искахме да ходиме на язовир а на реката ,немахме никакво инфо каде се ходи точно ,ама тръгнахме .
отидехме първо на струма ,значи тя се влива в некакво езеро не му знам името ,обикаляхме сумати ,мерихме дулбочина ,обаче ебати и плиткачо насекаде ,не ставаше за риболов по 30см вода

тука се влива струма ама не му знам името на тоова езеро

решхме да намериме река ангиста ,е намерихме я с доста обикаляне но я намерихме ,и там същата работа чичо коле тръгна да мери дълбочина
и 30 см ,обиколихме неколко места се плитко ,брего обраснал се едно джунгла по амазонка
,,срещнахме един пичове от софия ,точно идваха и те
и единия вика тука не съм идвал от един месец беше дълбоко над 2 м а сега немаше 30 см вика елате че ви покажем едно место ,карахме по тех ,и вика тука е ама имате ли мачете да си пробиете път до реката , викам немаме бре откаде ,помотахме ссе още малко па викаме айде обратно
епа що да прайме там заеби .калитковска работа .
те това е тая ангиста ривер

тръгнахме си и у 12 през ноща бехме на трети бараж ,
там си подумахме с Гого и Дако и се посмеяхме ,обаче реката беше ного гадна влачеше некакви боклуци не можеш да ги махнеш от влакното ,чичо коле полови малко сутринта и решихме да одиме към пастух .повисехме там до обед , гръчава работа беше и там ,аз въбще не съм ловил ,отловими се с тия обиколки .
та искам да питам колегите който ходат на там къде сбъркахме ,за мене е че сега не се ходи там ,тоя сезон ,друго не се сещам ,и каде се лови на струма ,след като се изтича от езорото ,или каде .акои може некой да ме светне
отидехме първо на струма ,значи тя се влива в некакво езеро не му знам името ,обикаляхме сумати ,мерихме дулбочина ,обаче ебати и плиткачо насекаде ,не ставаше за риболов по 30см вода

тука се влива струма ама не му знам името на тоова езеро

решхме да намериме река ангиста ,е намерихме я с доста обикаляне но я намерихме ,и там същата работа чичо коле тръгна да мери дълбочина
и 30 см ,обиколихме неколко места се плитко ,брего обраснал се едно джунгла по амазонка

и единия вика тука не съм идвал от един месец беше дълбоко над 2 м а сега немаше 30 см вика елате че ви покажем едно место ,карахме по тех ,и вика тука е ама имате ли мачете да си пробиете път до реката , викам немаме бре откаде ,помотахме ссе още малко па викаме айде обратно

епа що да прайме там заеби .калитковска работа .
те това е тая ангиста ривер

тръгнахме си и у 12 през ноща бехме на трети бараж ,

та искам да питам колегите който ходат на там къде сбъркахме ,за мене е че сега не се ходи там ,тоя сезон ,друго не се сещам ,и каде се лови на струма ,след като се изтича от езорото ,или каде .акои може некой да ме светне
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Гърция - капо!
Евалата Венцо, добре сте се повозили.
Другия път с брадвите и у Гръцко
Другия път с брадвите и у Гръцко

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
venci72 написа: ... та искам да питам колегите който ходат на там къде сбъркахме ...

То, май първо трябваше да питаш, па после да ходиш! Нищо де, екскурзията се е била екстра!
Поне разходката си заслужава-природата е чудесна!Успех другия път 

-
- сериозен играч
е, ок
те са питам може ли да ми обясни некой защо стана така ,в смисъл каде требеше да ходиме и що требеше да напрайме 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Убедих се за сетен път,че сте пичове с чичо Коле и че малко ви требе!
Радвам се че се видехме отново...

- emo vasilev
- сериозен играч
Езерото се казва Керкини , доста писахме за Гърция - трябваше да попрочетеш преди да тръгнеш !
Иначе си е хубава работа да се поразходи човек из Гърция !
Иначе си е хубава работа да се поразходи човек из Гърция !

-
- сериозен играч
требеше да прочетем ама ...
тръгнахме от нищото

Eзерото е Керкини.
Там де сте били е много куцо
Десния бряг е по дълбок, там е дига по цялото протежение на езерото, отлево, дет сте биле вие става длибочко чак към стената, с малки изключения по некои заливи.
А ангиста... Ми чи то перфектно за щуки бре!!!!!!!!
Там де сте били е много куцо

Десния бряг е по дълбок, там е дига по цялото протежение на езерото, отлево, дет сте биле вие става длибочко чак към стената, с малки изключения по некои заливи.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- emo vasilev
- сериозен играч
venci72 написа:требеше да прочетем ама ...тръгнахме от нищото
Нищо - другия път като тръгнеш се обади - ще получиш инструктаж !

-
- сериозен играч
епа не им разбираме на щуките ,имаше един пич от скопие беше фанал 3-4 големи на блесна ама на такива сгоди не съм им фен
епа не им разбираме на щуките ,имаше един пич от скопие беше фанал 3-4 големи на блесна ама на такива сгоди не съм им фен
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като гледам Ангитис е чудесен за риболов в момента,триабвало да пробвате за штука,водата е идиална.А за Киркини,след месец,месец и половина за червеноперка(неограничен улов),от там кадето си се снимал при трлата с овци,оште 4-5 километри по асфалта в посока на Солун
А каде точно бехте на Ангитис?(в посока на Амфиполи,или не)

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
по пътя за драма на 50 тия км на десно .от снимките реката изглежда супер за щуки може и да е екстра ,обаче на местата каде не беше джунгла беше 30-40см дълбоко .апа на щуките не им разбираме .