Ох фидер, ох кеф

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Ох фидер, ох кеф

Мнение от hristotihov »

Колеги, купих си Shakespeare IN2 Feeder, http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6482
Изображение
3,60 м, акция до 85 гр, два върха - един карбонов и един не карбонов, за 68 кинта от магазин "Никулден" в Младост 3, София.
Нискобюджетен фидер, даже мислех да купя Omni Х фидера на Shakespeare за 49 кинта, пак с две връхчета, и двете - "некарбонови",
но продавача ме светна че бил много "лигав" и не продавал от него, благодаря за което.
В събота ходих да го пробвам на яз. Огоста, до Монтана, 110 км. от София.
15 платики, 5 каракуди, 3 кефалчета, 1 костур и 1 попче, не особено големи, по 200-300 гр. Всичко на бял червей и захранка на FilStar за фидер.
За пръв път ловя с фидер, много се изкефих, ползвах само твърдия връх който усеща дори кълването на 10 см. костурче, въпреки силен вятър и вълни.
За съжаление не носих фотоапарат, благодаря и на всички които пишат в този раздел.
нямам живарник
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ох фидер, ох кеф

Мнение от RoSeN_94 »

честито :drinkers:
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Честито и от мен:)
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

И аз съм със същия :D много съм доволен от него. Дано с новата въдица имаш много поводи за писане в УСПЕШНИ :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ииииииииииииии добра информация попчето е стигнало до Монтанско,догодина и у нас дет се вика ,а аз бичим 140км за попчета до Дунава ,да ти е честита , и много уловита!!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Мерси за пожеланията, попчета съм хващал там и преди 2 години, но са много малки 10-15 см, местните ги смятат за напаст, кълват на всико, на хляб и на жито, ако се съберат не може да се лови друга риба от тях. Иначе язовира е много приятен, в момента е спаднал малко, брега е каменист и песачлив, няма кал и тиня, водата е чиста, перфектни места за палатки. Риболова е много разнообразен, като дръпне не знаеш какво ще извадиш - платика, каракуда, кефалчета, уклей, бабушки, костур, попче. За фидер е много яко, циркулират и кльонкаджии с лодки, но не знам дали вадят. Лошото е само че е далеч от София или по скоро това е хубавото, защото ако беше по-близо - сещате се какво щеше да стане.
нямам живарник
6ef4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6ef4eto »

Фидера е голям кеф колега. Честито за придобивката и по големи да ги дърпаш. :smt023
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Отново фидър кеф, този път на Огняново

Мнение от hristotihov »

Фидерът на Огняново - почти невъзможен, но голям кеф.
В събота 04.08.2008 ходих за 3 часа, риболова с фидер на тоя язовир е почти невъзможен, защото целият бряг е в подводни водорасли, които стигат 20-30 метра на вътре и 5-6 метра дълбчина.
Получила се е една масивна ограда от водорасли по целия бряг. Аз обаче - ентусиаст, захранка Special Feeder na FilStar, бял червей и ръгам през водораслите. Бабушки по 30 см, кефалчета по 30 см, каракуди по 30 см, обаче вадя с рибите по 1-2 кила водорасли. Евтиното ми фидерче - на ръба на счупването.
Поуката каква е?
1. На Огняново в момента - джетове, скутери, лодки, каравани, палатки, плувци, начинаещи водни скиори, писъци, истерия ........
2. Рибата много активна - най-вече кефалчета, каракуда, костур, бабушки или червеноперки (това с по-червените очи), местните казаха че нощем вадели сомчета и бяла риба. Който иска по-близо до София, може да се ориентира на там.
3. Винаги да нося фотоапарата
4. Фидера - голям кеф! :lol:
нямам живарник
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”