Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хисаря - не особено успешен
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хисаря - не особено успешен
През уикенда гостувахме на наши приятели в Пловдив и не ни струваше особено големи усилия да набележим един неделен риболов. Въпросът беше КЪДЕ... след няколко обаждания домакинът реши да ходим на Хисаря. Добро язовирче според тях, което държи добър шаран. Речено-сторено
Пристигнахме - язовитър беше почти нацяло зает, настанихме се на единственото възможно място. Още от началото ми направи лошо впечатление, че има много измряла риба, даже се носеше вонята на разлагаща се каракуда. Но така се получава щом изсипват риба безмерно... преди няколко дни докарали тонове каракуда и я изсипали... в без това претъпкания язовир... еми, няма кислород и кой оцелее 
Та, разпънахме няколкото въдици, позахранихме и зачакахме... единствената слука беше откъм каракуда. На спирала и плувка си даваше каракуда, чат-пат някоя по-читава. Но от шарко нямаше и следа... за целия ден само 2 пъти преигра пред нас, явно активността граничи с нулата. Докато бяхме там, на целия язовир се хвана само 1 шаранче..... и то половинка...
Като цяло язовирчето ми допадна, но доста е заблатено, липсва кислород, водата е зелена и може би това оказва влияние на активността... Не си струва според мен 10-те лева вход при тези обстоятелства.
Повече слука на желаещите да си пробват късмета желая

Та, разпънахме няколкото въдици, позахранихме и зачакахме... единствената слука беше откъм каракуда. На спирала и плувка си даваше каракуда, чат-пат някоя по-читава. Но от шарко нямаше и следа... за целия ден само 2 пъти преигра пред нас, явно активността граничи с нулата. Докато бяхме там, на целия язовир се хвана само 1 шаранче..... и то половинка...
Като цяло язовирчето ми допадна, но доста е заблатено, липсва кислород, водата е зелена и може би това оказва влияние на активността... Не си струва според мен 10-те лева вход при тези обстоятелства.
Повече слука на желаещите да си пробват късмета желая

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Хисаря - не особено успешен
Това да не е гьолчето след Миромирския като идваш от Пловдив.
Има две бунгала на него,оградено е с мрежа има патици разни и други животни явно,щот яко вони като минаваш за стеничката му.
За това ли става въпрос ?
Има две бунгала на него,оградено е с мрежа има патици разни и други животни явно,щот яко вони като минаваш за стеничката му.
Верния път е най-къс!
Точно той е.Във въпросния ден и аз бях там.Към 7 часа вече бяхме хвърлили.За целия ден имах 1 празен удар и на плувката ми се откачи нещо едро,поне така прецених за секундите на борба
Не слагам естествено няколкото каракуди и маломерни шаранчета,на които подарих живота. Разправят,че скоро са хвърлили 10 тона каракуда и шаран.Може и това да причината да не взима още...де да знам.Ама за размерите на язовирчето това е голямо количество(ако е вярно)!Пак отивам-тая работа търяа се провери
!Аре със здраве..
П.П:Едни пичове закачиха на плувка 1 шаран според мен около 2 кила беше.Сигурно му беше алтаво влакното защото голяма борба беше(около 30 мин).Като го гребнаха с кепа,същия се счупи.Добре че беше вече на брега.Абе поне погледахме

П.П:Едни пичове закачиха на плувка 1 шаран според мен около 2 кила беше.Сигурно му беше алтаво влакното защото голяма борба беше(около 30 мин).Като го гребнаха с кепа,същия се счупи.Добре че беше вече на брега.Абе поне погледахме

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Същото язовирче е, колега
С многото патици и за съжаление с многото измряла риба 
При нас имаше много леко потегляне на спирала, последва засечка от колегата, но се чу само кофти звък от скъсване... без съпротива, без следа... просто скъса и без това тънкото влакно... така и си останахме в загадки.

При нас имаше много леко потегляне на спирала, последва засечка от колегата, но се чу само кофти звък от скъсване... без съпротива, без следа... просто скъса и без това тънкото влакно... така и си останахме в загадки.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- ivan_yo
- разбира нещата
Казва се ВОДЕН СВЯТveso написа:Това да не е гьолчето след Миромирския като идваш от Пловдив.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ