Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Леново
Модератор: sapuna
-
- новобранец
яз.Леново
Здравейте,тази сабота с компания бяхме на язовир Леново ,та вапроса ми е за там действително има ли такса по 5 лв на човек или не ,защото както си ловяхме искочни някаква лелака и искаше по 5 лв .След кратка разправия понеже имахме информация че там е с риболовен билет ,дадохме 4 -човека общо 5 лв .Та има ли такава такса изобщо колеги на този водоем
-
- новобранец
Re: яз.Леново
Колега има не те е иэлъгалал
-
- разбира нещата
Таксата наистина е 5лв но те и собствениците си знаят че риба вече не е нстанала и затова и 10човека може да минете със 5лв.
На Леново едвали ще отида в скоро време.

На Леново едвали ще отида в скоро време.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- новобранец
еми колега за 5 часа хванахме около 2 кила каракуда и червеноперка,като не бяха някви дребосъци ,но лошо впечатление ми направи че като си трагвахме горе кадето е кащата от едни щаиги приготвяха две доста големи мрежи ,като попитахме дали ще ги пускат тези мрежи ни отговориха ,че арендатора така казал и 6тяли да искарат само шарана щуките и толстолоба ,а то кво остава едно голямо НИЩО 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
приателю от 2 години мрежите са вътре секи божи ден го ръбят така че не се очудваи?? а според теб какво разбираш под големи каракуди защото е относително това което казваш.за мен голиама каракуда е 900-1.00кило например. а там са във порядака 150-300грама във редки случаи до 500.hipodil4ooo написа:еми колега за 5 часа хванахме около 2 кила каракуда и червеноперка,като не бяха някви дребосъци ,но лошо впечатление ми направи че като си трагвахме горе кадето е кащата от едни щаиги приготвяха две доста големи мрежи ,като попитахме дали ще ги пускат тези мрежи ни отговориха ,че арендатора така казал и 6тяли да искарат само шарана щуките и толстолоба ,а то кво остава едно голямо НИЩО
-
- новобранец
Така е...работата там върви на зле от към рибата. само не знам дали ще продължават тия арендатори да държат язовира или ще са други....явно не им пука дали ще ходи някой за риба там. И тва за мрежите е напълно вярно, аз поне ги видях сутринта като отидох, тъкмо ги вадиха. Тъй че ще остане само дербната уклейка там. Жалко за което....преди години ми беше един от любимите язовири в нашия регион...
-
- новобранец
valentin4o76 написа:Така е...работата там върви на зле от към рибата. само не знам дали ще продължават тия арендатори да държат язовира или ще са други....явно не им пука дали ще ходи някой за риба там. И тва за мрежите е напълно вярно, аз поне ги видях сутринта като отидох, тъкмо ги вадиха. Тъй че ще остане само дербната уклейка там. Жалко за което....преди години ми беше един от любимите язовири в нашия регион...
Незнам преди колко години си го писал това но преди 1 седм бях на леново и хванахме по 4 шарана от порядъка на 2 кила и доста каракуда.
-
- новобранец
Колега мислим да посетим водоема през арботните дни били казал каде сте ловили ,на каква стръв ,и още ли толкова високо нивото на водоема .
Благодаря предварително
Благодаря предварително