Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване за язовир НС4
Модератор: sapuna
Re: Гласуване за язовир НС4
Напълно съгласен съм.Едва ли не излезна , че се изчакваше Йовковци да събере повече гласове и да бъде тогава заключена темата.Нека сме чесни 

TICA FAN
- ivan_yo
- разбира нещата
Тогава аз предлагам да разцепим срещата на двата язовира пък кой кадето сие избрал.
ПЪК КАКВА Е ТАЗИ НАЦИОНАЛНА като хич не ми прилича на такваз.
Някой направи ли си труда да преброи гласовете и да разберекак стоят нещата в реалното време за което трябваше да протече гласуването
?
Ивак мене ме е срам, пък ти неоправдавай желанието си и на някои други с МАХМУРЛУК
ПЪК КАКВА Е ТАЗИ НАЦИОНАЛНА като хич не ми прилича на такваз.
Някой направи ли си труда да преброи гласовете и да разберекак стоят нещата в реалното време за което трябваше да протече гласуването

Ивак мене ме е срам, пък ти неоправдавай желанието си и на някои други с МАХМУРЛУК

Последно промяна от ivan_yo на Пон Юли 28, 2008 10:05 pm, променено общо 3 пъти.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тука заблудил съм се сериозно.
Много се извинявам на всички който съм засегнал, не съм искал да ядосвам никой.
Като се видим наживо живот и здраве ще обесня мотивите си да изчакам още няколко дни.
Не е имало нищо решено предварително, не ме обвинявайте в глупости. Не бих си позволил такива педалски изпълнения. Още повече, че ме познавате повечето.
Който е гласувал след 12 часа в неделя не му се зачита гласа. Да не е бил за риба, да е разбрал по рано и т. н.
По преброяване от колегата Сони, Жребчево печели с два гласа.
Следователно това е мястото на срещата.
Още един път се извинявам, че нещата изглеждат като нагласяне. Ни най-малко не съм имал такова желание. Съжелявам, че опропастих това уникално по рода си събитие.
Оставям темата отворена за да си понеса последствията за неправилното преброяване.
П.С. За мен глсуването за дата е равносилно на обещание за присъствие. Всеки неявил се без уважителна причина е несериозен човек

Много се извинявам на всички който съм засегнал, не съм искал да ядосвам никой.

Като се видим наживо живот и здраве ще обесня мотивите си да изчакам още няколко дни.
Не е имало нищо решено предварително, не ме обвинявайте в глупости. Не бих си позволил такива педалски изпълнения. Още повече, че ме познавате повечето.

Който е гласувал след 12 часа в неделя не му се зачита гласа. Да не е бил за риба, да е разбрал по рано и т. н.
По преброяване от колегата Сони, Жребчево печели с два гласа.
Следователно това е мястото на срещата.
Още един път се извинявам, че нещата изглеждат като нагласяне. Ни най-малко не съм имал такова желание. Съжелявам, че опропастих това уникално по рода си събитие.

Оставям темата отворена за да си понеса последствията за неправилното преброяване.

П.С. За мен глсуването за дата е равносилно на обещание за присъствие. Всеки неявил се без уважителна причина е несериозен човек

- ivan_yo
- разбира нещата
ИЗТРИЙ ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА НЕ СЕ БЪРКАТ ХОРАТАRe: Гласуване за язовир НС4
от Ivak на Пон Юли 28, 2008 9:59 pm
21 гласували за Жребчево
28 гласували за Йовковци
Ако не съм объркал, че съм пил ще ходим на Йовковци.
Заключвам темата и пускам нова за дати
Ivak
Модератор
Галерия: 38 снимки
Лично съобщениеICQ
от Ivak на Пон Юли 28, 2008 9:59 pm
21 гласували за Жребчево
28 гласували за Йовковци
Ако не съм объркал, че съм пил ще ходим на Йовковци.
Заключвам темата и пускам нова за дати
Ivak
Модератор
Галерия: 38 снимки
Лично съобщениеICQ
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а са да ви е жребчевистко дупе яко ,другия път за да няма хър/мър,цър/пър, ще ви го организирам с есемеси ,бе ква конспирация ви гони ,лично АЗ предложих ПАЧА БАРА ,И СА КВО ДА РЕВА КАТО..............!!
МОМЦИ, ХУБАВО Е ТАМ ,КЪДЕТО НИ НЯМА!
За тва е цялата история ,Форума стана като държавата ,.нема угодия!
нито знам къде се намира единия, нито другия ,но знам места които други не знаят, ТОВА Е НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ,за това срещите са в централна БЪЛГАРИЯ!
Другия път ще теглим клечки пред Нотариус ,клечките от София ,Нотариуса от Бургас (братчед е) ,нема лъжа,нема измама !
НА ВКУСА И ЦВЬЕТ,ТАВАРИШЧИ ,НЬЕТ!
МОМЦИ, ХУБАВО Е ТАМ ,КЪДЕТО НИ НЯМА!
За тва е цялата история ,Форума стана като държавата ,.нема угодия!
нито знам къде се намира единия, нито другия ,но знам места които други не знаят, ТОВА Е НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ,за това срещите са в централна БЪЛГАРИЯ!
Другия път ще теглим клечки пред Нотариус ,клечките от София ,Нотариуса от Бургас (братчед е) ,нема лъжа,нема измама !
НА ВКУСА И ЦВЬЕТ,ТАВАРИШЧИ ,НЬЕТ!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Умишлено не гласувах за Язовир понеже имах опасения ,че датата на срещата няма да ме устрои и едно мое неприсъствие ще ме направи "НЕСЕРИОЗЕН".
Радвам се че все пак НС4 ще е на Жребчево.
1. Че е в центъра на България и всеки може да присъства
2. Може и риба да се хване
3. По близо е до моя град ,макар че ми се ходеше и на Йовковци за да видя красотата му.
Ще гласувам за дата,но не обещавам , че ще дойда ,ако не ме устройва.Просто съм запланувал началото на септември за море.
Радвам се че все пак НС4 ще е на Жребчево.
1. Че е в центъра на България и всеки може да присъства
2. Може и риба да се хване
3. По близо е до моя град ,макар че ми се ходеше и на Йовковци за да видя красотата му.
Ще гласувам за дата,но не обещавам , че ще дойда ,ако не ме устройва.Просто съм запланувал началото на септември за море.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- фен клуб-скобар
Защо пък тогава.ivan_yo написа: Гласуването трябваше да приключи в НЕДЕЛЯ срещуПОНЕДЕЛНИК В ПОЛУНОЩ.
Категорично не съм съгласен.
Темата е пусната в понеделник следобяд в 17.39ч.
Значи трябва да свърши тогава.Според мен това означава ЕДНА СЕДМИЦА.
А до тогава гласовете са 24 на 20 в полза на Йовковци.
Предлагам да се направи друго гласуване.
А на тези които не са ходили на Жребчево мога да кажа ,че не хубаво за риболов там.
За среща е прекрасно

На Йовковци не съм ходил,но чувам ,че е много по красиво.
- maranzika
- сериозен играч
Абе не ви ли писна с това Жребчево ?Ебати пазарлъка настана тука.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- разбира нещата
E това пък как го роди ?????А на тези които не са ходили на Жребчево мога да кажа ,че не хубаво за риболов там.

Добре!!!!!!!!!!!!!!!
Щом е Жребчево, да е Жребчево!!!!!!!!!!
Само ще помоля хората гласували за него тоя път да изберат некое място дето няма да се налага да ходим на 10 километра за да натопим плувките, защото пред бивака е дълбоко 40 санта на дистанция 25м. или е кал до коленете и не можеш да се приближиш до водата!
Все пак некой хора искаме да ловим малко. Пиенето си пиене, ама два дни без да ставам от масата са ми много!!!
И Да се ПОЯВИТЕ ей. Да не се окаже че половината глаСУВАЛИ нямат изобщо намерение да идват и са пуснали глас само защото гьола им е близо и го харесват.
Щом е Жребчево, да е Жребчево!!!!!!!!!!
Само ще помоля хората гласували за него тоя път да изберат некое място дето няма да се налага да ходим на 10 километра за да натопим плувките, защото пред бивака е дълбоко 40 санта на дистанция 25м. или е кал до коленете и не можеш да се приближиш до водата!
Все пак некой хора искаме да ловим малко. Пиенето си пиене, ама два дни без да ставам от масата са ми много!!!
И Да се ПОЯВИТЕ ей. Да не се окаже че половината глаСУВАЛИ нямат изобщо намерение да идват и са пуснали глас само защото гьола им е близо и го харесват.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Една седмица си е до понеделник , и определено е Йовковци, а на Сонито за размириците ша го накажем
здраво 

-
- вече хвърля и на тежко
от 21.07 5,30 до 28.07 5,20 pm гласовете са 25 на 22 за Йовковци, Sony научи се да броиш. Ивак гледай реално.
За жребчево не ме бройте.
За жребчево не ме бройте.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Все ми е тая, къде, но
вижда ми се тъпо за 5 часа да не обърнем внимание на гласувалите още 5 човека.
Където го измислите там ще е, но нека е с гласуване, а не с пазарлъци
вижда ми се тъпо за 5 часа да не обърнем внимание на гласувалите още 5 човека.
Където го измислите там ще е, но нека е с гласуване, а не с пазарлъци

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- ivan_yo
- разбира нещата
Седмицаsaksi написа:Защо пък тогава.ivan_yo написа: Гласуването трябваше да приключи в НЕДЕЛЯ срещуПОНЕДЕЛНИК В ПОЛУНОЩ.
Категорично не съм съгласен.
Темата е пусната в понеделник следобяд в 17.39ч.
Значи трябва да свърши тогава.Според мен това означава ЕДНА СЕДМИЦА.
А до тогава гласовете са 24 на 20 в полза на Йовковци.
Предлагам да се направи друго гласуване.
А на тези които не са ходили на Жребчево мога да кажа ,че не хубаво за риболов там.
За среща е прекрасно,има място много.
На Йовковци не съм ходил,но чувам ,че е много по красиво.

А това за което ти спориш е: седем дневен срок от часа на пущането на темата

Нямам нищо лично и приемиго като покана за наздравица и наслука