Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение - Награди за НСрещи !!!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Колеги,искам да направя едно,мисля добро предложение.Както знаете,имаше колеги които на предишната НС 3 дадоха награди от себе си за най-голямата хваната риба /Йово - камера/ и т.н.Мисля че няма да е лошо всички да съберем по някой лев и за всяка НС да има такива подаръци поне за трима присъствали колеги.Дайте всички заедно да умуваме и да видим дали може да направим всичките наши следващи срещи по-весели за да има какво да разказваме на деца и внуци.Очаквам позитивни изказвания,защото мисля че някакви дребни левчета няма да затруднят никой пък и всички сме приятели /така мисля/ и всеки подарък ще е някакъв спомен за всеки спечелил го от всички Нас !!!
1ва ----------- Най-голяма хваната риба
2ра ----------- Най-малка такава
3та ----------- Най-голям карък
Колеги,искам да направя едно,мисля добро предложение.Както знаете,имаше колеги които на предишната НС 3 дадоха награди от себе си за най-голямата хваната риба /Йово - камера/ и т.н.Мисля че няма да е лошо всички да съберем по някой лев и за всяка НС да има такива подаръци поне за трима присъствали колеги.Дайте всички заедно да умуваме и да видим дали може да направим всичките наши следващи срещи по-весели за да има какво да разказваме на деца и внуци.Очаквам позитивни изказвания,защото мисля че някакви дребни левчета няма да затруднят никой пък и всички сме приятели /така мисля/ и всеки подарък ще е някакъв спомен за всеки спечелил го от всички Нас !!!
1ва ----------- Най-голяма хваната риба
2ра ----------- Най-малка такава
3та ----------- Най-голям карък
-
- ще става разбирач
Re: Предложение - Награди за НСрещи !!!
1-ва -Най-много погълнат алкохол
2-ра - най-малко погълнат алкохол
и третата вече за рибите

и третата вече за рибите

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Може да направим грамоти както за Първата среща
Ако някой има възможност да ги направи ще ги платя просто нямам време да се занимавам с това
В 7-8 категории и още 40-50 за участие

Ако някой има възможност да ги направи ще ги платя просто нямам време да се занимавам с това

В 7-8 категории и още 40-50 за участие

- krokibg
- учете се от него
Дааа,идеята е много добра но момчето май има предвид да се събира по някой лев и да се купуват такива
Я пръчка,я фото апарат или макара и т.н.Давайте идей за да видим какво може да се направи.Идеята месля че е страхотна !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Идеята за грамоти е много добра.Да се направят грамоти за участие и за най-голяма риба.Така всеки ще има по нещо за спомен.Ще видя дали мога да помогна.
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
1. 5кила с брада
2. 5кила без брада
3. и с брада и без брада

2. 5кила без брада
3. и с брада и без брада

-
- научил се да хвърля
Мислия,че ако се даде една банкова сметка специално за срещата много колеги биха подкрепили идеята ..... на кои колко му се откаснат от сьрцето )) какво мислите ?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ХАХА!!! Мнооооооооого смешно ,и да се избиеме за първаfishingmania написа:1-ва -Най-много погълнат алкохол
и третата вече за рибите![]()

това със сметката не си е лоша идея ,въпреки че не всеки има жена работеща в банка,и време за обири !

наградите може да са и предметни и парични, хубаво е обаче един да се захване със събиранетето на парите

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

много съм ЗА колега, така и хора не присъствали на срещата, ще се почустват съпричасниRay-Ban написа:Мислия,че ако се даде една банкова сметка специално за срещата много колеги биха подкрепили идеята ..... на кои колко му се откаснат от сьрцето )) какво мислите ?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- krokibg
- учете се от него
Дайте малко по-сериозно и ако някой не е съгласен със предложението на колегата Рей-Бан,по добре да не пише.Никой нищо няма да му иска,просто да не пише и толкоз !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- научил се да хвърля
извинявам се че излизам от темата но е по важно да популизираме НС трябва ни повече реклама както вьв форума така и в рибарските весници и тв риболовни канали (бг)нека всички помогнем с каквото можем ....и кьм модераторите ако е могат да оставят телефони за информация ако има идеи моля допьлнете
това е среща изключително на членове на този форум с малки изключения.
няма нужда от такъв тип изяви,не правим свадба и не гоним бройка.
-
- научил се да хвърля
нямам предвид гонене на броика и правене на свадби а пупуляризация,привличане на нови членове и стимулация на вече сьществуващите. Идеята е за морално поощрение ,не комерсиална и е сьщо толкова важно колко модераторската ти роляm_nanchev написа:това е среща изключително на членове на този форум с малки изключения.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От мен 100 лева но ако има има награда и за най -рибаска жена.
Шегувам се наистина се знае рибарската жена коя е но за наградата от 100 лева не се шегувам, ако не се организира нещо до тогава то фирма Стандарт Паркет ще закупи въдица и макара на такава стоиност (по цени на едро ) още не знам за какво ще е наградата но ако не решим заедно ще реши фирмата. Надявам се да е заедно и да има и други колеги, а наи ми се иска да съберем пари и заедно да ги разпределим. Ще е супер.
Шегувам се наистина се знае рибарската жена коя е но за наградата от 100 лева не се шегувам, ако не се организира нещо до тогава то фирма Стандарт Паркет ще закупи въдица и макара на такава стоиност (по цени на едро ) още не знам за какво ще е наградата но ако не решим заедно ще реши фирмата. Надявам се да е заедно и да има и други колеги, а наи ми се иска да съберем пари и заедно да ги разпределим. Ще е супер.