Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Гласуване за язовир НС4
Модератор: sapuna
Re: Гласуване за язовир НС4
saksi нишо лично ама нали не си забравил че е по желание,и е важно не да става за риболов а да става за купон.saksi написа:Аз на Жребчево няма да ходя на НС-4.Нищо лично против никой ,просто не ми харасва за риболов и това е.Ivak написа:![]()
![]()
![]()
Явно ще е на Жребчево.
-
- фен клуб-скобар
Да ,няма проблеми.Щом мнозинството така е решило нека бъде на Жребчево.m_nanchev написа:saksi нишо лично ама нали не си забравил че е по желание,и е важно не да става за риболов а да става за купон.saksi написа:Аз на Жребчево няма да ходя на НС-4.Нищо лично против никой ,просто не ми харасва за риболов и това е.Ivak написа:![]()
![]()
![]()
Явно ще е на Жребчево.
Защо ще е на Жребчево ,щом за Йовковци са повечето гласовеIvak написа:![]()
![]()
![]()
Що да я заключвам нека се плюем![]()
![]()
![]()
Сони защо да се гледаме на кръв, аз не се ядосвам на никой. И няма за какво да се срамувам.![]()
Явно ще е на Жребчево.

- maranzika
- сериозен играч
Защо изобщо тогава гласувахме като предварително се е знаело,че ПАК ще е на Жребчево?
Ако е там и мен не ме бройте!
Ако е там и мен не ме бройте!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Йовковци и Жребчево се карат - Дунава пИчели.
А'реееее, юруш. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Абе на НС 2 един Сапунджиев каза : съберат ли се по вече от 3човека риболов не става,та ка че помислете за купона. 

- Николай Неделков
- учете се от него
Последно КЪДЕ ЩЕ Е СРЕЩАТА ???

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Ще ме извинявте сичките , че съм се опекал ( наградусил) ама мога или немога да ви .......... има ли значение къде ще е срещата бре оууууууууууууууууууууу
Който иска и има мерак да дойде , няма да има значение къде ще е , дали ще му е пред вратата или ще е на ламята в аспуха .... ще дойде ! А ако някой земе да смята колко ще му легне идването на НС ...... няма да говоря! Проблеам си е негов!
Повече тук НЯМА ДА ПИША , че ми писна от простотия де ще е срещата .... ! Колете се , бесете се , ама решете без гюрултията дето се дигна къде ще е, и кой какво броил и кой какво грешил ......
Айде наздраве от мен !

Който иска и има мерак да дойде , няма да има значение къде ще е , дали ще му е пред вратата или ще е на ламята в аспуха .... ще дойде ! А ако някой земе да смята колко ще му легне идването на НС ...... няма да говоря! Проблеам си е негов!
Повече тук НЯМА ДА ПИША , че ми писна от простотия де ще е срещата .... ! Колете се , бесете се , ама решете без гюрултията дето се дигна къде ще е, и кой какво броил и кой какво грешил ......
Айде наздраве от мен !

-
- кандидат преподавател
Ивак последно кой ще е водоема и катинар да си направиме сметките. 

- Николай Неделков
- учете се от него
Баце , питам къде ще е срещата , за да знам на къде да тръгна
Да не тръгна за Жребчево пък вие сте на Йовковци , се'ш се , трябва да се изясниме
Езерово ми беше на 260-270 км само в едната посока , мислиш ли , че ми е за километрите или за тънките сметки ...

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
Както във всяко едно звено на държавата и тука всичко предварително се наглася. Приятно ви изкарване на бъдещите срещи.
Тълкувайте си го както искате, но никаде не пише до края на седмицата, а една седмица според мен означава от 21.07 17.39ч. до 28.07 17.39ч.Темата ще е активна една седмица, след това предложенията за дата се гласуват за една седмица и сме готови.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен съм Никич, но бях зверски нападнат и оплют,че манипулирам нещата.
И за мен значи същото и аз знам, че гласовете за Йовковци са повече, но двама човека не бяха съгласни с това
Ако се броят гласовете до 12 в неделя сме на Жребчево
Ако се зачита регламента сме си на Йовковци
За купон е по-добре там- балкан, гора, трева не камънак , чисто и красиво.
НАй важното пак е в центъра на България.
Не смея вече да кажа нищо, решавайте и се оправяйте. Ако нямах приятели от хората които щяха да присъстват нямаше въобще да доида нали се изложих с организацията

И за мен значи същото и аз знам, че гласовете за Йовковци са повече, но двама човека не бяха съгласни с това

Ако се броят гласовете до 12 в неделя сме на Жребчево
Ако се зачита регламента сме си на Йовковци

За купон е по-добре там- балкан, гора, трева не камънак , чисто и красиво.
НАй важното пак е в центъра на България.
Не смея вече да кажа нищо, решавайте и се оправяйте. Ако нямах приятели от хората които щяха да присъстват нямаше въобще да доида нали се изложих с организацията

Моем и без тия дваматаIvak написа:Съгласен съм Никич, но бях зверски нападнат и оплют,че манипулирам нещата.
И за мен значи същото и аз знам, че гласовете за Йовковци са повече, но двама човека не бяха съгласни с това![]()
![]()