Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първата ми щука.
- zapalen_92
- разбира нещата
Първата ми щука.
Ето ме и мен най-сетне в успешни.Днес сутринта ставане в 5:45 и тръгване в 6 за корекцията на река Росица.Ето я пърава хваната на блесна MEPPS Black Fury 3

Малко е недоволна,ама

Ето я и втората пак на същата блесна:

Значително мали бяха и прецених че трябва да си поживеят още малко и затова и двете си плуват във водата
Имам един въпрос едната малко я нараних при откачането на тройката разкъсах без да искам малко долната джука дали ще умре?Дано не.Иначе беше голям кеф.Най ме е яд че ена щука изшляпа точно на бленсата докато въртя,но бях принуден да надигна рязко заради водораслите и тя отскочи едричка си беше,доядя ме и зех да придърпвам още по силно и пак пришляпа подир блесната,но не се закачи много глупава постъпка,забравих че един път пусне ли се щуката гони докрай.Мога да кажа че съм згрешил не малко
Но и на това съм доволен имам и клип на едната как я пускам после ще видя да го кача някъде
На втората нямам че бях мръсен пък телефона да не намацам
Тук клипа http://vid.data.bg/v.php?k=1ylpkshx&sid ... etzgn1caw2
Ето я и блесната:

Малко е недоволна,ама

Ето я и втората пак на същата блесна:
Значително мали бяха и прецених че трябва да си поживеят още малко и затова и двете си плуват във водата

Имам един въпрос едната малко я нараних при откачането на тройката разкъсах без да искам малко долната джука дали ще умре?Дано не.Иначе беше голям кеф.Най ме е яд че ена щука изшляпа точно на бленсата докато въртя,но бях принуден да надигна рязко заради водораслите и тя отскочи едричка си беше,доядя ме и зех да придърпвам още по силно и пак пришляпа подир блесната,но не се закачи много глупава постъпка,забравих че един път пусне ли се щуката гони докрай.Мога да кажа че съм згрешил не малко

Ето я и блесната:
Re: Първата ми щука.
Браво,колега
Добре си се справил! Желая ти все така да продължаваш.Впрочем къде точно се намира мястото на Росица,на което си ги ловил?

Последно промяна от demise на Сря Юли 30, 2008 10:13 am, променено общо 1 път.

Member of the zapalen_92's Fan Club
- zapalen_92
- разбира нещата
Преди село Михалци до Павликени.
И това село се намира до Павликени,ако тръгнеш от Сухиндол ? Или от другата страна ?zapalen_92 написа:Преди село Михалци до Павликени.

- zapalen_92
- разбира нещата
Ами определено няма да бързам и да се правя на Felipe Masa
от формулата 

- zapalen_92
- разбира нещата
Значи виж ако имаш пътна карта ще го намериш.Търси околоност от село михалци гр бяла черква село стамболово и гр павликени едно от тези трябва да намериш намериш ли смятаи че реката минава от там
и ще я гепиш

Значи целта на първо време е да се сдобия с карта
Мерси за инфото,колега 

- zapalen_92
- разбира нещата
Няма нищо,не знам точно пътишата затова ти казвам с картата ще се ориентираш наий-добре
Никой не каза нищо за щуката дали и има нещо след като е с леко одрана долна джука?Меко казано 

Такъв свиреп хищник не вярвам да се притесни много-много от подобна рана
Така,че не се притеснявай - няма да умре.

Браво пич, много успешни спининг моменти ти предстоят, убеден съм

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми дано да не умре че все пак.Аз тка ги пускам ама като знам хората не им се пускат много много и като я уловят айре у тигана 

важното е , че ти и голяма част от твоите връстници сте възприели от рано идеята на релийза и след десетина години месарите ще са почти изчезнал вид...zapalen_92 написа:Ми дано да не умре че все пак.Аз тка ги пускам ама като знам хората не им се пускат много много и като я уловят айре у тигана

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- turing
- вече хвърля и на тежко
честито колега и само бабите на първите щучки за напред
- zapalen_92
- разбира нещата
Ми има истина в товаJechev написа:важното е , че ти и голяма част от твоите връстници сте възприели от рано идеята на релийза и след десетина години месарите ще са почти изчезнал вид...zapalen_92 написа:Ми дано да не умре че все пак.Аз тка ги пускам ама като знам хората не им се пускат много много и като я уловят айре у тигана

-
- учете се от него
Браво младежо
За щуката не се притеснявай- те са изключително издръжливи на наранявания! Дори ако е нагълтала и отрежеш повода и я пуснеш с тройката в стомаха- пак нищо и няма , с течение на времето тройката се разгражда и организма изхвърля излишното!!!