Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първата ми щука.
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Първата ми щука.
Браво юнак 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
направо настръхнах от кеф! Браво! само така! пиши имената на села,градове ,върхове ,бари ,паланки,реки ................... с Главна Буква 

-
- разбира нещата
Най-после хвана щука
Браво на тебе
П.П. Пробвай на бяла блесна(металик), мисля че ще имаш по-големи успехи, защото блести повече от черната блесна във водата

П.П. Пробвай на бяла блесна(металик), мисля че ще имаш по-големи успехи, защото блести повече от черната блесна във водата
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- zapalen_92
- разбира нещата
Ок трябва и такава да си купя.Ами има едни златисти за тях нещо?Блестят ли добре?
-
- разбира нещата
И златистите стават, но нах-вече пробвай на металик. Айде късмет 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- zapalen_92
- разбира нещата
Ок мерси утре ще пробвам пак обаче на тази дето днес си я купих в предната страница я има
Пък каквото стани 

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Поздрави за улова, колега!
Само да ти дам един съвет за снимките на блесните - или включвай режим "Макро", т.е. отблизо или ако нямаш такава опция снимай от малко по-далече, защото явно не са на фокус. Старай се да не ти трепка ръката. Освен това намирай по-добре осветено място, защото когато не е достатъчно светло обективът е отворен по-дълго време и естествено трепкането се отразява негативно.
Успехи със зъбатките!
Само да ти дам един съвет за снимките на блесните - или включвай режим "Макро", т.е. отблизо или ако нямаш такава опция снимай от малко по-далече, защото явно не са на фокус. Старай се да не ти трепка ръката. Освен това намирай по-добре осветено място, защото когато не е достатъчно светло обективът е отворен по-дълго време и естествено трепкането се отразява негативно.
Успехи със зъбатките!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- zapalen_92
- разбира нещата
Еми старая се за снимките,но все пак е от телефон.Нямам цифров ама каквито са.Снимам с Sony Ericsson V630i.Това ми е телефона и няма авто фокус.Каквито са аз съм доволен от снимките 

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Абе, да не помислиш, че съм нещо недоволен, просто съвет
На мен са ми интересни блесните, защото отскоро се запалих по спининга и те така
Между другото този телефон никак не е лош, има 2 mPix камера, аз също когато ме мързи да нося апарата маам с К750i

На мен са ми интересни блесните, защото отскоро се запалих по спининга и те така

Между другото този телефон никак не е лош, има 2 mPix камера, аз също когато ме мързи да нося апарата маам с К750i

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- zapalen_92
- разбира нещата
Ами да има 2 мегамиксела
Снимките добре ги прави от разстояние но от близо.Аз нарочно снмимам блесните отблизо че да може се види укрската не за друго
Благодаря за съвета все пак 

ей голям си шемет ти и наистина си много запален, отговаряш си на ника от всякъде-браво!метни ми на лични един адрес да ти пратя няколко джунджурии и да ти намаля част от въпросите , аи да ти поувеличим малко щукоуловителския арсенал!? 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- zapalen_92
- разбира нещата
Еххх ми какJechev написа:ей голям си шемет ти и наистина си много запален, отговаряш си на ника от всякъде-браво!метни ми на лични един адрес да ти пратя няколко джунджурии и да ти намаля част от въпросите , аи да ти поувеличим малко щукоуловителския арсенал!?

- cani
- вече хвърля и на тежко
браво колега аз имам успех в риболова на щука със клатушки средни и големи миналата седмица хванах една писалка на клатушка на язовира на село и я релийзнах.Поздрави за пурвата щука 

-
- разбира нещата
Аз още не съм хванал
И още ми липсва онази дето изпуснах
Но все пак браво
Мойта тогава само че беше на рибка...на слънчак
За блесна не знам...според мен може би металик,защото нали уж каракудата била добра стръв,а тя е...мтелаик
Успех 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- zapalen_92
- разбира нещата
Как така я изпусна бе?Голяма ли беше видя ли?Я кажиnatrii написа:Аз още не съм хваналИ още ми липсва онази дето изпуснах
Но все пак браво
Мойта тогава само че беше на рибка...на слънчак
За блесна не знам...според мен може би металик,защото нали уж каракудата била добра стръв,а тя е...мтелаик
Успех