Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За първи път за сом на Александър Стамболийски
Модератор: sapuna
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: За първи път за сом на Александър Стамболийски
Слагай по дълаг повод 15 санта са малко аз слагам поне 60 до 80 санта и по спокойно с риболовните нема те закачат те през ноща си гледат мрежите на Мъгара
. Успех и пиши в успешни после , а ето едни куки който са много хубави за риболов на сом и ти ги препоръчвам Fill Strar Sensei Две нули

Последно промяна от ЗАЕКА на Пон Юли 28, 2008 9:08 pm, променено общо 1 път.
- zapalen_92
- разбира нещата
Еххх заек що не каза по рано бе направих ги 15 см.Трябва преправям.Някой друг да каже мнение добре ли е 15 см или поече да не ги направя по дълги пък някой друг ми каже че са били добре 15 см?Казвайте/
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Сега директно ще ти кажа каква е моята линия корда 0.45 или 0.40 олова 100-120 грама плоски куки Fill star sensei 2 0 повод 60-80 санта куката под оловото това е всичко ,а за стъв изпозвам пясачен черей и рибки нищо друго айде успех.
-
- разбира нещата
Добре е такаzapalen_92 написа:Еххх заек що не каза по рано бе направих ги 15 см.Трябва преправям.Някой друг да каже мнение добре ли е 15 см или поече да не ги направя по дълги пък някой друг ми каже че са били добре 15 см?Казвайте/

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аз в повечето случай даже и пропускам поводите :> или ще ги вадим или не?
Проходно олово и връзвам в края на жилката куката директно след това слагам 1-2 малки съчми за утежнение на плувка да ми стопирват основната тежест и бой...
Миналия месеч бях на Стамболийски и аз бях така нахъсан ама...К*р,тате,млеко кравата мъжка
Минаха и през ноща с катера,но гледаха само за мрежи не са спирали за фърлените въдици.
Успех

Миналия месеч бях на Стамболийски и аз бях така нахъсан ама...К*р,тате,млеко кравата мъжка

Минаха и през ноща с катера,но гледаха само за мрежи не са спирали за фърлените въдици.
Успех
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- zapalen_92
- разбира нещата
Пратих ти лично да те питам може ли да се минава от там с кола?Защото на мен ми казаха че след като валяло не можело много кал било?Та с VW golf 3 дали можем да минем сега като е жаляло дъжд?Незнам какво е положението.Така ме излъгаха де пък дали е вярно 

- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз не разбрах така или иначе от коя страна на язовира ще сте кажи и ще ти кажа дали става за лек автомобил . Питай дядо си през кое село ще минете .

- zapalen_92
- разбира нещата
През Горско Косово.Сега се отлгага с един ден защото е валяло мн мразя така.От страната на Горко Косово от страната на стената.
- дидо
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Значи за там ,ще питаш колегата demise , той ще знае аз мога да ти дам инфо за страната от към с.Младен и с. Кормянско .

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми колега demise помагай ако четеш това 

Предполагам,че стои въпроса за Орехите,нали така ? Ако да - значи до там може да се слезе с кола,но наистина не е препоръчително,с оглед валежите..Трудно ще излезете нагоре после..Съвета ми е - оставете колата на отбивката до пътя,или може да я паркирате малко по-надолу сред боровата гора.Но по-добре не опитвайте да слизате чак до долу с нея,няма смисъл.Освен това няма да ви сбърка да ходите пеш 100-150 м докато стигнете водата,така че наслукаzapalen_92 написа:Ми колега demise помагай ако четеш това

Member of the zapalen_92's Fan Club
- zapalen_92
- разбира нещата
Ми не е проблем да вървим проблема е че колата ще е даелчко т нас и се прътесняваме за нея.Има ги всякъкви и не се зане по язовира всичко става.Няма да давам примери вие си се досещайте
Страх ме е вечер за колата това е.И дядо и той така.

Има доста солидна борова гора,слизате малко по-надолу от пътя с колата,паркирате някъде измежду дърветата и готово
Друг вариант е да наемете бунгало,да вземете още някой с вас и колата да стои горе при бунгалото,а вие да си житкате на язовира 

Member of the zapalen_92's Fan Club
-
- учете се от него
Третия вариант- някой ви закарва , хвърля ви като десантчици и след три дена си ви прибираdemise написа:Има доста солидна борова гора,слизате малко по-надолу от пътя с колата,паркирате някъде измежду дърветата и готовоДруг вариант е да наемете бунгало,да вземете още някой с вас и колата да стои горе при бунгалото,а вие да си житкате на язовира

не ти е нужен стоманен повод пич.