хванах сом

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: хванах сом

Мнение от krokibg »

ceno cenov написа:Толкоз спам в тая тема.... Ако бях модератор що банове само тук да съм изтрескал...... ше опразня форума за норматив. :lol:
Ма некои хора се мислят за много велики и ги шляпат едни мнения и едни постове .... може би при регистриране във форума трябва да се минава и психо - тест. :lol:
То затова не си и модератор :lol: :lol: :lol: Ама поне да беше казал кой са хората,в противен случай само ти като най-нормален ще си останеш у форума и ще си говориш сам :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ceno cenov написа:Толкоз спам в тая тема.... Ако бях модератор що банове само тук да съм изтрескал...... ше опразня форума за норматив. :lol:
Ма некои хора се мислят за много велики и ги шляпат едни мнения и едни постове .... може би при регистриране във форума трябва да се минава и психо - тест. :lol:
Пак ще ходиш в " Бисери" :D :D :D
Изображение
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Krokibg написа:
То затова не си и модератор :lol: :lol: :lol: Ама поне да беше казал кой са хората,в противен случай само ти като най-нормален ще си останеш у форума и ще си говориш сам :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Е как кой? То са стихотворения то са мренки - маломерна стръв, па нощен риболов и кви ли още не глупости. :shock: А Краси да бъде обвиняван така е хубаво да е с доказателства, че така много нелепо звучи - токаджия. :shock:

Все ми се струва, че хората дето са против нощния риболов и маломерната СТРЪВ кракът им не стъпвал по реките и язовирите и просто пишат за да трупат мнения. :roll:
А аз че съм си от най-нормалните си е едно на ръка. :oops:
И се надявам да не приемате моите приказки за психо-теста на сериозно. Маитапя се, така и така темата е осрана тотално.. :lol:
А за модератор аз и не искам да съм, че ше трябва сам да си пиша във форума. :lol:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

IDA написа:Ей сега в момента е "довечера" , а след 3-4 часа ще стане "нощес". В закона ясно и точно пише "...в светлата част на денонощието...". :wink:
може пък да е имало осветление...
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Krokibg написа: Да живеят маломерните мренки от - до 18 годинки :ANAL: :wink: :lol: :lol: :lol:
аман с тия маломерки - много бързо изяждат стръвта! :oops:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

IDA написа:
Пак ще ходиш в " Бисери" :D :D :D

Ти ша ма пратиш у "Бисери" ама да знаиш, че теста ще го пробваме върху тебе. :wink: Ако те изкара нормален го отхвърляме..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IDA майтапя се, ей да не се засегнеш
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Даааа,време е модератора да заключи темата преди да се появи кандидата за нобелова награда :lol: :wink:
Ключ,ключччч :!: :idea:

Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Krokibg написа:преди да се появи кандидата за нобелова награда :lol: :wink:
Кой, е той ако не, е тайна? :)
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

lorda написа:
Krokibg написа:преди да се появи кандидата за нобелова награда :lol: :wink:
Кой, е той ако не, е тайна? :)
За сега сте двама , по един от двете страни на барикадатаИзображение
Изображение
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Кви барикади, кви пет лева.
Аман от сеирджии :lol:
Изображение

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Бе той IDA е най-големия спамер и само гледа сеир да напраи. :wink: и само тлустолопи са му в главата. :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Брех,брех,брех,това момче Марко1 сигорно вече съжелява хиляда пъти,че го е хванал тоя сом и още толкоз,че пуснал тема,аз ако съм на мястото на тоя сом ще си събера кокалите от тигана и пак ще се хвана още един път,то биваше нападки и оправдания ама па чак толкоз....
Според мен убихте желанието на един млад човек да се възгордее!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Лорде,тоя ша да е много голям писател,дето сомовете са му роднини и е в състояние да ни дръпне такава лекция за влиянието на Капитализма върху психиката на сомовете че да спре да ни се ходи за риба :lol: :lol: :lol: За сега се съсредоточавам към темата и мренките :shock: на два крака :lol: :ANAL: и да Ви кажа бая се замислям дали да не отпраша към Ивайловград или някъде по на близо - Тракиец например,че ме фана офтиката от дрънканици вече :lol: :lol: :lol: че ще се ходи,ще се ходи но къде ли :?: :?: :?:

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Kroki, петък 15:30 още не си измиалил къде ще ги ловиш през уйкенда. :shock:
Аз плановете още в понеделник съм ги направил :) Още час и отлепвам с мръсна газ за Дунава и ми дреме на дедо.... :oops: за МАЛОМЕРНА СТРЪВ :shock: и секви други глупости за незаконен нощен риболов :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Krokibg написа:Лорде,тоя ша да е много голям писател,дето сомовете са му роднини и е в състояние да ни дръпне такава лекция за влиянието на Капитализма върху психиката на сомовете че да спре да ни се ходи за риба :lol: :lol: :lol: За сега се съсредоточавам към темата и мренките :shock: на два крака :lol: :ANAL: и да Ви кажа бая се замислям дали да не отпраша към Ивайловград или някъде по на близо - Тракиец например,че ме фана офтиката от дрънканици вече :lol: :lol: :lol: че ще се ходи,ще се ходи но къде ли :?: :?: :?:

Аз също отлитам за рибки :lol:

Ама сомовете май ще ги пропусна, кат не мога да си хвана мренки за стръв :lol:
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”